Το MasterChef εκτόπισε τo Καφέ της Χαράς | Το Twitter παραμιλά

16:37 22/2/2020 - Πηγή: iPop

Τα βράδια της Παρασκευής έχουν αλλάξει πολύ πλέον. Οι επιλογές στην τηλεόραση είναι πολλές και το τηλεοπτικό κοινό έκανε τις δικές του. MasterChef και Καφέ της Χαράς σημειώσατε άσσο. 

Αντιμέτωπα ήρθαν το MasterChef και το Καφέ της Χαράς στην prime time ζώνη της Παρασκευής, στην οποία βρίσκεται ήδη και το My Style Rocks. Τι προτίμησε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου;

Το MasterChef

ήταν αυτό που προτίμησε η πλειοψηφία και που εν τέλει εκτόπισε τόσο το Καφέ της Χαράς όσο και τον διαγωνισμό μόδας.

Πιο συγκεκριμένα, το reality μαγειρικής του STAR που ο κόσμος έχει λατρέψει τα τελευταία χρόνια κατέκτησε με ευκολία την κορυφή σημειώνοντας 33,1% στο δυναμικό κοινό και 26,5% στο σύνολο. Μάλιστα, την ώρα της ανακοίνωσης της αποχώρησης το ποσοστό έφτασε στο 41%. Το Καφέ της Χαράς έχασε τη δυναμική που είχε τις προηγούμενες Παρασκευές αφού περιορίστηκε σε 19,6% στο δυναμικό κοινό και 21,1% στο γενικό σύνολο, ενώ ακολούθησε και το “Best Friend’s Fear” με 16% και 15,7% αντίστοιχα. Το My Style Rocks, που πλέον έχει απέναντί του δυνατούς αντιπάλους, κατάφερε να φτάσει το 10,4% στο δυναμικό κοινό και το 11,3% στο γενικό σύνολο.

Γιατί το Twitter παραμιλά;

Μπορεί το MasterChef να επιλέχθηκε από τους περισσότερους, όμως το Καφέ της Χαράς έκανε το Twitter να παραμιλά με τη ερωτική σκηνή του Μανωλάκη στο τέλος του επεισοδίου με πολλούς χρήστες των social media να την παρομοιάζουν με τις 50 αποχρώσεις του Γκρι.

Ξεκάθαρα η σκηνή επηρεασμένη από τις πενήντα αποχρώσεις του γκρι.
Μανωλάκης , ο μίστερ Γκρέυ του Κολοκοτρωνιτσίου. #tokafetisxaras

— Maria

Keywords
Τυχαία Θέματα