Μοναχικά γενέθλια για τη Βασίλισσα Ελισάβετ χωρίς τον Πρίγκιπα Φίλιππο στο πλευρό της- Πώς θα τα γιορτάσει;

11:45 19/4/2021 - Πηγή: iPop

Αποχαιρέτησε τον δικό της Πρίγκιπα και ήταν πιο συντετριμμένη από ποτέ. Ποια τα επόμενα βήματά της; Πώς θα γιορτάσει τα γενέθλιά της η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά τον θάνατο του Φιλίππου;

Η κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Απριλίου σε κλειστό κύκλο 30 ατόμων λόγω της πανδημίας. Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά, όμως απέπνεε σεβασμό προς τον Πρίγκιπα Φίλιππο. Το γράμμα της Βασίλισσας Ελισάβετ πάνω στο φέρετρο του Δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος κηδεύτηκε

στη Βασιλική Κρύπτη, δε μπορεί παρά να δείξει το πόσο συντετριμμένη ήταν έπειτα από 73 χρόνια γάμου.

Πώς θα γιορτάσει τα γενέθλιά της η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά τον θάνατο του Φιλίππου;

Ο θάνατος του Πρίγκιπα Φιλίππου ακύρωσε όλα τα σχέδια των Ανακτόρων για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία θα γίνει 95 ετών την Τετάρτη και θα περάσει αυτή τη μέρα πολύ διαφορετικά αφού τόσα χρόνια ήταν δίπλα της ο Δούκας του Εδιμβούργου.

Όλα θα είναι πολύ διαφορετικά φέτος στα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, κοντά στη Βασίλισσα θα βρεθεί ένας στενός κύκλος του βασιλικού προσωπικού που θα έχει ως βασικό του μέλημα να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της, δεδομένου ότι και αυτή η περίοδος πένθους είναι πολύ δύσκολη για την ίδια.

Το τρυφερό animation με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Φίλιππο που έχει γίνει viral

Επιπλέον, τα σχέδια για τη δημοσίευση ενός πορτραίτου της Βασίλισσας, όπως συνηθίζεται, φαίνεται πως θα ματαιωθούν λόγω του πένθους για την απώλεια του συζύγου της.

Η απουσία του Φίλιππου θα είναι ιδιαίτερα αισθητή την Τετάρτη με άλλες πηγές να αναφέρουν ότι είναι πιθανό η Βασίλισσα να περάσει τα γενέθλιά της στο ησυχαστήριό της, στο Frogmore, κάνοντας τον περίπατό της με τα αγαπημένα της σκυλιά. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το πότε θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα, ωστόσο αναμένεται να συμμετάσχει στην Έναρξη του Κοινοβουλίου στις 11 Μαΐου.

Να θυμίσουμε πως οι επίσημοι εορτασμοί γενεθλίων της Βασίλισσας είναι τον Ιούνιο, όταν το Παλάτι παραδοσιακά διοργανώνει το Trooping the Colour, μια τελετή που κανονικά θα έφερνε χιλιάδες κόσμο έξω από το Μπάκιγχαμ. Ωστόσο, φέτος, όπως και πέρσι δε θα πραγματοποιηθούν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Getty Images

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μοναχικά γενέθλια για τη Βασίλισσα Ελισάβετ χωρίς τον Πρίγκιπα Φίλιππο στο πλευρό της- Πώς θα τα γιορτάσει; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα