GNTM 3: Οι δηλώσεις των κριτών και τα πρώτα πλάνα λίγο πριν την πρεμιέρα!

14:47 7/9/2020 - Πηγή: iPop

Το Greece’s Next Top Model ξεκινάει σε πολύ λίγες ώρες με τα δεδομένα να είναι λίγο διαφορετικά φέτος, αφού αγόρια και κορίτσια διεκδικούν τον τίτλο. Λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM 3 οι κριτές μιλούν ανοιχτά για το νέο κύκλο και τα πρώτα πλάνα απ’ όσα θα δούμε έχουν έρθει ήδη στη δημοσιότητα. 

Ο 3ος κύκλος του GNTM έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Νέοι υποψήφιοι, ένα σπίτι γεμάτο αγόρια και κορίτσια, ολοκαίνουργιες δοκιμασίες, και φυσικά μια ανανεωμένη κριτική επιτροπή, μετά την αποχώρηση

της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και την ανάληψη της θέσης της απ’ την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Το GNTM 3 κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Star, με αγόρια και κορίτσια που αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του GNTM 3.

Λίγες ώρες πριν, οι τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός, παραχώρησαν αποκλειστικές δηλώσεις στη «Φωλιά των Κουκου» και μίλησαν για τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι, αλλά και για τις μεταξύ τους σχέσεις.

Απρόοπτα στα γυρίσματα του GNTM 3 | Ποιος κανονισμός του διαγωνισμού αναιρέθηκε; 

Μιλώντας η Βίκυ Καγιά είπε «Ετοιμάζουμε ένα πάνφρεσκο πράγμα, ολοκαίνουργιο που σπαρταράει».

Η Ζενεβιέβ είναι απίθανη, ο Καράβας είναι φανταστικός. Τα αγόρια και τα κορίτσια είναι κουκλιά και πολύ συνειδητοποιημένοι. Θέλουν να την κάνουν αυτή τη δουλειά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Ο Άγγελος είναι με άλλο look και με άλλη ενέργεια. Η Ζενεβιέβ δίνει φανταστικές πάσες και μπορούμε και παίζουμε μπάλα όλοι μαζί. Με τον Δημήτρη διαφωνούμε γενικά και έχουν αρχίσει τα πλατό να παίρνουν “φωτιά”. Το απολαμβάνω ήδη πάρα πολύ. Είναι η αγάπη που έχω για τη δουλειά και το κανάλι 

Ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε ότι περνάει υπέροχα, δεν αγχώνεται καθόλου στα γυρίσματα, ενώ συνεχίζει αναφέροντας «Με τη Ζενεβιέβ γελάμε ασταμάτητα. Προσπαθώ να είμαι σοβαρός και δεν μπορώ. Θα δούμε πάρα πολλά διαφορετικά πράγματα», ενώ στο τέλος τόνισε «Το απόλυτο Brati’s boy είμαι εγώ».

Ο Δημήτρης Σκουλός είπε «Το GNTM είναι μια τρέλα, οπότε γιατί να μην είναι το τρέιλερ. Φέτος έχει πιο πολύ ενδιαφέρον», ενώ συνέχισε αναφερόμενος στους διαγωνιζόμενους κι όχι μόνο.

Έχουμε καταπληκτικά αγόρια και πάρα πολύ δυνατά κορίτσια. Νομίζω οι αποστολές θα είναι επικίνδυνες. Φέτος έχουμε πολλά δώρα για τους παίκτες και πολύ μεγάλα δώρα. Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα πίσω από τις κάμερες, δεν χρειάζεται να αγχωθούμε για κάτι 

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δήλωσε χαρακτηριστικά στο τέλος «Λάτρεψα την ιδέα του τρέιλερ. Είναι από τα πιο ωραία σενάρια. Κάνω ότι κάνουν όλοι. Δεν είμαι σοβαροφανής. Είμαι σοβαρή στη δουλειά μου, αλλά τον εαυτό μου τον τρολάρω». Η Ζενεβιέβ αναφέρθηκε και σε κάτι ακόμα, όμως, λέγοντας πως «Το όνειρο μου ήταν να γίνω ηθοποιός, αλλά η δυσλεξία δε με βοήθησε. Η ψυχρολουσία ήταν στις οντισιόν. Είμαι πολύ αυθόρμητη και με ενοχλούσε πολύ το καθιστό. Απλά τώρα μετράει η ψήφος μου». Σχετικά με τον Γιώργο Καράβα είπε πως είναι άψογος και πως «τον βλέπεις και λιώνεις».

Τα πρώτα πλάνα λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM 3

Μέσα από τη «Φωλιά των ΚουΚου» το πρωί της Δευτέρας, προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα κι όπως βλέπουμε η κυριαρχία των κοριτσιών στα catwalks αμφισβητείται ισχυρά από τα αγόρια.

Μέσα από το βίντεο βλέπουμε τα πρώτα πλάνα με την Βίκυ Καγιά να παίρνει πρώτη τον λόγο, ενώ μπορούμε να διακρίνουμε και μερικά από τα μοντέλα που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Δες ακόμα:

Η επίσημη ανακοίνωση για το GNTM, τους κριτές και τον Γιώργο Καράβα

Το άρθρο GNTM 3: Οι δηλώσεις των κριτών και τα πρώτα πλάνα λίγο πριν την πρεμιέρα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα