Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/7/2020)

09:57 6/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (6/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/7/2020), προσπαθήστε σήμερα να έχετε αυτοσυγκράτηση και

αυτοέλεγχο, στον τρόπο που μιλάτε, εκφέρετε την άποψή σας, αντιμετωπίζετε τους συνεργάτες ή προϊστάμενους σας, αφού θα δυσκολευτείτε να σιγάσετε μέσα σας την ένταση που θα σας προκαλούν οι συνθήκες και οι καταστάσεις που θα συμβαίνουν, στον εργασιακό χώρο, ή στους χώρους που δραστηριοποιείστε.  Αν σας προκαλέσουν καλά θα ήταν να μην απαντήσετε, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν ρήξεις.

Ταύρος

Επανεξετάζετε τις ημέρες αυτές, την περίπτωση  μίας ιδέα, ή ενός στόχου που είχατε βάλει στο παρελθόν, όπου οι συνθήκες και οι καταστάσεις, δεν τον άφησαν να ευδοκιμήσει. Ένα πρόσωπο, παλιός φίλος ή συνεργάτης σας, που σχετίζεται με τον τομέα που θέλετε να επιχειρήσετε, ίσως σας βοηθούσε να πάρετε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, σχετικά με τις δυνατότητες και τις προοπτικές που έχει η ιδέα ή ο στόχος σας αυτός. Το επόμενο σχέδιό σας θα πρέπει να έχει μελετηθεί ενδελεχώς για να το εκπονήσετε.

Δίδυμοι

Με αρκετή εσωστρέφεια και με τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας θα ξεκινήσει η εβδομάδα σας. Μια συμπεριφορά, που είναι στην κυριολεξία κόντρα ρόλος για την ιδιοσυγκρασία σας. Κάποιοι άνθρωποι δικοί σας ίσως και στενοί συνεργάτες σας, πιθανόν με τη στάση τους να σας έχουν απογοητεύσει. Ή από ορισμένα άτομα να πιστεύατε πως μπορεί να παίρνατε περισσότερη υποστήριξη από αυτή που λάβατε, αν λάβατε. Παραπονιάρικη ημέρα η σημερινή και αντί να γκρινιάζετε απλά μιλήστε.

Καρκίνος

Μέσα από τους άλλους, βλέπετε τον εαυτό σας. Εκείνο που εισπράττετε από τη συμπεριφορά τους, είναι και το αποτέλεσμα της πράξης σας να τους φέρετε στη ζωή σας, σα φίλους, σα συνεργάτες ή σας σύντροφους. Είναι οι επιλογές σας, που όταν νιώθετε μαζί τους καλά και δημιουργικά, τότε έχετε κάνει τη σωστή επιλογή να πορεύεστε μαζί τους, και όταν λειτουργούν ακόμα και τοξικά απέναντί σας, φταίει ότι κάποτε τους είχατε δώσει περισσότερη αξία. Κρίνονται λοιπόν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Λέων

Με περισσότερη προσοχή και οργανωτικότητα, καλείστε να διαχειριστείτε τα θέματα της καθημερινότητάς σας, τόσο σε εργασιακό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Καλείστε να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας και να μην επιτρέψετε σε κανέναν με τις παρεμβάσεις του να διακόψει τη ροή των προσπαθειών σας. Εάν διαπιστώσετε ότι κάποια άτομα από τους χώρους που δραστηριοποιείστε προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική σας εξέλιξη, βάλτε τα στη θέση τους διπλωματικά και όχι με συγκρούσεις.

Παρθένος

Ή του ύψους ή του βάθους θα εναλλάσσονται οι καταστάσεις τις ημέρες αυτές, τόσο στο εργασιακό σας πεδίο, όσο και σε επίπεδο φιλικών ή ερωτικών σχέσεων. Μπορεί πολλοί να έχουν διάφορες απαιτήσεις από σας αλλά το πώς θα τις καλύψετε, ποιες θα βάλετε σε προτεραιότητα και πως θα τις διαχειριστείτε, είναι δική σας υπόθεση. Μπορεί οι ημέρες αυτές να κρύβουν κόπο και κούραση, φέρνουν όμως θετικά αποτελέσματα σε ότι και αν επιχειρήσετε ή προσπαθήσετε.

Ζυγός

Δε φημίζεστε για τον νευρικό σας χαρακτήρα, ούτε ότι είστε ικανοί να προκαλέσετε εντάσεις και διαξιφισμούς σε οποιοδήποτε περιβάλλον και αν κινείστε. Όμως τις ημέρες αυτές, τα περιθώρια της υπομονής σας εξαντλούνται και από άνθρωπος του ειρήνη υμίν, υπάρχει η προδιάθεση να μετατραπείτε σαν ταύρος εν υαλοπωλείο.  Από παντού έχετε να αντιμετωπίσετε μέτωπα με ανοιχτούς λογαριασμούς στις διαπροσωπικές σας σχέσεις κι αν χάσετε τον έλεγχο, θα επέλθουν ρήξεις.

Σκορπιός

Μπορεί γύρω σας να συμβαίνουν διάφορα ανατρεπτικά γεγονότα, που σε άλλες στιγμές της καθημερινότητάς σας να σας επηρέαζαν πρώτους, την εβδομάδα αυτή, η διάθεσή σας αλλάζει προς το καλύτερο. Από σήμερα και για τις επόμενες δύο ημέρες, δεν αποκλείεται να έχετε μοιραίες συναντήσεις με ανθρώπους από το παρελθόν, παλιούς συνάδελφους συμμαθητές φίλους, ανθρώπους που ζήσατε όμορφα ένα φεγγάρι της ζωής σας.  Κάποιο άτομο από μια τέτοια περίπτωση έρχεται τώρα για να μείνει στη ζωή σας.

Τοξότης

Η οικονομική σας ρευστότητα και η καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σας θα απαιτήσουν την μέριμνά σας την εβδομάδα αυτή. Αποφύγετε να κάνετε άσκοπες καταναλωτικές αγορές σε είδη που δεν χρειάζεστε άμεσα, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνετε κάποιες έκτακτες δαπάνες, σε βλάβες στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας εξοπλισμό. Παρ όλα αυτά, η κατήφεια του προηγούμενου διαστήματος θα αρχίσει να υποχωρεί και η διάθεσή σας θα φτιάχνει μέρα με την ημέρα.

Αιγόκερως

Για άλλη μία φορά, καλείστε να διαχωρίσετε τη θέση και τη στάση σας, από κάποιες σοβαρές διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Τώρα μπαίνετε στη διαδικασία να πάρετε κάποιες τελικές αποφάσεις, για το ποιους ανθρώπους θα κρατήσετε στη ζωή σας αλλά και ποιους χρειάζεται να απορρίψετε από αυτή. Αποφάσεις δύσκολες που σας πονάνε αλλά απαραίτητες για να κάνετε χώρο στο καινούργιο που έρχεται και θα εκφραστεί μέσα από νέες φιλίες συνεργασίες αλλά και έρωτες.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/7/2020), επαγγελματικό περιβάλλον, ή φιλικοί κύκλοι που κινείστε ή δραστηριοποιείστε, ίσως κινηθούν εχθρικά προς εσάς τις ημέρες που τρέχουν.  Δεν αποκλείεται να έχει ήδη δημιουργηθεί ένα παρασκήνιο που κινείτε εις βάρος σας, που σχολιάζει τη στάση και τις απόψεις σας, που σας διαβάλλει κάτω από τη μύτη σας. Το χειρότερο είναι ότι στο παρασκήνιο αυτό συμμετέχουν και άνθρωποι που πιστέψατε στη φιλία τους, που εμπιστευθήκατε τα μυστικά σας.

Ιχθείς

Οι τρόποι που αντιμετωπίζατε κάποιες καταστάσεις στη ζωή σας χρειάζονται αναθεώρηση. Εάν περιμένετε να δείτε να ευδοκιμεί, ένας στόχος που προσδοκάτε καιρό την εξέλιξή του αλλά αργεί να φέρει τα αποτελέσματα που αναμένατε, διερευνήστε τους λόγους και τις αιτίες που συμβαίνουν οι καθυστερήσεις.  Ίσως κάποιοι άνθρωποι που έχουν τη δύναμη και τον τρόπο να μπορούν να σας βοηθήσουν και να χρειάζεται να έρθετε σε άμεση επαφή μαζί τους από το να περιμένετε νέα τους άπραγοι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα