Βελτίωσε την ακοή σου κατά 97% με ένα απλό trick!

18:01 8/10/2019 - Πηγή: iPop

Τα προβλήματα με την ακοή είναι κοινά σε πολλούς ανθρώπους και όχι μόνο λόγω ηλικίας. Υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για αυτό; Πολλά κι εμείς σου έχουμε το καλύτερο trick.

Όπως εξηγούν και οι γιατροί, τα προβλήματα με την ακοή εντοπίζονται κυρίως σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, χωρίς να σημαίνει πως ένας μικρότερης ηλικίας δεν έχει αντίστοιχα θέματα.

Ευτυχώς, στις μέρες μας αυτά τα προβλήματα λύνονται κι αν δεν λυθούν τουλάχιστον βελτιώνονται σε ένα μεγάλο ποσοστό. Ανεξαρτήτως της ηλικίας και του

φύλου!

Τα προβλήματα με την ακοή δημιουργούν αρκετές δυσκολίες στην καθημερινότητα και στην ικανότητα του ανθρώπου να διεκπεραιώνει ακόμη και απλά καθήκοντα. Ναι, το να μην ακούς καλά, μπορεί να σου δυσκολέψει τη ζωή και σε καμία περίπτωση δεν είναι μια ευχάριστη εμπειρία.

Σκέψου, να οδηγείς και να μην ακούς καθαρά ή να δουλεύεις σε τηλεφωνικό κέντρο ή να πρέπει να εξυπηρετείς αρκετό κόσμο καθημερινά και να δυσκολεύεσαι με την ακοή.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας φυσικός τρόπος, μια φυσική συνταγή που θα σε βοηθήσει σημαντικά καθώς είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό ακόμη και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Ειδικοί αναφέρουν πως η παρακάτω συνταγή έχει την δυνατότητα να βελτιώσει κατά 97% την ακοή σου και σίγουρα μια δοκιμή αξίζει τον κόπο. Άλλωστε όλα τα συστατικά που χρειάζεσαι, τα έχεις στην κουζίνα σου και η προετοιμασία αυτού του «μαγικού φίλτρου» είναι εξαιρετικά απλή.

Τι θα χρειαστείς;3 σκελίδες σκόρδολίγο λάδιβαμβάκι ή γάζαμπουκάλι σταγονόμετροΠροετοιμασία…

Ξεφλούδισε το σκόρδο και ξέπλυνέ το καλά. Στη συνέχεια πίεσέ το ώστε να βγάλεις όσο το δυνατόν περισσότερο χυμό μπορείς. Το επόμενο βήμα είναι να αναμίξεις το χυμό του σκόρδου με το λάδι και στη συνέχεια να αποθηκεύσεις αυτό το μείγμα στο μπουκαλάκι.

Χρήση…

Βάλε 3 με 4 σταγόνες απ’ το «φάρμακο» στο αυτί σου. Στη συνέχεια, κάλυψέ το αυτί σου με ένα βαμβάκι ή μια γάζα. Είναι προτιμότερο να είσαι ξαπλωμένος για λίγο για να βοηθήσεις το λάδι να εισχωρήσει στο αυτί.

Θα δεις τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση και θα εντυπωσιαστείς!

Μπορείς να εφαρμόζεις το συγκεκριμένο trick μια φορά το μήνα ή μια φορά στις δύο εβδομάδες αναλόγως τις ανάγκες σου!

Νιώθεις κι εσύ ότι δεν ακούς όταν αγχώνεσαι; Υπάρχει επιστημονική εξήγηση!

Τι άλλο μπορείς να κάνεις για τα προβλήματα με την ακοήΥγιεινή διατροφή πάνω απ’ όλα

Τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά παρέχουν υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών, βιταμινών και ανόργανων στοιχείων που προωθούν την επούλωση του ιστού του αυτιού και αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου στα αυτιά σου.

Τσιγάρο τέλος

Όσο κάπνισες, κάπνισες. Εάν θέλεις να έχεις υγιή αυτιά που να λειτουργούν σωστά πρέπει να σταματήσεις το κάπνισμα. Η νικοτίνη και το μονοξείδιο του άνθρακα περιορίζουν τη ροή του αίματος στα αυτιά σου και επηρεάζουν το ακουστικό νεύρο. Είναι σημαντικό να κρατήσεις τα παιδιά μακριά από το παθητικό κάπνισμα για να προστατέψεις την ακοή τους.

homeremedyshop.comΑπόφυγε το θόρυβο

Η απώλεια ακοής λόγω του θορύβου μπορεί να προληφθεί. Εάν προστατεύεις την ακοή σου σε περιοχές όπου ο θόρυβος ξεπερνάει τα 80dB, τότε μειώνεις σημαντικά τις πιθανότητες να αντιμετωπίσεις στο μέλλον μειωμένη ακοή. Ακόμα και το να ακούς μουσική σε δυνατή ένταση, φορώντας τα ακουστικά σου μπορεί να σου προκαλέσει μόνιμο πρόβλημα.

Δες και αυτό:

Test ακοής χωρίς ΩΡΛ μέσα σε ελάχιστα λεπτά!

Photo: Pixabay

Το άρθρο Βελτίωσε την ακοή σου κατά 97% με ένα απλό trick! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα