O Justin Trudeau προκαλεί τον Matthew Perry για να πάρει τη ρεβάνς!

10:28 3/4/2017 - Πηγή: iPop

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Matthew Perry είχε αποκαλύψει πως έχει χτυπήσει τον Καναδό Πρωθυπουργό. Τώρα ο Justin Trudeau προκαλεί τον Matthew Perry για να πάρει τη ρεβάνς μέσω twitter!

Ο Justin Trudeau προκάλεσε σ’ έναν αγώνα πυγμαχίας τον ηθοποιό Matthew Perry κάνοντας χιουμοριστικό σχόλιο. Ο γνωστός ηθοποιός βεβαίως απάντησε στον Καναδό Πρωθυπουργό και αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση… καθώς ο αντίπαλος από πίσω του θα έχει έναν ολόκληρο στρατό!

Ο Καναδός πρωθυπουργός

θέλει τη ρεβάνς μετά από έναν αγώνα πυγμαχίας που είχε με τον ηθοποιό της σειράς «Φιλαράκια» όταν και οι δύο φοιτούσαν στο ίδιο δημοτικό σχολείο στον Καναδά.

«Ο φίλος μου… που ήταν επίσης στην πέμπτη τάξη του δημοτικού στον Καναδά, μου θύμισε ότι στην πραγματικότητα είχαμε δείρει τον Justin Trudeau» είχε δηλώσει ο Matthew Perry τον περασμένο μήνα στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» και τώρα ήρθε η ώρα για την Πρωθυπουργική απάντηση!

I've been giving it some thought, and you know what, who hasn't wanted to punch Chandler? How about a rematch @MatthewPerry?

Justin Trudeau (@JustinTrudeau) April 1, 2017

«Το σκέφτηκα, και ξέρεις κάτι; ποιος δεν θα ήθελε να ρίξει γροθιά στον Chandler (το όνομα του χαρακτήρα του Perry στη σειρά ‘Φιλαράκια’). Τι θα έλεγες για έναν αγώνα;» έγραψε στο Twitter ο Trudeau.

@JustinTrudeau I think I will pass at your request for a rematch kind sir (given that you currently have an army at your disposal)

— matthew perry (@MatthewPerry) April 2, 2017

Ο Perry απάντησε άμεσα στον Trudeau λέγοντας πως «σκέφτομαι να προσπεράσω την πρόταση για το rematch, ευγενικές κύριε (δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή έχετε έναν στρατό υπό τις διαταγές σας).

Τώρα, μεταξύ μας, ούτε εμείς θα τα βάζαμε με τον Πρωθυπουργό κάποιας χώρας ενώ το δεξί του χέρι θα είναι στο «κόκκινο κουμπί» κάτω από το γραφείο!

The post O Justin Trudeau προκαλεί τον Matthew Perry για να πάρει τη ρεβάνς! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα