Μέρες… πρεμιέρας! Οι ανανεωμένες εκπομπές και η επιστροφή της Μελέτη

21:01 7/9/2020 - Πηγή: iPop

Πρώτη Δευτέρα του Σεπτέμβρη και πολλές απ’ τις πιο διάσημες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης έκαναν πρεμιέρα. Ψυχαγωγία, ενημέρωση, απ’ όλα έχει το μενού, ενώ σίγουρα ένα απ’ τα θέματα συζήτησης είναι η επιστροφή της Ελεονώρας Μελέτης στην πρωινή ζώνη. Τι είδαμε, όμως, σήμερα στις πρεμιέρες εκπομπών των ελληνικών καναλιών;

Πρεμιέρες εκπομπών με ανανεωμένες ομάδες & η επιστροφή της ΜελέτηΑΝΤ1“Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη

Την πρώτη καλημέρα την ακούσαμε απ’ τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος σταθερά εδώ και 28 χρόνια μας λέει την πρώτη καλημέρα της ημέρας! Πιστός στο ραντεβού

του μαζί με τους συνεργάτες του, εμφανίστηκε ευδιάθετος, αν και με το “καλημέρα σας”, μας ενημέρωσε πως ο κορονοϊός χτύπησε και την εκπομπή του. Συγκεκριμένα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι βίωσαν μια δύσκολη περίοδο στην εκπομπή την Άνοιξη, όταν ένας συνεργάτης μαζί με τη γυναίκα του νόσησαν.

Εκτός απ’ αυτό το “highlight”, τα λόγια για τον Γιώργο Παπαδάκη είναι περιττά. Επαγγελματίας, αξιόπιστος, με χιούμορ, μας ενημερώνει και έχει έναν τρόπο να μας ψυχαγωγεί παράλληλα και φυσικά αυτό συνεχίζει να το κάνει πολύ καλά!

“Πρωινό” με την Φαίη Σκορδά

8η χρονιά στον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά και η ομάδα του ΑΝΤ1 ετοίμασε μια “έκπληξη” που στην αρχή τους μπέρδεψε όλους: Η πρεμιέρα του Πρωινού ξεκίνησε με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να μπαίνουν στο πλατό, για να καταλάβουμε μερικές στιγμές αργότερα ότι πρόκειται για μια αναδρομή στο 2013, την πρώτη χρονιά που ανέλαβαν την πρωινή ζώνη με τον Γιώργο Λιάγκα. Αφού είδαμε, λοιπόν, τις ενάρξεις κάθε χρονιάς μέχρι σήμερα, η Φαίη Σκορδά μας είπε “καλημέρα” και αμέσως μας σύστησε την ανανεωμένη ομάδα της.

Ηχηρή η απουσία του Άρη Καβατζίκη, αλλά στην ομάδα προστέθηκαν δύο νέα μέλη: Η Κόνι Μεταξά και ο Δημήτρης Μοθωναίος, δύο νέοι άνθρωποι που επιλέχθηκαν ακριβώς επειδή αντικατοπτρίζουν την τάση του σταθμού να επενδύσει σε νέα πρόσωπα. Σημαντική προσθήκη εκείνη του Βαγγέλη Περρή, ο οποίος είναι εκεί για να σχολιάσει ό,τι μπορεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Δημήτης Ουγγαρέζος με τον Κούπερ σταθερά στις θέσεις τους, με τις πρώτες εντυπώσεις μας να είναι ότι φέτος η εκπομπή θα έχει έναν αέρα ανανέωσης. Αναμένουμε να δούμε τη συνέχεια!

Star“Στη Φωλιά των ΚουΚου” με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη

Η πιο τρελή παρέα επέστρεψε και υπόσχεται μια χρονιά με πολύ γέλιο, επικαιρότητα, κάφρικες στιγμές, κάλυψη θεμάτων γύρω απ’ τα ριάλιτι του σταθμού και φυσικά μαγειρική. Έχοντας πλέον στην ομάδα δύο MasterChefs -προστέθηκε και ο Σταύρος Βαρθαλίτης δίπλα στον Λάμπρο Βακιάρο- σίγουρα θα είναι μια χρονιά όπου θα φάμε πολύ. Τα υπόλοιπα… αποτελούν μια γνωστή πλέον συνταγή που συνεχίζεται με τα ίδια υλικά, αφού το κοινό δείχνει να την αγαπάει.

“Αλήθειες με τη Ζήνα” με την Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη καλωσόρισε τη νέα σεζόν ευδιάθετη δηλώνοντας ξεκάθαρα πως δεν έχουν κάνει καμία πρόβα ενώ ξεκίνησε την εκπομπή της με νέες ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας, ακολουθώντας πιστά τη συνταγή που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια.

Alpha“Happy Day” με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

H Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day έκαναν πρεμιέρα με ανανεωμένο σκηνικό και νέους συνεργάτες. Ο άσωτος υιός Δημήτρης Παπανώτας επέστρεψε για όσους τους έλειψε, ενώ στην ομάδα προστέθηκαν επίσης οι Εύη Φραγκάκη, Όλγα Λαφαζάνη και ο Γιώργος Σατσίδης. Στην κουζίνα τοποθετήθηκε στρατηγικά το αγαπημένο ζεύγος απ’ το MasterChef Δημήτρης- Μαρία, οι οποίοι σίγουρα δεν θα μας απασχολήσουν μόνο μαγειρικά.

“Ώρα για Μελέτη” με την Ελεονώρα Μελέτη

Και φτάσαμε σε κάτι πραγματικά καινούργιο που είδαμε στις σημερινές πρεμιέρες: Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε στην πρωινή ζώνη μετά από 8 χρόνια. Η έναρξη της εκπομπής έγινε με μια μείξη σκηνών απ’ τις πρόβες, οι οποίες χαλάρωσαν το κλίμα, ενώ αμέσως μετά η Ελεονώρα, φανερά αγχωμένη αλλά και χαμογελαστή, μας είπε την πρώτη καλημέρα. Ο Νίκος Μάνεσης ήταν εκεί για να της προσφέρει ένα μπουκέτο λουλούδια και να της θυμίσει πως ο μόνος τρόπος για να κάνει εναλλακτική τηλεόραση είναι να είναι ο εαυτός της.

Πρώτες εντυπώσεις; Αγαπάμε Ελεονώρα και ίσως δεν είμαστε αντικειμενικοί, αλλά πραγματικά μας άρεσε αυτή η νέα προσθήκη στο πρόγραμμα του Alpha. Η εκπομπή έχει πολλά στοιχεία απ’ την εκπομπή του Νίκου Μάνεση το Σαββατοκύριακο, ακόμα και στο στήσιμο, αλλά με το δεδομένο ότι ο ίδιος έχει αναλάβει την αρχισυνταξία, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Αναμένουμε να δούμε τη συνέχεια!

Πλέον το πρόγραμμα έχει αρχίσει να γεμίζει για τα καλά και μένει να δούμε εάν οι εκπομπές που μέχρι τώρα δεν είχαν σοβαρό ανταγωνισμό, όπως της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και το The Booth, κατάφεραν να κρατήσουν τα ποσοστά τους στην τηλεθέαση.

Ραντεβού στις πρεμιέρες της επόμενης εβδομάδας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

“The booth”: Σταματάει ή συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν; (Video)

Photo: Freepik

Το άρθρο Μέρες… πρεμιέρας! Οι ανανεωμένες εκπομπές και η επιστροφή της Μελέτη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα