Πώς θα λειτουργήσουν οι οργανωμένες παραλίες – Όλα όσα ισχύουν σύμφωνα με τα μέτρα

11:31 8/5/2021 - Πηγή: iPop

Το πρώτο ελεύθερο σαββατοκύριακο με ανοιχτή την εστίαση είναι γεγονός. Από σήμερα Σάββατο (8/5), εκτός από μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες ανοίγουν και οι οργανωμένες παραλίες! Με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς όπως όλα δείχνουν σύντομα θα έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα. Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το πώς θα λειτουργήσουν οι οργανωμένες παραλίες και με ποια μέτρα σε ισχύ, θα τα βρεις αναλυτικά παρακάτω!

Πώς θα λειτουργήσουν οι οργανωμένες παραλίες

Η θερμοκρασία ανεβαίνει σταδιακά και ήδη σχεδόν όλα

θυμίζουν καλοκαίρι! Τα μέτρα όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί σταδιακά χαλαρώνουν και ελπίζουμε και σύντομα να εξαφανιστούν και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Από αυτό το σαββατοκύριακο ανοίγουν οι παραλίες και οι οργανωμένες πλαζ βγάζουν και πάλι ομπρέλες και ξαπλώστρες για να υποδεχθούν τους λουόμενους. Όπως και στην εστίαση ωστόσο απαγορεύεται η μουσική στα beach bar και οι εργαζόμενοι υποχρεούνται να υποβάλλονται σε self test. Ακόμα, μειώνεται το ποσοστό εμβαδού ανά πελάτη που αντιστοιχεί σε καταστήματα άνω των 500 τ.μ., σε 50 τ.μ. ανά άτομο.

Οι πολίτες προκειμένου να επισκεφθούν τις παραλίες απαιτείται η αποστολή SMS στο 13033 με κωδικό 6. Όσον αφορά στα μέτρα που θα ισχύουν στις παραλίες είναι τα κάτωθι:

οι ομπρέλες μεταξύ τους θα έχουν απόσταση τουλάχιστον 4 μέτρα, σε κάθε ομπρέλα έχουν τοποθετηθεί δύο ξαπλώστρες,οι ξαπλώστρες θα απολυμαίνονται πριν καθίσει ο επόμενος πελάτης και μπορούν να γίνουν περισσότερες μόνο εάν πρόκειται για οικογένειεςγια τους εργαζόμενους θα είναι υποχρεωτικά τα self test ενώ όπως και στα καταστήματα εστίασης απαγορεύεται η μουσική καθώς και οι όρθιοι στα beach μπαρ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς θα λειτουργήσουν οι οργανωμένες παραλίες – Όλα όσα ισχύουν σύμφωνα με τα μέτρα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα