Έχεις δει τον γιο του John Legend; Είναι ίδιος ο μπαμπάς του!

19:59 5/11/2020 - Πηγή: iPop

Ο τραγουδιστής πόσταρε την πιο γλυκιά φωτογραφία του γιου του Miles και δεν γίνεται να μην παρατηρήσει κανείς την ομοιότητα μπαμπά και γιου! Αν δεν έχεις δει τον γιο του John Legend, σκρόλαρε παρακάτω και δες την ανάρτησή του!

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε και ο ίδιος ο John Legend, ο γιος του είναι “Mini-me” και αυτό φαίνεται κατευθείαν! Μια παρόμοια λήψη ανέβασε και η σύζυγος του τραγουδιστή, Chrissy Teigen, όπου ο Miles είναι απλά αξιαγάπητος!

Στις φωτογραφίες,

βλέπουμε ουσιαστικά τον John legend σαν παιδί, με τα μάτια και τη μύτη του Miles να είναι ίδια με του μπαμπά του! Απίστευτη ομοιότητα!

Δες τον γιο του John Legend

Ο Miles ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τις εκλογές φέτος, όταν ο ίδιος και η αδερφή του Luna συνόδευσαν τους γονείς τους, υποστηρίζοντας την υποψήφια Αντιπρόεδρο Kamala Harris.

Η συγκινητική αφιέρωση του John Legend στην Chrissy Teigen μετά την απώλεια του μωρού τους: «Είμαι συγκλονισμένος απ’ τη δύναμη που έχεις δείξει»

Ο John Legend έδωσε μάλιστα και μια συναυλία κατά την οποία έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην οικογένειά του, η οποία βρισκόταν στις θέσεις του κοινού.

Η κόρη μου Luna είναι εδώ. Ο γιος μου, Miles, είναι εδώ. Διδάσκουμε τα νέα παιδιά από νωρίς να συμμετέχουν στην δημοκρατία τους

All I could muster was “hi everyone!” This mouth of mine and that’s all I could do. An honor to be in Philly to support Kamala and Joe. pic.twitter.com/1OdX9U7Put

— chrissy teigen (@chrissyteigen) November 4, 2020

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έχεις δει τον γιο του John Legend; Είναι ίδιος ο μπαμπάς του! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα