Η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφει στην τηλεόραση. Σε ποιο ρόλο θα την βλέπουμε;

17:41 5/11/2020 - Πηγή: iPop

Ήταν 13 Ιουλίου του 2018 όταν η Πόπη είχε… πατήσει το κουμπί αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό. Τώρα, η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφει στην τηλεόραση, σε έναν διαφορετικό ρόλο!

Η αλήθεια είναι πως έλειψε. Και δεν το λέμε μόνο εμείς που είμαστε κάτι σαν οικογένειά της! Αλλά το λέει 2 χρόνια και κάτι τώρα και το τηλεοπτικό κοινό! Και σε ό,τι συνέντευξη και να έχει δώσει αυτά τα χρόνια, όλοι την ρωτάνε πότε και εάν θα επιστρέψει. Και τελικά αποφάσισε να επιστρέψει και δεν μπορούμε παρά να είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την επιστροφή!

Η Πόπη Τσαπανίδου
επιστρέφει στην τηλεόραση αλλά σε τι ρόλο;

Η Πόπη Τσαπανίδου θα βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, καθημερινά για να σχολιάζει την επικαιρότητα. Δεν θα είναι, όμως, μόνη! Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου θα σχολιάζουν, θα αναλύουν και θα εμβαθύνουν επίσης οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας και Πάνος Αμυράς. 

Κι όλα αυτά απ’ τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 18:50! Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μπαίνει στο κέντρο της είδησης, φέρνοντας στο προσκήνιο όλες τις απόψεις και δίνοντας τη σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας. 

Με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά των εξελίξεων και παρουσιάζει, μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και σημαντικές συνεντεύξεις την πιο έγκαιρη και έγκυρη εικόνα της επικαιρότητας.

Μέσα σε μια μέρα με ανακοινώσεις που μας γέμισαν αγωνία, αυτή η είδηση σίγουρα μας αλλάζει τη διάθεση και μας κάνει να ανυπομονούμε να έρθει η Δευτέρα!

Εμείς ευχόμαστε πολύ καλή επιτυχία στην Πόπη στον νέο της ρόλο και δίνουμε ραντεβού καθημερινά στις 18:50 στον ΑΝΤ1!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφει στην τηλεόραση. Σε ποιο ρόλο θα την βλέπουμε; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα