Είδαμε τα 2 πρώτα επεισόδια του And Just Like That και αυτή είναι η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς (Προσοχή Spoilers!)

13:43 9/12/2021 - Πηγή: iPop

Το And Just Like That κυκλοφόρησε κι εμείς είδαμε ήδη τα πρώτα επεισόδια και αυτή τη στιγμή σου γράφω και τα χέρια μου τρέμουν από χαρά και ενθουσιασμό! Αν δε το έχεις δει ακόμα, θα σε προειδοποιήσω ότι μάλλον δεν είναι η συνέχεια του Sex and the City που περίμενες. Πρώτον, καμία από την αγαπημένη μας τριάδα, – Carrie, Miranda και Charlotte – δεν κάνει σεξ, ή τουλάχιστον δεν το κάνει στα πρώτα δύο επεισόδια που είδαμε.

Επιπλέον, θα συμβούν πολλά που δεν είχες φανταστεί και υπενθυμίζω, μιλάμε μόνο για τα δύο πρώτα επεισόδια, φαντάσου τι θα γίνει αργότερα! Όπως και να έχει οφείλω να σε προειδοποιήσω πως το συγκεκριμένο άρθρο περιλαμβάνει ΣΟΒΑΡΑ SPOILERS, οπότε αν δεν έχεις δει τη σειρά, ΜΗ συνεχίσεις την ανάγνωση. Αν πάλι κάτι πάρει το μάτι σου καταλάθος, δε φταίω εγώ, με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου.

Η Carrie Bradshaw και ο σύζυγός της Mr. Big ζουν ευτυχισμένοι στο υπέροχο σπίτι τους, ωστόσο οι αλλαγές πάνω τους, αλλά και στον χαρακτήρα τους είναι έντονες και θα τις παρατηρήσεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Στα νέα επεισόδια, η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια είναι παρουσιάστρια podcast και έρχεται σε σύγκρουση με το αφεντικό της. Αρνείται να αστειευτεί για τον αυνανισμό και δεν είναι η ίδια γυναίκα που είχαμε γνωρίσει πριν χρόνια. Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να το ξαναπώ, παρακάτω υπάρχουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ SPOILERS, αν δε θες να τα μάθεις, μη συνεχίσεις την ανάγνωση.

Αλλά αυτό που προκαλεί έκπληξη ωστόσο, είναι πως η σειρά, της οποία τα πρώτα επεισόδια κυκλοφόρησαν στις 9 Δεκεμβρίου, δεν επικεντρώνεται πια στην ανέμελη εργένικη ζωή, αλλά σου μαθαίνει να εξελίσσεσαι μέσα από τις δυσκολίες και τη θλίψη της καθημερινότητας. Αυτή η αλλαγή μπορεί να είναι απροσδόκητη, αλλά δεν είναι χωρίς ενδιαφέρον. Τώρα, όμως, τέρμα τα αστεία! Ήρθε η στιγμή να σου πω το ΜΕΓΑΛΟ SPOILER, οπότε αλήθεια, αν δεν έχεις δει ακόμα τη σειρά, μη διαβάζεις άλλο!

Craig Blankenhorn—HBO MaxΓιατί αυτή η μεγάλη ανατροπή ήταν απαραίτητη; ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILER ALERT!

Εντάξει, ορίστε το μεγάλο spoiler: Στο τέλος του πρώτου επεισοδίου, ο Big πεθαίνει.

Μετά από μια σκληρή προπόνηση στο Peloton, ο Big – που έχει ιστορικό στεφανιαίων νόσων – παθαίνει καρδιακή προσβολή. Η Carrie μπαίνει μέσα στο σπίτι και τον βρίσκει πεσμένο στο ντους.

Δεν ξέρω ποια είναι τα συναισθήματα μου για τον θάνατο του Big, αν και είμαι σίγουρη ότι οι άνθρωποι στο Peloton δεν θα είναι καθόλου ευχαριστημένοι. Πριν πεθάνει ο Big, η σχέση τους με την Carrie φαίνεται να είναι ιδανική. Ίσως είναι λίγο πολύ ιδανική δεδομένων των πολλών σκαμπανεβασμάτων που είχαν κατά τη διάρκεια των έξι σεζόν και των δύο ταινιών.

Μια σύντομη ανακεφαλαίωση της τοξικής σχέσης τους: Ο Mr. Big έκρυβε την Carrie από τη μαμά του, μετακόμισε στο Παρίσι χωρίς να τη συμπεριλάβει στα σχέδιά του, παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα, απάτησε εκείνη τη γυναίκα με την Carrie, εγκατέλειψε την Carrie ξανά, της έκανε ξανά πρόταση γάμου, πρότεινε να περάσουν χρόνο χωριστά και τελικά αγόρασε στην Carrie μια βέρα αφού η εκείνη τον απάτησε με τον παλιό της έρωτα, Aiden. Αν σου θυμίζει έστω και λίγο τον πρώην σου, μην παραξενευτείς, όλες τα έχουμε περάσει δυστυχώς, το θέμα είναι γιατί;

Ο θάνατος του Mr. Big δικαιολογεί τη σκηνή που είχαμε δει με την Carrie να φιλάει άλλον άντρα. Η σειρά μας διδάσκει πως η ζωή συνεχίζεται.

Πάντως, είναι σίγουρο πως στο πρώτο επεισόδιο θα χρειαστείς πολλά χαρτομάντηλα…

Craig Blankenhorn—HBO MaxΔεν υπάρχει Sex and the City χωρίς τη Samantha

Samantha, η γυναίκα που μας σκανδάλισε, μας έκανε να γελάσουμε, και μας χάρισε στιγμές σοφίας, όπως τότε που είπε: «Ο γάμος δεν εγγυάται αίσιο τέλος. Απλώς ένα τέλος». Η αλήθεια είναι πως μας λείπει πολύ και η απουσία της είναι αισθητή. Η παραγωγή, μάλιστα, προσπάθησε να γεμίσει το κενό με νέα μέλη του καστ, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν είναι αρκετό.

Εγώ ένα έχω να πω, Samantha γύρνα πίσω!

Η σειρά βρίσκεται στα καλύτερά της όταν η Carrie είναι στα χειρότερα της

Εκτός από το πένθος, το κύριο μέλημα του And Just Like That είναι η πολιτική ταυτότητας: η Carrie, η Miranda και η Charlotte, τώρα στα 50 τους, περνούν τις περισσότερες ώρες προβολής των επεισοδίων προσπαθώντας να μάθουν πώς να «κάνουν τα πράγματα σωστά». Και ναι, αυτό οδηγεί σε πολλές στιγμές που προκαλούν ρίγη, όπως τη στιγμή που η Miranda που παραθέτει το How to Be an Antiracist σε μια έγχρωμη γυναίκα ή τη στιγμή που η Charlotte εκφοβίζει το παιδί της να φορέσει φόρεμα και το κάνει να νιώθει άβολα.

Craig Blankenhorn—HBO Max

Προς τιμήν τους, οι τρεις πρωταγωνίστριες ντρέπονται, ευτυχώς, για να εκθέσουν το κοινό τους σε σημαντικές συζητήσεις για το φύλο, τη σεξουαλικότητα και την ταυτότητα. Η Charlotte παλεύει με το πώς να υποστηρίξει την εξερεύνηση ταυτότητας φύλου στο μικρότερο παιδί της. Τα πρώτα επεισόδια υποδηλώνουν ότι η Miranda μπορεί να μάθει ότι είναι σεξουαλικά πιο ρευστή από ό,τι πίστευε αρχικά. Και η Carrie, πιθανώς, θα κάνει ξανά σεξ μετά από πολύ καιρό.

Ενώ θέλουμε αυτές οι γυναίκες να μάθουν, εξελιχθούν και να ωριμάσουν, ταυτόχρονα δε θέλουμε κάτι τέτοιο. Γιατί αυτές τις γυναίκες λατρέψαμε και αγαπήσαμε τόσο πολύ. Ελπίζω να απολαύσεις κι εσύ το And Just Like That όπως κι εμείς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είδαμε τα 2 πρώτα επεισόδια του And Just Like That και αυτή είναι η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς (Προσοχή Spoilers!) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Είδαμε, And Just Like That, Προσοχή Spoilers,eidame, And Just Like That, prosochi Spoilers