Την Τετάρτη η απολογία του 42χρονου φερόμενου ως δράστη της επίθεσης στον φοιτητή

13:49 3/4/2017 - Πηγή: iPop

Την Τετάρτη θα γίνει η απολογία του 42χρονου φερόμενου ως δράστη της επίθεσης στον φοιτητή, καθώς ο ίδιος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία προκειμένου ν’ απολογηθεί για την επίθεση εις βάρος φοιτητή το απόγευμα της Παρασκευής στους Αμπελόκηπους.

Το 42χρονο μέλος της Χρυσής Αυγής έχει εις βάρος του κατηγορίες σχετικά με ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

Ο 42χρονος έλαβε προθεσμία για την απολογία του διότι ορισμένα

έγγραφα δεν έχουν ακόμα συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Θυμίζουμε ότι ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη απ’ τις Αρχές το πρωί του Σαββάτου μετά από μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες συμμετείχε στην ομάδα Χρυσαυγιτών, η οποία ξυλοκόπησε στο κεφάλι και το σώμα τον 24χρονο φοιτητή, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι δράστες, σύμφωνα με τα στοιχεία, αφαίρεσαν την τσάντα του θύματος, αφού το ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας.

Τονίζεται πως το παρών στα δικαστήρια της Ευελπίδων έδωσαν στελέχη της Χρυσής Αυγής, τα οποία φώναζαν συνθήματα υποστήριξης στον κατηγορούμενο, ενώ προχώρησαν και σε φραστική επίθεση εναντίον δημοσιογράφων.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής, ενώ είχε προσληφθεί το 2012 ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Ν. Μιχαλολιάκου στη Βουλή.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει η μαρτυρία του φοιτητή-Ηγετικό στέλεχος της ΧΑ, ο φερόμενος ως ένας εκ των δραστών(vids)

The post Την Τετάρτη η απολογία του 42χρονου φερόμενου ως δράστη της επίθεσης στον φοιτητή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα