Η αμήχανη στιγμή που είπαν στον Λιάγκα on air ότι… κόβεται η εκπομπή του!

16:58 8/10/2019 - Πηγή: iPop

To Guess My Age κόβεται απ’ το καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και μεταφέρεται το Σαββατοκύριακο, καθώς το κανάλι προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι, το Guess My Age κόβεται απ’ τις καθημερινές, ενώ αλλαγές θα ανακοινωθούν και για το BOOM με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, το οποίο επίσης δεν έφτασε τις προσδοκίες που είχε ο ΣΚΑΪ όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η Κλεοπάτρα Πατλάκη

αποκάλυψε πως σύντομα θα επιστρέψει το My Style Rocks, ενώ αρχικά ήταν να μην προβληθεί φέτος, όμως, δεν σκέφτηκε ότι μεταδίδοντας πως θα επιστρέψει το ριάλιτι μόδας, εννοούσε αυτόματα θα κοπεί κάποια άλλη εκπομπή και συγκεκριμένα το Guess My Age!

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε εάν είναι επιβεβαιωμένη η επιστροφή του My Style Rocks και έσπευσε να σχολιάσει ότι έτσι η Κλεοπάτρα Πατλάκη του ανακοινώνει ότι κόβεται η απογευματινή εκπομπή του!

Μην πάμε παρακάτω, εσύ μου ανακοινώνεις ότι κόβεται η εκπομπή μου, η απογευματινή εκπομπή μου (Guess My Age). Δηλαδή βγήκες στην εκπομπή μας την μεσημεριανή ότι «Λιάγκα σου κόβουν το παιχνίδι»… Άσε ρε που δεν το σκέφτηκες!

Ο παρουσιαστής διευκρίνισε βέβαια πως έχει πει εδώ και καιρό ότι η εκπομπή ήταν για 100 επεισόδια, αλλά «για να είμαι ειλικρινής αν πήγαινε καλά τα 100 θα γινόταν 200 επεισόδια, δεν πάει άσχημα, αλλά δεν σκίζει κιόλας, προτίμησε το κανάλι να το βάλει Σαββατοκύριακο και το Boom θα αλλάξει ώρα…».

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως θεωρεί ότι ήταν μια σωστή κίνηση του ΣΚΑΪ το να πάει την εκπομπή του Σαββατοκύριακο, ούτως ώστε να μπει το απόγευμα τις καθημερινές μια εκπομπή που απευθύνεται στο γυναικείο κοινό.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη για το My Style Rocks στο ρεπορτάζ της, η Ευαγγελία Αραβανή κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η παρουσιάστρια, όπως ήταν στον πρώτο επιτυχημένο κύκλο, ενώ η πρόταση του ΣΚΑΪ για την κριτική επιτροπή είναι να επιστρέψει και ο Χάρης Χριστόπουλος.

Δες τη στιγμή που ακούει ο Λιάγκας ότι το Guess My Age κόβεται:

Δες ακόμα:

Η αποκάλυψη του Λιάγκα για την πρόταση απ’ τον ΑΝΤ1 και γιατί επέλεξε τον ΣΚΑΪ

Το άρθρο Η αμήχανη στιγμή που είπαν στον Λιάγκα on air ότι… κόβεται η εκπομπή του! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα