Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (30/9/14)

09:00 30/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Μια μέρα που καλό είναι να την αφιερώσετε στους ανθρώπους σας. Μην τους αφήνετε έξω από τα προβλήματά σας, δεν θα έχετε την δύναμη που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τα πάντα, καλό είναι να δεχτείτε και συμβουλές, και παρότρυνση και ενίσχυση από τους ανθρώπους σας. Το οικονομικό σας πιέζει πάρα πολύ και σας αποκαρδιώνει, αλλά σύντομα θα φανεί φως.

Ταύρος

Η τάση της Αφροδίτης σήμερα να σας σπρώχνει σε θυσίες χωρίς μέτρο θα σας κουράσει και θα σας δημιουργήσει μεγάλο ψυχικό βάρος και φορτίο. Καλό είναι να μην κάνετε τα πάντα

μόνοι σας, ούτε στο σπίτι ούτε στην δουλειά. Από την άλλη έρχονται πιθανές προτάσεις για επωφελείς συνεργασίες και αυτό σας γεμίζει ξανά με αισιοδοξία .

Δίδυμοι

Η ημέρα είναι πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα και αν δεχτείτε την θετική ενέργεια της Σελήνης στο ζώδιό σας σε άριστη σχέση με τον Δία και τον Ουρανό, πραγματικά μπορεί να ανοίξει ο ασκός με τα θαύματα. Έχετε πολύ καλές προοπτικές να συνδυάσετε την διασκέδαση με την δουλειά, δεν αποκλείεται καθόλου ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει, ενώ οι ιδέες σας είναι φρέσκιες και γίνονται δεκτές με ενθουσιασμό από τους ανωτέρους σας.

Καρκίνος

Η ημέρα σας θα είναι κουραστική μεν, ευχάριστη δε. Οι υποχρεώσεις σας, που θα τις θέλατε κάπως λιγότερο πιεστικές γιατί είστε κουρασμένοι, δεν γίνεται να μειωθούν, ωστόσο παίρνετε τόση πολλή αποδοχή στην δουλειά σας και τις σχέσεις σας, που έχετε σαφώς το κουράγιο να αντεπεξέλθετε, αν και όχι χωρίς κάποια γκρίνια . Το βράδυ σας θα είναι ήσυχο, αλλά να έχετε τον νου σας, μπαίνετε σε περίοδο που θα σας κυνηγήσουν οι ιώσεις.

Λέων

Οι δικοί σας άνθρωποι χρειάζονται την στήριξη, την βοήθεια, την παρότρυνση και τις συμβουλές σας. Οι πολλαπλές όψεις του Ήλιου σας φέρνουν στην πρώτη γραμμή σήμερα και όλοι κινούνται γύρω από εσάς. Πιθανόν να νιώσετε κάποια κούραση, αλλά είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε, έχετε τόσα πολλά στην δικαιοδοσία σας. Που δεν θα προλάβετε να ξεκουραστείτε. Καλό κουράγιο, οπωσδήποτε το χρειάζεστε.

Παρθένος

Η σχέση του Ερμή με τον Ποσειδώνα σας δημιουργεί μια πάρα πολύ ερωτική ατμόσφαιρα, η οποία διαχέεται σε όλες σας τις δράσεις. Όχι μόνον έχετε μια καταπληκτική σχέση με το ταίρι σας, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι και άλλοι άνθρωποι, φίλοι σας ή συνεργάτες έχουν γίνει ευάλωτοι στην γοητεία σας. Είναι γεγονός ότι αυτήν την περίοδο κυριαρχείτε και μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, ειδικά αν στον χώρο δουλειάς σας εξαρτάστε από άτομα του αντίθετου φύλου.

Ζυγός

Σας έχουν ζώσει υποψίες ότι κάτι κινείται λάθος στον εργασιακό σας χώρο, φοβάστε ότι κάτι συμβαίνει στο παρασκήνιο που σας αφορά και ετοιμάζεται να σκάσει – θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε αλλά δεν ξέρετε τι είναι. Όντως το τετράγωνο Πλούτωνα –Ήλιου δημιουργεί τριγμούς και φέρνει εκτός των άλλων και έλλειψη οικονομικών πόρων, για άλλη μια φορά. Είστε ωστόσο έτοιμοι να παλέψετε, με τον Άρη στο καρμικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη να σας δίνει άφθονη ενεργητικότητα.

Σκορπιός

Μια δυνατή ημέρα, με έντονα ερωτικό χρώμα και πολύ καλή σχέση με το ταίρι σας, θα σας χαρίσει το διάλλειμα αυτό που χρειάζεστε για να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να πάρετε αποφάσεις . Καθώς ο Ερμής είναι σε σκιώδη αναδρομή στο ζώδιό σας, πολλά από τα άμεσα σχέδιά σας βρίσκουν εμπόδια, ενώ δεν αποκλείεται να σας ταλαιπωρούν και παλιά χρέη .

Τοξότης

Με πολλή δύναμη και αισιοδοξία, έχοντας ξεπεράσει κάποιες μικρές ενοχλήσεις στην υγεία σας, ετοιμάζεστε να μπείτε σε καθαρά χειμερινούς ρυθμούς. Τα άμεσα σχέδιά σας έχουν να κάνουν με γεγονότα που θα εξελιχθούν μετά τον Ιούνιο του 2015, έχετε βάλει στόχους που πρέπει να κατακτήσετε οπότε καθορίζετε την καθημερινότητά σας με βάση αυτούς τους στόχους. Το ξέρετε καλά πως ό,τι βάλετε στο μυαλό σας μπορείτε να το καταφέρετε και είστε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί.

Αιγόκερως

Η επιστροφή του Κρόνου στην ζωή σας, αφού πέρασε η σιωπή ασυρμάτου λόγω σεληνιακής έκλειψης, σας φέρνει μπροστά σε απολογισμούς. Κάποιοι άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον είναι πιθανόν να αποδειχτεί ότι σας έχουν κρύψει πράγματα, ίσως να βγουν μπροστά σας λογαριασμοί και υποχρεώσεις που δεν το ξέρατε ότι έτρεχαν. Η ημέρα έχει κάπως αγχωτικό χαρακτήρα, αλλά είστε από τα ζώδια που χειρίζονται καλά την καθημερινότητα και τις προκλήσεις της.

Υδροχόος

Η δυνατή αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό σας χτυπάει όσο περνάει ο καιρός και περισσότερο. Πρέπει να μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Έχετε μάλλον δύσκολες σχέσεις με άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού και πιθανόν να έχετε μαζί τους έντονες αντιπαραθέσεις που ίσως και να φτάσουν σε οριακό σημείο. Καθαρίστε το μυαλό σας, βάλτε σε μια τάξη τις προτεραιότητές σας και μην κινηθείτε παρορμητικά ή χωρίς έλεγχο πιθανών κινδύνων σε όποιο σας ξεκίνημα.

Ιχθείς

Η Σελήνη από τον Τοξότη σε άριστη σχέση με τον ταξιδιάρη Δία σας χαρίζει μια μέρα που μπορεί και να ξεφύγετε τελείως από τις υποχρεώσεις σας, ακόμα και αν αυτό κανονικά δεν προβλέπεται. Δείτε όμως με σοβαρότητα τα σχέδια που έχετε ετοιμάσει, μην αφεθείτε σε μη ρεαλιστική αισιοδοξία και κανονίστε, όσο και αν θέλετε να αποδράσετε, να μην είστε ανοιχτοί σε υποχρεώσεις ή ασυνεπείς σε συναντήσεις με ανθρώπους που τους χρειάζεστε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (30/9/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα