Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται το τροχαίο στην Κηφισιά

16:55 5/1/2020 - Πηγή: iPop

Το βράδυ του Σαββάτου γύρω στις 22.00 σημειώθηκε ένα φρικτό τροχαίο στην Κηφισιά, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα. 

Το δυστύχημα αυτό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Γεωργίου Λύρα 19 στην περιοχή της Κηφισιάς και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλα έξι άτομα. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες.

Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα, οι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο κι απεγκλώβισαν ένα άτομο το οποίο ήταν

νεκρό, ενώ ένα άλλο υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα. Από τα υπόλοιπα άτομα που επέβαιναν στα οχήματα το ένα τραυματίστηκε σοβαρά και τα άλλα πέντε ελαφρά. Οι δύο νεκροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ, το ίδιο και οι έξι τραυματίες, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Χωρίς τις αισθήσεις του #απεγκλωβίστηκε ένα άτομο από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, επί της οδού Γ. Λύρα στην Κηφισιά Αττικής. Στο συμβάν επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 4, 2020

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο νεκροί από το τροχαίο στην Κηφισιά ήταν ξαδέρφια ηλικίας 20 και 21 ετών. Κανένα από τα δύο ξαδέρφια, βέβαια, δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο, αφού ο οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν, βρίσκεται στο ΚΑΤ με κακώσεις που δεν κρίνονται σοβαρές. Το τέταρτο άτομα της παρέας, όμως, είναι αυτό που βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση από τους έξι τραυματίες, αφού παραμένει διασωληνωμένο στην εντατική.

Από το δεύτερο αυτοκίνητο, που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα, ανασύρθηκαν τραυματισμένοι και οι τέσσερις επιβάτες του.

Η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων ήταν τόσο σφοδρή και έντονη που τα οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Μπορεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα να παραμένουν αδιευκρίνιστες, όμως φαίνεται πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος, ο οποίος περιλαμβάνεται στους τραυματίες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με το δεύτερο αυτοκίνητο.

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα αυτό διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.

Διάβασε επίσης:

Χιλιάδες νεκροί, εκατοντάδες ανάπηροι και εκατομμύρια τραυματίες απ’ τα τροχαία στην Ελλάδα

Photo: rpn.gr

Το άρθρο Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται το τροχαίο στην Κηφισιά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα