Έχεις δει τεχνητή αναπνοή σε πουλί;

07:30 30/9/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί να σου φαίνεται κάπως περίεργος ο τίτλος μας αλλά σου επιβεβαιώνουμε πως είναι αληθινός. Ένας νεαρός άντρας είδε ένα πουλί που είχε πέσει μέσα σε λιμνάζοντα νερά και αποφάσισε να του κάνει τεχνητή αναπνοή για να σώσει και το καλό είναι ότι τα κατάφερε, το έσωσε.

Πήρε, λοιπόν, το πουλί που ήταν έτοιμο να παραδώσει την τελευταία του πνοή, το έβαλε πάνω σε ένα πάγκο και άρχισε να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες. Του έκανε τεχνητή αναπνοή, ανοίγοντάς του το ράμφος και φυσώντας δυνατά το στόμα του για αρκετή ώρα ενώ με τα δάχτυλά του έκανε πιέσεις στην καρδιά και μαλάξεις στο σώμα του

για να ζωντανέψει ξανά τα ζωτικά του όργανα.

Ο νεαρός άντρας κατάφερε να βοηθήσει το άτυχο πουλί που τελικά φάνηκε τυχερό καθώς είχε τον δικό του σωτήρα, και του έδωσε τη δύναμη να μπορέσει να ξανανοίξει τα φτερά του και να φύγει πετώντας στους ουρανούς. Αφού το βοήθησε να αναπνέυσει ξανά, του στέγνωσε καλά τα φτερά του για να μην είναι βαριά και το άφησε πάλι να ταξιδέψει ελεύθερο.

Δες, λοιπόν, και εσύ το παρακάτω video με την τεχνητή αναπνοή σε πουλί που εμάς τουλάχιστον μας συγκίνησε πολύ και περιμένουμε τα δικά σου σχόλια:

The post Έχεις δει τεχνητή αναπνοή σε πουλί; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα