Το Bold Type μας αποχαιρετά. Αυτό είναι το trailer της πέμπτης και τελευταίας σεζόν

17:53 8/5/2021 - Πηγή: iPop

Μετά από τέσσερις επιτυχημένες σεζόν ρομαντισμού, φιλίας, κινήσεων καριέρας και πάνω απ’ όλα, συνομιλιών μόδας, το The Bold Type που γνωρίσαμε μέσα από το Netflix πλησιάζει στο τέλος του. Το trailer του Bold Type 5 κυκλοφόρησε την Παρασκευή (7/5) και ήδη έχει συζητηθεί. Με την επερχόμενη πέμπτη σεζόν Bold Type, οι οπαδοί της σειράς θα μπορέσουν να απολαύσουν έξι ακόμη επεισόδια και να αποχαιρετήσουν τους χαρακτήρες της Νέας Υόρκης Jane (Katie Stevens), Kat (Aisha Dee) και

Sutton (Meghann Fahy).

Το trailer του Bold Type 5

Το αποκλειστικό τρέιλερ για την επερχόμενη πέμπτη και τελευταία σεζόν, όπου οι γυναίκες (τελικά!) ζουν μαζί και είναι μία καλή στιγμή, καθώς φαίνεται πως θα έχουν πολλά να συζητήσουν στον καφέ, ειδικά στο τμήμα ρομαντισμού.

Το τρέιλερ βλέπει τον Richard (Sam Page) και τον Sutton να αγωνίζονται να αφήσουν το γάμο τους, η Jane πιθανώς να εμπλακεί με έναν από τους συναδέλφους της και η Kat και η Adena (Nikohl Boosheri) ίσως να δοκιμάσουν νέα πράγματα! Η πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν Bold Type είναι την Τετάρτη 26 Μαΐου!

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση είναι επηρεασμένη απ’ την ζωή της πρώην διευθύντριας του Cosmopolitan, Joanne Coles. Η σειρά δεν είναι καινούργια… Κυκλοφόρησε το 2017 στο Freeform! Στη σειρά παρακολουθούμε τρεις γυναίκες άνω των 20 ετών οι οποίες εργάζονται στη Νέα Υόρκη για το δημοφιλές περιοδικό Scarlet. Οι τρεις τους είναι αχώριστες φίλες και η κάθε μία διαφέρει τόσο από την άλλη όσο χρειάζεται για να αλληλοσυμπληρώνονται.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Το Bold Type μας αποχαιρετά. Αυτό είναι το trailer της πέμπτης και τελευταίας σεζόν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα