Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/8/2019)

09:05 30/8/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/8/2019):Κριός

Αέρας ανανέωσης, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι πνέει για εσάς του Κριούς.  Η Νέα Σελήνη που

θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα προκαλέσει αρκετές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, και για εσάς αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα,  νέες ευθύνες. Για να κερδίσετε το στοίχημα θα πρέπει να είστε συνεπείς και οργανωτικοί, ενώ δεν θα διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να αλλάξετε πολλά από τα κακώς κείμενα. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να βάλετε και προσωπικούς στόχους που αφορούν την υγεία και την ευεξία σας.

Ταύρος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή  ένα ανατρεπτικό και φιλόδοξο  σχέδιο σας  στο οποίο θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να το ρίξετε λιγάκι έξω, και γιατί όχι να παρασυρθείτε στα δίχτυα ενός ξαφνικού έρωτα.

Δίδυμοι

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, για άλλη μια φορά θα βρεθούν και σήμερα οι οικογενειακές σας υποθέσεις. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες και πρωτότυπες λύσεις στα ζητήματα που αφορούν το σπίτι την οικογένεια σας ή την ακίνητη σας περιουσία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα έχετε την δυνατότητα  να τις βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή.

Καρκίνος

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας και να γίνετε πιο άμεσοι και πρακτικοί, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να συνδυάσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι με αναψυχή.

Λέων

Την ικανότητα σας να ολοκληρώνετε σημαντικές υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας θα αποδείξετε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ευχάριστες ανατροπές στην καριέρα σας, μια νέα επαγγελματική συνεργασία θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την θέση σας στο χώρο της εργασίας σας και μαζί με την ηθική επιβράβευση από τους προϊσταμένους σας να πάρετε και οικονομική με την μορφή ενός bonus.

Παρθένος

Το πλανητικό πάρτι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, συνεχίζεται για άλλη μια μέρα στο ζώδιο σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, έχει μόνο ένα και μόνο σκοπό, να σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας και να κυνηγήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Η παρουσία του Ερμή, του Άρη, της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, θα σας δώσουν την δύναμη και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Άλλωστε το μέλλον είναι μπροστά σας και σας περιμένει.

Ζυγός

Ημέρα έντονης εσωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είναι η σημερινή για εσάς τους Ζυγούς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν τα νέα σχέδια σας, έστω και αν χρειασθεί να κινηθείτε πολύ έντονα στο παρασκήνιο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει μακριά από τα φώτα, ωστόσο, θα είναι η αφορμή για να νιώσετε και πάλι σίγουροι  για τον εαυτό σας και την σεξουαλικότητα σας.

Σκορπιός

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Σκορπιούς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προβάλλετε τον εαυτό σας μέσα στο φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ παράλληλα ευνοεί και τις νέες γνωριμίες. Αρκετοί από εσάς θα επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά με ορισμένα πρόσωπα με σκοπό μια  μελλοντική οικονομική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο μια νέα σχέση θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την δημόσια εικόνα σας.

Τοξότης

Το βλέμμα σας στην κορυφή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχετε σήμερα εσείς οι Τοξότες.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις οι οποίες όταν ολοκληρωθούν θα σας βοηθήσουν να καθιερωθείτε στο χώρο της εργασίας σας και να ξεχωρίσετε. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η βοήθεια των συναδέλφων σας, αλλά και το γεγονός ότι πλέον ξέρετε όχι μόνο τι θέλετε αλλά και πως θα το πετύχετε.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Αιγόκερους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να κυνηγήσετε με τόλμη τα όνειρα σας για το μέλλον. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα τολμηρό επαγγελματικό σας σχέδιο, ενώ άλλοι είναι πιθανό να αλλάξετε ουσιαστικά το αντικείμενο των  Σπουδών σας.

ΥδροχόοςΓεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία που στα μάτια των άλλων φαίνεται αρκετά παράτολμη, εσείς όμως είστε σίγουροι για τον εαυτό σας καθώς έχετε μελετήσει και προετοιμάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αυτό που θα σας βοηθήσει να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας, ενώ παράλληλα είναι και η ευκαιρία που τόσο καιρό ψάχνατε για να αποδείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε χωρίς τη βοήθεια τρίτων.Ιχθείς

Τις σχέσεις σας με τους άλλους, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε και εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να τολμήσετε και να προχωρήσετε σε αλλαγές τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στις συνεργασίες σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα