Τηλεοπτική βόμβα! Αυτή η παρουσιάστρια αντικαθιστά τη Βίκυ Καγιά στο GNTM 4 ( ; )

11:45 19/4/2021 - Πηγή: iPop

Το Star μας επεφύλασσε μια έκπληξη για τον τέταρτο κύκλο του GNTM, αφού η Βίκυ Καγιά δε θα βρίσκεται πλέον στον διαγωνισμό μοντέλων, όπως είναι ήδη γνωστό. Όμως, ποιος ή ποια αντικαθιστά τη Βίκυ Καγιά στον ρόλο του κριτή και της παρουσίασης;

Πριν λίγες ημέρες το κανάλι ανακοίνωσε ότι η Βίκυ Καγιά δε θα βρίσκεται στο Greece’s Next Top Model την ερχόμενη τηλεοπτική

χρονιά. Έτσι λοιπόν, τη σεζόν 2021-2022 η γνωστή παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει το “Shopping Star”, αλλά δε θα βρίσκεται στο GNTM, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση μιας άλλης εκπομπής που έρχεται στη συχνότητα του Star και δεν είναι άλλη από τον χορευτικό διαγωνισμό “Dancing With The Stars”.

Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά- Το παρασκήνιο της αποχώρησής της και η ανακοίνωση του καναλιού

Ποιος ή ποια αντικαθιστά τη Βίκυ Καγιά στο GNTM 4;

Έχουν αρχίσει ήδη να ακούγονται σενάρια με το πιο πιθανό αυτό της αντικατάστασης κι όχι το να παραμείνει η κριτική επιτροπή με τρία άτομα. Ο Γιώργος Καράβας φαίνεται να παραμένει στη θέση του ως coach των μοντέλων, μια θέση που αρέσει και στον ίδιο όπως έχει πει. Έτσι λοιπόν, η ερώτηση είναι ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Καγιά και συνεπώς και παρουσιάστρια του GNTM 4, γιατί όπως φαίνεται θα είναι γυναίκα.

Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά και ο Αλέξης Μίχας. Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά είπε με μεγάλη σιγουριά «Παρουσιάστρια στο Greece’s Next Top Model θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου», ενώ ο Αλέξης Μίχας είπε «Οι βραδινές πληροφορίες που είχα, αυτό αναφέρουν. Τα γυρίσματα ξεκινούν άμεσα γιατί ο χρόνος πιέζει».

Αναμένουμε να μάθουμε αν οι πληροφορίες που ακούστηκαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 θα επιβεβαιωθούν, αφού το Star δεν έχει κάνει ακόμα κάποια νέα ανακοίνωση σχετικά με το ποιος ή ποια αντικαθιστά τη Βίκυ Καγιά στο GNTM 4.

Το πρώτο trailer του GNTM 4 μόλις κυκλοφόρησε- Θα δούμε και αγόρια στο νέο κύκλο;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την πλευρά της ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, προσπαθώντας να δείξει ότι όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «Δείξε μου ότι δεν έχεις ιδέα για όσα λέγονται χωρίς να μου το πεις», ενώ ακολούθησε και το hashtag «#πωσείπατε;».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τηλεοπτική βόμβα! Αυτή η παρουσιάστρια αντικαθιστά τη Βίκυ Καγιά στο GNTM 4 ( ; ) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα