Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/1/2020)

09:01 6/1/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/1/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/1/2020):Κριός

Κοινωνική μέρα η σημερινή και θα αποτελέσει την τέλεια ευκαιρία να σχηματίσεις συμμαχίες, κυρίως στα επαγγελματικά, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και οι άλλοι τομείς στους οποίους

κινείσαι. Αργότερα μέσα στη μέρα, δε θα ήταν κακή ιδέα να βγεις με φίλους ή το/τη σύντροφό σου.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να θέσεις ορισμένες βάσεις που θα σου εξασφαλίσουν οικονομική αλλά και επαγγελματική επέκταση. Δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή για να διατυπώσεις απαιτήσεις, αλλά σήμερα θα έχεις την ευκαιρία ώστε να δουλέψεις προς τις προσδοκίες σου και αυτό να γίνει αντιληπτό και από τους άλλους.

Δίδυμοι

Κληρονομικά και οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με το παρελθόν, μπορούν σήμερα να κινηθούν με μεγαλύτερη ευκολία. Σήμερα είναι μια εξαιρετικά ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείς με οτιδήποτε υλικό και οικονομικό δεν τολμούσες να αγγίξεις το προηγούμενο διάστημα.

Καρκίνος

Υπάρχει μία διάθεση για συνεργασία στη δουλειά, η οποία διέπεται από φιλικότητα ή και αλληλεγγύη ακόμα. Αυτό μπορεί να βελτιώσει το περίεργο κλίμα που επικρατούσε τις προηγούμενες ημέρες (ανεξάρτητα από το αν αυτό σε αφορούσε ή όχι).

Λέων

Μην αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να σε βάζουν σε σκέψεις. Μπορείς να τις συζητήσεις με δικά σου άτομα και να τις βγάλεις από μέσα σου μια και καλή. Σε επαγγελματικό επίπεδο έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα της καθημερινότητας, σύμφωνα με το myastro.

Παρθένος

Σε ό, τι αφορά στον επαγγελματικό τομέα δείχνεις τρομερή εμπιστοσύνη και στηρίζεσαι πολύ στην  ομαδική δουλειά σήμερα, και κάνεις πολύ καλά! Η αποτελεσματικότητα εξαρτάται πολύ από τη συλλογικότητα τώρα. Επίσης, η παρουσία των φιλικών προσώπων είναι πολύ έντονη μέσα στη μέρα και δεν αποκλείεται αυτό να συνεχιστεί και τη νύχτα, έξω, κάπου χαλαρά, διασκεδάζοντας.

Ζυγός

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να σου παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες οικονομικής φύσης, τις οποίες και πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση, προκειμένου να μην τις χάσεις. Από την άλλη, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να διαχειριστείς κάποια οικονομικά ζητήματα του σπιτιού με μεγαλύτερη ευχέρεια απ’ ό,τι το περασμένο διάστημα.

Σκορπιός

Έντονη κινητικότητα και κοινωνικότητα σε περιμένουν σήμερα, τόσο μέσα στη δουλειά σου, όσο και έξω από αυτή, καθώς φαίνεται πως η κοινωνική δραστηριότητα αποτελεί και δική σου προσωπική επιθυμία. Απολαμβάνεις την πολυκοσμία και επιδιώκεις την ανθρώπινη επικοινωνία σε κάθε ευκαιρία. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιδιώξεις ένα διάλειμμα, συναντώντας φίλους.

Τοξότης

Έντονη δραστηριότητα αναπτύσσεται σήμερα στον εργασιακό χώρο και η αλήθεια είναι πως το απολαμβάνεις, καθώς γίνεσαι πιο παραγωγικός/ή μέσα από σε τέτοιους ρυθμούς. Σου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και να εδραιώσεις τη θέση σου, κάτω υπό συνθήκες μάλιστα που οι περισσότεροι “βραχυκυκλώνουν”. Είναι μία καλή μέρα για να θέσεις βάσεις ανάπτυξης και επέκτασης.

Αιγόκερως

Κρίσιμα οικονομικά ζητήματα καταναλώνουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου μέσα στη μέρα. Απόφυγε να αναμείξεις ή να συμβουλευτείς άτομα εμπιστοσύνης, γιατί είναι πολύ πιθανό να σου δείξουν λάθος”δρόμο”. Μπορείς να διαχειριστείς αυτή την κατάσταση πολύ καλύτερα μόνος/η σου και αυτό πρέπει να κάνεις.

Υδροχόος

Είναι κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια και στο σπίτι. Η οργάνωση του σπιτιού και η διευθέτηση υποχρεώσεων της οικογένειας εννοούνται και διευκολύνονται σημαντικά σήμερα. Μαζί τους γίνεται σημαντικά πιο εύκολη και η καθημερινότητά σου, αλλά και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας, καθώς μέσα από αυτή τη διαδικασία καθίσταται πιο λειτουργική και η ζωή του καθενός ατομικά.

Ιχθείς

Έχεις τρομερή ζωτικότητα όσον αφορά στην εργασία σου, συνεπώς είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός/ή κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τους συνεργάτες/συναδέλφους/εργοδότες σου. Σήμερα μπορείς να θέσεις τις απαραίτητες βάσεις για να εξασφαλίσεις σταθερότερα κέρδη στο μέλλον.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/1/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα