Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (18/11/14)

09:02 18/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Αναζητάτε μια μικρή ρομαντική στιγμή με κάποιο γνωστό σας άτομο για σήμερα, αλλά το χάος στον χώρο της εργασίας σας και η ανάγκη να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα σας δυσκολεύουν. Εάν δεν κάνετε συγκεκριμένα σχέδια, μπορεί να περάσουν μήνες για να ζήσετε μια ευχάριστη στιγμή. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και οριστικοποιείστε τα σχέδιά σας. Εάν είστε άγαμοι, ενδέχεται να ορίσετε μια ημερομηνία ή χρόνο για τον γάμο σας.

Ταύρος

Προσέξτε την έντονη ενέργειά σας σήμερα και συγκρατηθείτε γιατί θα πέσετε σε λάθη ή να αφήσετε ένα σωρό πράγματα ημιτελή. Είναι πολλά τα θέματα της ημέρας,

που θα σας απασχολήσουν αλλά δεν διευθετούνται ορμώντας πάνω τους. Προτιμείστε μια λίστα των προτεραιοτήτων σας και ασχοληθείτε με κάθε πράγμα ξεχωριστά. Ακόμα κι αν δεν τελειώσετε τα πάντα, θα έχετε επιτύχει να τα κάνετε σωστά.

Δίδυμοι

Μπορεί να ήρθε ο χρόνος για να κάνετε έναν απολογισμό της ζωής σας, να δείτε αν πετύχατε τους στόχους σας και πόσο. Αν βρείτε ότι ναι τα καταφέρατε, τότε συγχαρητήρια. Αυτό είναι ένα πραγματικό επίτευγμα. Αν όχι, τότε σκεφτείτε σοβαρά τους στόχους σας και τα βήματα που απαιτούνται για την επίτευξή τους. Η χαρτογράφηση της διαδρομή σας είναι στο χέρι σας.

Καρκίνος

Εάν είστε ευερέθιστοι σήμερα οφείλεται στο γεγονός ότι πιέζετε πάρα πολύ τον εαυτό σας. Θα ήταν ίσως συνετό να ρίξετε μια ματιά στις προσδοκίες που έχετε από τον εαυτό σας. Σκεφτείτε αν θα είχατε τις ίδιες απαιτήσεις από τα πιο κοντινά σας πρόσωπα . Εάν δεν έχετε απάντηση, τότε ήρθε η ώρα για να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας ώστε να ταιριάζει με αυτό που πραγματικά είστε.

Λέων

Σκεφτείτε πόσο χρόνο ξοδεύετε όταν προκύπτουν προβλήματα, συνήθως τρώτε τις περισσότερες ώρες με συναδέλφους, φίλους ή συνεργάτες και παραμελείτε τον σύντροφό σας ή και τον εαυτό σας, έτσι δημιουργείται μια ανισορροπία που θα πρέπει να την εξετάσετε. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα διάγραμμα όπου ο χρόνος σας να περικλείει την οικογένειά σας και τους φίλους σας.

Παρθένος

Σήμερα μάλλον δεν βρίσκεστε στον ίδιο ρυθμό με τον σύντροφό σας. Θέλετε να επιβραδύνετε κάπως τα πράγματα και πιστεύετε πως έτσι θα γίνουν όλα ωραία και εύκολα. Βλέπετε πιο σωστά από το σύντροφό σας, ξέρετε πώς αισθάνεστε και τι θα θέλατε να δείτε να συμβαίνει. Υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να συμβεί κάποια παρεξήγηση, όμως όταν υπάρχει ανοικτή επικοινωνία όλα επιλύονται.

Ζυγός

Σκέφτεστε να σχεδιάσετε ένα ρομαντικό διάλειμμα για σήμερα, τελικά δεν θα είναι και ιδιαίτερα δύσκολο. Βγείτε για δείπνο με το σύζυγό σας ή το σύντροφό σας ή ορίστε μια ημερομηνία που θα έχετε χρόνο. Μην αφήνετε τη συστολή ή την ανασφάλεια να στέκονται εμπόδια στο δρόμο σας. Εάν είστε άγαμοι, θα μπορέσετε να γνωριστείτε καλύτερα με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Διακατέχεστε από ανυπομονησία και θέλετε να τα προλάβετε όλα σήμερα, έχετε χάσει την ψυχραιμία σας και η υπομονή δεν είναι το ισχυρό σας χαρτί, μην αδικείτε τον εαυτό σας. Αλλάξτε ρυθμό και σε ορισμένες περιπτώσεις, που είναι απαραίτητο αφήστε τα πράγματα να τα κανονίσουν οι άλλοι. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και να είστε υπομονετικοί.

Τοξότης

Μπορεί σήμερα να ακούσετε μια πολύ αυστηρή κριτική. Αυτό θα σας κάνει να νοιώσετε δύσκολα και ίσως να μην δέχεστε να ακούσετε πράγματα που αφορούν την προοπτική σας. Αντί όμως να το δείτε σαν μια προσωπική επίθεση, προσπαθήστε να δείτε την ουσία της κριτικής. Αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και αναγνωρίζετε ότι θα μπορούσατε να μάθετε από την κριτική που σας γίνετε, τότε αδράξτε την ευκαιρία να διορθώσετε τα λάθη σας.

Αιγόκερως

Να είστε προσεκτικοί σήμερα, ώστε να μην πέσετε θύματα του δικού σας ιδεαλισμού. Αν και αυτό είναι ένα από τα πιο αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά σας, καθώς συμβάλλει στη δημιουργική και ρομαντική σας φύση, μπορεί να γίνει επιβλαβής. Είναι σημαντικό να δείτε τα πράγματα όπως είναι, ο πραγματικός κόσμος δεν πάει πάντα χέρι-χέρι με τα ιδανικά σας.

Υδροχόος

Μην εκπλαγείτε αν αισθάνεστε σήμερα, μια πραγματική ανάγκη για περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Όσο μπορείτε απολαύστε την συνεργασία με τους άλλους, όμως θα πρέπει να δώσετε χρόνο και για τον εαυτό σας. Δείτε εάν μπορείτε να εργαστείτε σε έναν ιδιωτικό χώρο μόνοι σας ή απλά να κλείσετε την πόρτα της εργασίας σας. Συγκρατηθείτε και μην εκνευρίζεστε.

Ιχθείς

Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν πάρα πολύ καλά, με εκείνους που τους αφιερώνετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας, ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε ποιες είναι οι προσδοκίες σας από αυτούς. Ρωτήστε τι ακριβώς θέλουν και δείτε κατά πόσον είναι δίκαιες οι απαιτήσεις τους. Είναι δυνατόν άλλα να περιμένατε και άλλα να προκύψουν. Εξετάστε το ενδεχόμενο να πρέπει να προσέξετε κάποιους άλλους ανθρώπους.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (18/11/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα