MasterChef 5: Πότε θα προβάλλεται ο αγαπημένος σου διαγωνισμός μαγειρικής

10:50 8/5/2021 - Πηγή: iPop

Το MasterChef 5 με μία ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε τους τηλεθεατές του ότι ο αγαπημένος διαγωνισμός μαγειρικής αλλάζει μέρες προβολής για ακόμα μία φορά! Πότε θα προβάλλεται το MasterChef;

Πότε θα προβάλλεται το MasterChef

Ο αγαπημένος μας διαγωνισμός μαγειρικής έχει μπει στην τελική ευθεία και όλοι ανυπομονούν για τον τελικό. Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε η εκπομπή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλάζουν πάλι οι μέρες προβολής. Πιο αναλυτικά στη λεζάντα της φωτογραφίας των τριών κριτών που ανέβηκε στο λογαριασμό του MasterChef

στο Instagram καθώς και επάνω στη φωτογραφία οι μέρες προβολής θα είναι πλέον Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00. Πιο αναλυτικά η λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε χαρακτηριστικά:

Ο αγαπημένος σου διαγωνισμός μαγειρικής βρίσκεται σε τελική ευθεία! Απόλαυσε το MasterChefGR κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00, στο starchanneltv!

View this post on Instagram

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

Στο επεισόδιο της Δευτέρας πολλά είναι αυτά που μπορούν να συμβούν καθώς η αποκάλυψη των βαθμολογιών στο Συμβούλιο θα αναδείξει μία νικήτρια ομάδα ενώ τα μέλη των άλλων δύο θα παλέψουν στη δοκιμασία ασυλίας. Άραγε ποιοι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν στην τελική οχτάδα; Ποιοι παίκτες θα διαγωνιστούν στη δοκιμασία της ασυλίας; Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει; Ένα συμβούλιο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές έρχεται τη Δευτέρα 10 Μαΐου στις 21.00 στο Star.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef 5: Πότε θα προβάλλεται ο αγαπημένος σου διαγωνισμός μαγειρικής εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα