Το «Macarena» δεν θα ξεπεραστεί ποτέ! Δες τη νέα του version κι ετοιμάσου να χορέψεις φορώντας ρούχα απ’ το 2000

20:26 9/12/2021 - Πηγή: iPop

Πριν τους viral χορούς στο TikTok, υπήρχε το «Macarena». Έπαιζε σε κάθε σχολικό πάρτι, σε κάθε αποφοίτηση και σε κάθε γενέθλια στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Κυκλοφόρησε το 1996, παρέμεινε για πάνω από 14 εβδομάδες στο top 100 και από τότε βρίσκεται χαραγμένο στις καρδιές μας. Ακόμα και σήμερα, είμαι σίγουρη πως θα θυμάσαι την μίνι χορογραφία απέξω.

24 ώρες, 1.440 λεπτά ή 86.400 δευτερόλεπτα – Η Vogue Portugal σε καλεί να ζήσεις

κάθε λεπτό

Το «Macarena», όμως, επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ και γίνεται ξανά viral χάρη στην Vogue! Στο τελευταίο βίντεο των συλλογών της Vogue για την άνοιξη του 2022, το τραγούδι επιστρέφει με πρωταγωνιστή τον ραπέρ Bad Bunny και μερικά από τα πιο διάσημα μοντέλα να χορεύουν φορώντας τις μεγαλύτερες Y2K τάσεις της μόδας.

Η Vogue αναβιώνει το «Macarena» και σε καλεί να χορέψεις αναδεικνύοντας τα ρούχα σου

Το original μουσικό βίντεο, με τραγουδιστές τον Antonio Romero Monge και τον Rafael Ruiz Perdigones του γκρουπ Los Del Rio δείχνει μια σειρά από όμορφες κοπέλες να χορεύουν και να διασκεδάζουν δίπλα τους, φορώντας ρούχα που ήταν στην μόδα τότε. Ρούχα που θυμίζουν και λίγο το σήμερα και άνετα μαζί με αυτό το τραγούδι θα μπορούσαν να γίνουν TikTok viral. «Νιώθω ότι το Macarena συνδέεται πολιτιστικά με το φαινόμενο χορού του TikTok», λέει η σκηνοθέτης του βίντεο Μπάρντια Ζεϊνάλι. Με το συγκεκριμένο βίντεο όλοι κατάφεραν να αποδώσουν τέλεια το mood στο remake του cult κομματιού, με designer κομμάτια από τις συλλογές για την άνοιξη.

H Vogue Arabia βάζει ένα τέλος στα στερεότυπα στη βιομηχανία της μόδας

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Το remake του «Macarena» έρχεται την κατάλληλη στιγμή, έρχεται την εποχή όπου η μόδα του 2000 αναβιώνει, εν μέρει χάρη στο Tik Tok και την φρενίτιδα της Gen Z με κάθετι το Y2K. Παντού υπάρχει λάμψη, φως, χρώμα και γκλίτερ. Είναι η κατάλληλη εποχή για να λικνίσεις το κορμί σου στους ξέφρενους ρυθμούς του «Macarena» και να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τα ρούχα σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το «Macarena» δεν θα ξεπεραστεί ποτέ! Δες τη νέα του version κι ετοιμάσου να χορέψεις φορώντας ρούχα απ’ το 2000 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα