Αυτά είναι τα μυστικά για να αδυνατίσεις τρώγοντας

08:02 18/11/2014 - Πηγή: iPop

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο για να καταφέρεις να φτιάξεις και εσύ ένα σμιλευμένο κορμί σαν αυτά που βλέπεις και θαυμάζεις. Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε ειδικά για εσένα ( ε και για εμάς) πράγματα που θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις τρώγοντας μετατρέποντας την δίαιτα σε παιχνίδι.

Τι θα σε βοηθήσει να αδυνατίσεις τρώγοντας;Φάε πάντα σούπα: Μια σούπα λαχανικών ως πρώτο πιάτο θα σε βοηθήσει να πάρεις όλα τα θρεπτικά στοιχεία των λαχανικών ενώ θα σε κάνουν φας λιγότερο από το κύριο πιάτο σου.Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου: Για
να πίνεις λιγότερο επειδή, όπως ξέρεις ποτό και δίαιτα δεν πάνε μαζί θα πρέπει να το αραιώνεις με νερό. Έτσι, θα καταναλώσεις λιγότερο και θα πιεις παράλληλα και περισσότερο νερό.Άλλαξε πιάτο: Πρώτα χορταίνει το μάτι και μετά το στομάχι. Βάλε, λοιπόν, το φαγητό σου σε μικρό πιάτο για να φαίνεται ακόμα περισσότερο και να ξεγελάσεις τον εαυτό σου ότι θα φας πιο πολύ.Αντί για κάποιο άλλο αλλαντικό και ειδικά μπέικον φάε γαλοπούλα: Τα αλλαντικά έχουν πολλές θερμίδες έτσι πρέπει να βρεις τρόπο να τις μειώσεις. Αντί, λοιπόν, για μία φέτα μπέικον που έχει 128 θερμίδες ή μία φέτα ζαμπόν που έχει 63 φάε μια φέτα γαλοπούλα που έχει μόνο 30.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Αυτά είναι τα μυστικά για να αδυνατίσεις τρώγοντας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα