Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/10/2019)

08:00 9/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/10/2019):Κριός

Σε ποιο ήπιους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί.

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να μειώσετε λιγάκι τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Αυτό σημαίνει ότι η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να δείξετε λίγη παραπάνω αγάπη στον εαυτό σας και να κάνετε οτιδήποτε κάνει εσάς και μόνο εσάς χαρούμενους.

Ταύρος

Πολλές προσκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να φορέσετε ένα από τα ωραιότερα σας χαμόγελα, γιατί, στην φιλική συγκέντρωση που θα βρεθείτε θα κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον.

Δίδυμοι

Με την εξέλιξη της καριέρας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο  Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις απόψεις σας κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας ή για να περάσετε από συνέντευξη.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο  Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αρχίσετε να οργανώνετε τον τρόπο με τον οποίο θα βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σχεδιάσετε με προσοχή τα βήματα σας και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν σας έχει ξεφύγει τίποτα.

Λέων

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο  Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π. χ. Δάνεια, Εφορία) και να προσπαθήσετε να βρείτε τις καλύτερες για εσάς λύσεις, στις οποίες θα μπορέσετε να είστε πάνω από όλα συνεπείς. Αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο σίγουροι και αισιόδοξοι για το μέλλον.

Παρθένος

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο  Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με τους αγαπημένους σας τα ζητήματα που σας απασχολούν στην σχέση σας. Ωστόσο,  καλό θα ήτανε να μην ξεκινήσετε την συζήτηση με έντονα κριτική διάθεση γιατί μπορεί να χάσετε το δίκιο σας.

Ζυγός

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο  Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με προσοχή τον χρόνο και τις υποχρεώσεις σας, ώστε να είστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα που σας έχουν δοθεί στο χώρο της εργασίας και αποτελεσματικοί. Επίσης, εάν χρειαστεί μη διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια των συναδέλφων σας ή να μοιράσετε αρμοδιότητες.

Σκορπιός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο  Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να φλερτάρετε.

Τοξότης

Η ανάγκη σας να νιώσετε οικεία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι πολύ έντονη σήμερα. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο  Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναζητήσετε την αγκαλιά της οικογένειας σας και την θαλπωρή του σπιτιού σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, να αναβάλετε ή να μεταθέσετε για λίγες ημέρες τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας στο σπίτι.

Αιγόκερως

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο  Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείτε κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και αρκετές μετακινήσεις για να πάτε από το ένα ραντεβού στο άλλο.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα προστατευτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι με τους αγαπημένους σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο  Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείξετε σε όλους ότι μπορείτε να γίνετε μια ομπρέλα προστασίας για ότι και όποιον έχει ουσιαστική αξία για εσάς, όχι με λόγια άλλα με πράξεις. Αυτή σας η στάση θα γεμίσει χαρά τους αγαπημένους σας οι οποίοι θα νιώσουν ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν.

Ιχθείς

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Έτσι σήμερα είστε έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας και να τρέξετε όσες δουλειές είχατε αναβάλει τις προηγούμενες δύο ημέρες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι άλλοι μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας, γι’ αυτό καλό θα είναι να περιορίσετε την βιασύνη και την ανυπομονησία σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα