Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (3/7/2017)

06:10 3/7/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, η δράση φέρνει αντίδραση λένε. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στη δική σου περίπτωση, έπειτα από μια απόφαση που πήρες. Αντιδράσεις θα υπάρξουν και αυτό δεν θα το προσπεράσεις αψήφιστα. Ωστόσο, καλό θα είναι να συγκρατηθείς και να μην σχηματίσεις άποψη ακόμη, γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Κάνε χρήση της προσαρμοστικότητάς σου προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις γρήγορες εξελίξεις.

Ταύρος

Και ξαφνικά εκεί που νιώθεις ότι τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο ελπίζεις, νέα

δεδομένα βγαίνουν στο φως εντελώς απρόοπτα, αγαπητέ Ταύρε. Πώς, λοιπόν, να μην αναθαρρήσεις; Καλά κάνεις, αλλά πρόσεχε σε ποιον θα αποκαλύψεις όσα σου συμβαίνουν. Δεν βλέπουν όλοι με καλό μάτι τη καλή σου εξέλιξη. Μίλα μόνο με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι.

Δίδυμοι

Η θετική διάθεση και το αίσθημα δικαιοσύνης που σε διακρίνει, θα αναγνωριστεί, αγαπητέ Δίδυμε. Έτσι θα σου προταθούν πολύ σημαντικά πράγματα με σοβαρές προοπτικές. Εσύ από την πλευρά σου, φρόντισε να εξετάσεις με προσοχή τις προτάσεις αυτές και να δεις πως μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να μεγιστοποιήσεις τα θετικά αποτελέσματα.

Καρκίνος

Πέρασες ένα διάστημα ανακατατάξεων και έντασης, αγαπητέ Καρκίνε. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι θα πρέπει του επιτρέπεις να συνεχίζει να σε επηρεάζει αρνητικά. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει και μάλιστα προς το καλύτερο. Ζήσε ,λοιπόν, το παρόν ως έχει και βοήθησε τη διάθεσή σου να ανέβει. Με αισιοδοξία θα πράγματα θα κυλήσουν θετικά για εσένα.

Λέων

Η περίοδος που διανύεις είναι λίγο «δύσκολη» ,φίλε Λέων. Μην απελπίζεσαι όμως, καθώς με ηρεμία και καθαρή σκέψη θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες. Εξάλλου, δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ η μπόρα. Σύμμαχο στον αγώνα σου θα έχεις τα πολύ δικά σου πρόσωπα που στέκονται δίπλα σου με αφοσίωση. Σε στηρίζουν με υπομονή προκειμένου να επιτύχεις τα όνειρά σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να καταλάβεις ότι η πίεση δεν προέρχεται από κάποιον τρίτο, αλλά από εσένα τον ίδιο. Προσπάθησε να κοιτάξεις μέσα σου και να αναρωτηθείς τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και μέσω του οποίου θα είσαι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Μέχρι τώρα δεν μπορείς να απολαύσεις όσα έχεις στη ζωή σου, μιας και αναζητάς μονίμως κάτι περισσότερο ή κάτι διαφορετικό. Τώρα που ευνοείται η πνευματικότητά σου, δώσε χρόνο σε εσένα και κάνε μια συζήτηση με τον εαυτό σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το πείσμα σου για επιτυχία είναι τόσο έκδηλο πια, που μοιάζει σαν εμμονή. Ρίξε τους ρυθμούς και έλεγξε το πάθος σου , καθώς δε σε βοηθάει να συγκρούεσαι με τους πάντες γύρω σου. Είναι γεγονός ότι έχεις σχέδια για το μέλλον που θες να υλοποιήσεις, αλλά πάρε τον έλεγχο, κάνε τον προγραμματισμό σου και μόνο έτσι θα οδηγηθείς στα επιθυμητά αποτελέσματα. Διαφορετικά , αν επιμείνεις στη συμπεριφορά σου, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως νομίζεις.

Σκορπιός

Για σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός με τους γύρω σου, ειδικά με εκείνους που δεν ανήκουν στον στενό κύκλο γνωριμιών σου. Κάποιες συμπεριφορές θα σε ξεσηκώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ αισιόδοξος και αποφασιστικός, όμως καλό είναι να παραμείνεις εγκρατής και ψύχραιμος. Πολλές φορές παρασυρόμαστε μόνο και μόνο επειδή, αυτό είναι που θέλουμε πραγματικά μέσα μας. Περίμενε, όμως, να δεις αν η πραγματικότητα επιβεβαιώνει τη θεωρία.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα σε βρίσκει σε μια κατάσταση έντονης σκέψης και προβληματισμού. Νιώθεις να απογοητεύεσαι σχετικά με κάποια θέματα που αφορούν την οικογένειά σου. Ωστόσο, τα προβλήματα είναι για να λύνονται και να μας μαθαίνουν. Έτσι, λοιπόν, κράτα την υπομονή σου και προσέγγισε τα πρόσωπα που πρέπει προκειμένου να ανταλλάξετε τις σκέψεις σας και να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν. Έτσι, θα δεις τα πραγματικά δεδομένα που θα σε οδηγήσουν στην έξοδο του λαβύρινθου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα ανήκει σε μια περίοδο κατά την οποία εγκυμονούν κίνδυνοι και «μπόρες». Αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου, έτσι ώστε να προφυλάξεις την εικόνα σου προς τους γύρω σου. Θα υπάρξουν μικρο-διαμάχες και συγκρούσεις στις οποίες θα θελήσεις να συμμετάσχεις, αλλά δεν θα πρέπει να το κάνεις. Όσο λιγότερο εμπλακείς, τόσο λιγότερο θα εκτεθείς και με λιγότερες συνέπειες. Δεν είναι δύσκολο να αλλάξει ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, διανύεις μια περίοδο που προσπαθείς να ισορροπήσεις μεταξύ των δικών σου «θέλω» και των αναγκών που αφορούν σε τρίτους. Αυτό σημαίνει, ότι ενώ έχεις όλα τα φόντα να πραγματοποιήσεις τα πλάνα σου, δεν μπορείς να δράσεις όπως θα ήθελες , γιατί σε συνεπαίρνει το συναίσθημα της αλληλεγγύης. Νιώθεις υποχρεωμένος να στηρίξεις τους ανθρώπους που σου το ζητούν δίνοντας αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο σου. Πρόσεξε πολύ τον τρόπο που θα διαχειριστείς την κατάσταση μιας και είναι πιθανόν να ζημιώσεις τον εαυτό σου στο τέλος.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα αναμένεται θυελλώδης και με έντονα φαινόμενα. Κανείς δεν αποκλείει ό,τι θα βρέξει κιόλας! Τί κάνεις ,λοιπόν, όταν η ημέρα έχει έντονες βροχές και αστραπές; Προσπαθείς να προφυλαχτείς όσο μπορείς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που θέλουν να σε εμπλέξουν, αλλά να μην μπεις και στον πειρασμό να εμπλακείς από μόνος σου. Άσε τα πράγματα να εξελιχθούν μακριά από εσένα και όταν έρθει η σωστή στιγμή μπορείς να αναλάβεις δράση και πάλι.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (3/7/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα