Μετά τον George και ο Σάκης;

22:05 29/9/2014 - Πηγή: iPop

Συγγνώμη! Συγγνώμη! Δεν φτάνει που χάσαμε τον George τώρα θα χάσουμε και τον Σάκη; Αλήθεια;;;;;;;;;;;;;

Πφφφφ πριν λίγα 24ώρα ο (ψεύτης) αιώνιος εργένης όχι απλά παντρεύτηκε την Amal Alamuddin (ποια είσαι κυρία μου που τόλμησες να διπλαρώσεις το αγόρι μας;) έκανε και γάμο υπερπαραγωγή, μέσα στα κανάλια της Βενετίας με δεκάδες καλεσμένους οι οποίοι κονταροχτυπιούνται για το ποιος είναι πιο διάσημος, ποιος έχει πιο πολλά Όσκαρ

κτλ κτλ. Κάναμε την καρδιά μας πέτρα, δεχθήκαμε ότι ο Γιώργος της καρδιάς μας πλέον ανήκει σε άλλη γυναίκα και αποδεχθήκαμε το γεγονός, ότι ακόμα και ελεύθερος να ήταν το Hollywood μας πέφτει μακριά άρα δεν θα γινόταν δικός μας ποτέ!

Και εκεί που είπαμε ότι δεν πειράζει που τον χάσαμε μας έχει μείνει ο εγχώριος Θεός… έρχεται η κεραμίδα, μας βρίσκει στο δόξα πατρί και αντί για αστεράκια βλέπουμε πολλές πολύχρωμες Κάτιες Ζυγούλες να γυρνάνε γύρω από το κεφάλι μας βγάζοντας μας επιδεικτικά την γλώσσα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σάκης έκανε πρόταση γάμου στην Κάτια Ζυγούλη. Και όχι απλά την έκανε…. Την έκανε και ρομαντικά! Ο Σάκης έσκυψε στο αυτί της Κάτιας και ψιθυριστά την ρώτησε αν θέλει να γίνει η γυναίκα του, κατά την διάρκεια του πρώτου χορού αμέσως μετά την βάφτιση της κόρης τους Αριάδνης.

Μηηηηη σκεφτείς να πεις ότι έχουν ένα σκασμό παιδιά και πως ήταν φυσικό επόμενο! Γιατί θα σου απαντήσω ότι και ο Σάκης μας κορόιδευε τόσο καιρό που έλεγε ότι δεν θέλει να δεσμευτεί, πως δεν είναι υπέρ του γάμου κτλ κτλ κτλ Και μας πλήγωσε. Πολύ.

Γιατί βρε Σάκη; Γιατί βρε παιδί μου δεν περίμενες έστω να περάσει η πρώτη σφαλιάρα από τον Γιώργο και μετά να μας δώσεις την χαριστική βολή; Γιατί;

…. Άντε επειδή σ αγαπάμε, θα κάνουμε και για σένα την καρδιά μας πέτρα, θα καταπιούμε τον εγωισμό μας και θα θάψουμε τα όνειρα μας (μαζί με το νυφικό που είχαμε ράψει) και θα σου ευχηθούμε βίο ανθόσπαρτο!

The post Μετά τον George και ο Σάκης; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα