Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/11/2020)

08:31 6/11/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/11/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/11/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/11/2020), σήμερα με τη Σελήνη στον Καρκίνο και στον

4ο σας οίκο θα δώσετε έμφαση στην οικογένεια αλλά οι δύσκολες όψεις που θα κάνει μπορεί να σας προκαλέσουν εντάσεις και καυγάδες.. Αποφύγετε κάποιες υπερβολές…

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο θα βρίσκεται στον 3ο σας οίκο και θα κάνει δύσκολη όψη με τον Άρη αλλά και με τη σύνοδο στον Αιγόκερω.. Προσέχετε σήμερα τον τρόπο επικοινωνίας σας αλλά και τις διαδρομές σας καθώς μπορεί να προκληθούν καυγάδες αλλά και κάποια ατυχήματα..

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα και στο 2ο σας οίκο και θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας ,κάποια έξοδα αλλά και κάποιες εντάσεις με φίλους και με ομάδες για οικονομικά θέματα..

Καρκίνος

Ο κυβερνήτης σας σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας κι όσο κι να νιώθετε καλά κάποια εμπόδια ή εντάσεις στο χώρο της δουλειάς και δυσκολίες σε κάποιες συνεργασίες μπορεί να σας προκαλέσουν μεγάλη ένταση και να χαλάσει η διάθεσή σας.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο αλλά και στον 12ο σας οίκο και σήμερα και κάποιες συζητήσεις με συνεργάτες αλλά και υποθέσεις από το παρελθόν μέσα στο χώρο εργασίας σας, να σας θυμώσουν σε ψυχολογικό επίπεδο παρόλο που φαινομενικά θα τις αποδεχτείτε..

Παρθένος

Σήμερα με τη Σελήνη να βρίσκεται και σήμερα στον 11ο σας οίκο και τον Καρκίνο μπορεί να σας απασχολήσουν στόχοι που θα έχουν εμπόδια μέσα από οικονομικά που θα σας δημιουργήσουν εντάσεις και θα δημιουργήσουν κάποιες απώλειες ..Προσέχετε τις κινήσεις σας και αποφύγετε την παρορμητικότητα..

Ζυγός

Οι Ζυγοί σήμερα με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τον 10ο σας οίκο θα έχετε αρκετό εκνευρισμό σε θέματα επαγγελματικά και συνεργασίες αλλά μπορεί να έχετε εντάσεις και σε οικογενειακό επίπεδο.. Μείνετε ψύχραιμοι..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/11/2020), οι Σκορπιοί με τη Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα και στον 9ο σας οίκο μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να επικοινωνήσετε αρμονικά μέσα στο περιβάλλον σας και τον επαγγελματικό σας χώρο όμως κάποιες εντάσεις και αναποδιές αλλά και κάποιες μυστικές επαφές  να σας εκνευρίσουν και να σας αποσυντονίσουν..

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και στον 8ο σας οίκο και σήμερα και θα σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά και οφειλές που μπορεί να έχουν επανέλθει από το παρελθόν και τώρα θα πρέπει να τακτοποιήσετε.. Θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι αλλά κρατήστε την ψυχραιμία σας..

Αιγόκερως

Σήμερα με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τον 7ο σας οίκο θα θελήσετε να τακτοποιήσετε στόχους από το πρωί με συνεργασίες και οικονομικά ζητήματα αλλά μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια που θα σας εκνευρίσουν αρκετά..

Υδροχόος

Θα νιώθετε καλά με τη Σελήνη στον Καρκίνο και στον 6ο σας οίκο και ίσως κάνετε προσπάθειες να εναρμονιστείτε μέσα στην καθημερινότητά σας και στον επαγγελματικό σας χώρο.. Ωστόσο κάποιες συμφωνίες ή κάποιες συζητήσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν αρκετά και να θελήσετε να απομονωθείτε…

Ιχθύς

Η Σελήνη στον Καρκίνο και τον 5ο σας οίκο μπορεί να σας φέρει σε διάθεση να διασκεδάσετε και να έχετε και κάποια επικοινωνία με άτομα της καθημερινότητας ή φίλους για να βγείτε έξω.. Ωστόσο κάτι μπορεί να σας εκνευρίσει ή τα οικονομικά σας να σας δυσκολέψουν και τελικά να μην ακολουθήσετε..

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/11/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα