Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/9/2020)

09:01 8/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (8/9/2020), την εποχή αυτή, θα χρειαστεί να είσαστε αρκετά

προσεκτικοί, στο πως φέρεστε απέναντι στις σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Ο εκνευρισμός είναι κακός σύμβουλος κάθε φορά που χρειάζεται εκ των πραγμάτων, να διαπραγματευτείτε τη θέση σας, ή να συνεργαστείτε με κάποιον άνθρωπο για οποιοδήποτε λόγο. Είστε σε μια περίοδο, όπου εάν φερθείτε έντεχνα και διπλωματικά, θα μπορέσετε να επιτύχετε πολλούς από τους στόχους σας. Για το λόγο αυτό, πρέπει ν είστε μετρημένοι σε ότι λέτε και στον τρόπο που το εκφράζετε. Προσέξτε το αυτό.

Ταύρος

Σήμερα σε μια πολύ τυχερή ημέρα, κάτι θα συμβεί που θα σας κάνει να αισιοδοξήσετε, ενώ δεν αποκλείεται να κατακτήσετε έναν στόχο σας, που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε με περισσότερη σιγουριά το μέλλον σας. Με τονισμένη τη διαίσθησή σας, θα καταλάβετε, εάν κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύονται τις φιλοδοξίες σας, ή πραγματικά έχουν την πρόθεση να σας βοηθήσουν να τις δρομολογήσετε. Φανείτε όμως προσεκτικοί στο τι σας τάζουν και αν όλα εκείνα που σας υπόσχονται, έχουν προοπτικές να εξελιχθούν θετικά. Παράλληλα, ρωτήστε και πάρτε πληροφορίες για έναν καινούργιο στόχο.

Δίδυμοι

Για στόχους φιλοδοξίες, σχέδια και όνειρα, που έχετε πασχίσει να τα δείτε να δρομολογούνται, δε σημαίνει ότι αναβάλλονται επ’ αόριστον. Απλά δεν ήρθε η ώρα τους ακόμα για να πραγματοποιηθούν. Μην γίνεστε ανυπόμονοι, ούτε να φορτώνετε αγωνία και απογοήτευση, εάν στην παρούσα φάση κάτι δεν προχωρά, όπως θα θέλατε ή περιμένατε. Για το λόγο αυτό, συνεχίστε να καλλιεργείτε τη δημιουργική σας διάθεση, μη χαλιέστε όταν κάτι δε γίνεται τη στιγμή που επιθυμείτε. Λίγο αργότερα θα διαπιστώσετε άλλωστε ότι εκπληρώνονται οι επιθυμίες σας.

Καρκίνος

Όταν εκ των συνθηκών νιώθετε ότι ούτε με τις παρεμβάσεις σας, δεν μπορούν να προχωρήσουν κάποια πράγματα, ιδίως σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, νιώθετε απογοήτευση, από μια εξέλιξη που παραμένει για αρκετό διάστημα στάσιμη. Είναι λάθος ο τρόπος που το εισπράττετε όλο αυτό. Γιατί, εάν κάτι δε προχωρά τώρα, δε σημαίνει ότι, ούτε πως ακυρώνεται, ούτε ότι αναβάλλεται επ’ αόριστον.  Για το λόγο αυτό, περιορίστε την ανησυχία και τον εκνευρισμό που σας καταλαμβάνουν τακτικά και ηρεμήστε, όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Λέων

Μερικές φορές, όταν έχετε προσπαθήσει πολύ για να δρομολογήσετε έναν στόχο σας, έχετε πάρει τις επιβεβαιώσεις από τους άλλους, κυρίως τους συνεργάτες σας, πιστεύετε ότι επιτέλους, κάτι ολοκληρώνετε, συμβαίνουν αναβολές ή ακυρώσεις. Μοιάζετε δηλαδή, ότι φτάνετε στην πηγή και δεν καταφέρνετε να πιείτε νεράκι. Επειδή το μοτίβο αυτό θα συνεχιστεί, καλό θα ήταν να αναγνωρίσετε τις αιτίες που συμβαίνει μια τέτοια κατάληξη. Να δείτε τα δικά σας τυχόν, λάθη και παραλήψεις. Να κρίνετε εάν κάποια άτομα που εμπιστεύεστε τη δουλειά σας, είναι εντάξει.

Παρθένος

Για κάτι που πιθανόν προσπαθήσατε αρκετά το προηγούμενο διάστημα, ώστε να το δείτε να προχωρά, τώρα θα διαπιστώσετε τα πρώτα θετικά σημάδια της εξέλιξής του. Από μόνο του θα σας κάνει να αισιοδοξήσετε εκ νέου, να βάλετε νέα όνειρα στόχους και φιλοδοξίες στα πλάνα σας. Πιθανόν να πρόκειται για μια καινούργια επαγγελματική πρόταση, ή συνεργασία, βασισμένοι στις γνώσεις και στα προσόντα σας. Ίσως μάλιστα να ήρθε στη ζωή σας, όταν από τον επαγγελματικό σας χώρο απογοητευτήκατε. Όλα είναι πιθανά τις ημέρες αυτές. Συνεχίστε να ονειρεύεστε.

Ζυγός

Μην περιμένετε να δείτε πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, είτε αυτός είναι ο επαγγελματικός, είτε ο προσωπικός. Την εποχή αυτή, θα κληθείτε να αναθεωρήσετε, τη στάση που κρατάτε απέναντι σε σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά εάν αυτές λειτουργούν προβληματικά, διευρύνοντας έτσι τα κενά που μεγαλώνουν μέρα με την ημέρα. Πάρτε το παιχνίδι επάνω σας και αλλάξτε τα δεδομένα του. Μην αφήνετε πλέον τίποτα στην τύχη, ή στην καλή πρόθεση των άλλων. Αφυπνίστε το δυναμισμό τη διπλωματία και την επιμονή σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (8/9/2020), μην πείτε όχι, εάν σας προτείνουν μία καινούργια συνεργασία, που να βασίζεται όμως στα ταλέντα και στις δεξιότητές σας, με το σκεπτικό, ότι είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που εργαζόσασταν μέχρι σήμερα. Κι αυτό γιατί θα σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, θα δουλέψετε επάνω στο αντικείμενο που γνωρίζετε πολύ καλά να κάνετε και θα αναγνωριστεί η αξία σας, στον ευρύτερο κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο. Σκεφτείτε λοιπόν ενδελεχώς όλες τις προοπτικές που σας ανοίγονται, πριν απαντήσετε με σχετική ευκολία με μία άρνηση. Οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη.

Τοξότης

Μερικές φορές εσείς και ο έρωτας, μοιάζετε σαν να παίζετε «κρυφτό», αφού όταν πάει να εξελιχθεί μία σχέση, όλο και κάτι συμβαίνει και αναβάλλεται. Ειδικά εάν το διάστημα αυτό, προσπαθείτε να επαναφέρετε έναν άνθρωπο στη ζωή σας, που ανήκει μεν στο ερωτικό σας παρελθόν, αλλά δεν έχει σβήσει από μέσα σας, η αγάπη ο πόθος και η επιθυμία γι αυτόν. Σε μια άλλη περίπτωση, ίσως να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο υψηλά ιστάμενο και ο θαυμασμός σας να σας οδηγήσει στο δρόμο του, προκειμένου να βρείτε τον τρόπο να του μιλήσετε για τα αισθήματά σας.

Αιγόκερως

Όπως περιμένουν οι δικοί σας άνθρωποι ή συνεργάτες πολλά από εσάς, έτσι κι εσείς την εποχή αυτή, περιμένετε αντίστοιχα να δείτε πράγματα από αυτούς. Όμως τα «θέλω» τις επιθυμίες σας, τις προοπτικές τις δικές σας στο εργασιακό σας περιβάλλον ή στην προσωπική σας ζωή, έχετε την τάση να τα απαιτείτε. Όχι ότι δεν δικαιούστε να δείτε να έχουν θετική έκβαση αλλά πολλά από τα παραπάνω, πιθανά να μην ανήκουν στις δικές τους αρχικές προτεραιότητες. Για το λόγο αυτό, πιθανόν να γίνετε εύθικτοι απέναντι τους, να παρεξηγείστε με το παραμικρό, ή να αγανακτείτε κάποιες φορές με τη στάση τους.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (8/9/2020), για να περάσετε εκείνα που θέλετε να εισακουστούν στο περιβάλλον σας, θα χρειαστεί να γίνετε πιο διπλωματικοί. Αυτό όμως απαιτεί να σταματήσετε να δείχνετε απόλυτοι και αμετακίνητοι στις απόψεις σας, να ακολουθείτε το δρόμο του εποικοδομητικού διαλόγου και να ελίσσεστε περισσότερο κάθε φορά που το απαιτούν οι περιστάσεις, ή υπάρχει ένταση στο περιβάλλον σας. Σε γενικές γραμμές ισχύει, και για το εργασιακό σας περιβάλλον και για το φιλικό, ή, οικογενειακό. Χρειάζεται να ρίξετε γέφυρες με τους ανθρώπους που το προηγούμενο διάστημα, διαταράχτηκαν οι σχέσεις σας.

Ιχθύς

Ζητήματα οικονομικά θα σας απασχολήσουν τις ημέρες αυτές, αφού πιθανόν να διαπιστώσετε ότι συμβαίνουν κάποιες καθυστερήσεις, όπως για παράδειγμα να σας επιστρέψουν κάποια χρήματα που σας οφείλουν, κάποιος εργοδότης σας, να μην είναι συνεπής σε όσα σας είχε αρχικά υποσχεθεί, ή να βρεθεί ένας άνθρωπος, που να σας εκμεταλλευτεί οικονομικά, πατώντας πάνω στις ευαισθησίες σας, δεν αποκλείεται να σας φέρουν στα όριά σας. Ασφαλώς και θα πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας αν χρειαστεί απέναντι σε κάποιους επιτήδειους αλλά πάντα με νόμιμο τρόπο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα