Το μήνυμα του Μαυρίδη για τη Μόλυ που όλοι οι σκυλογονείς πρέπει να δουν

16:45 29/8/2019 - Πηγή: iPop

Η αδυναμία του Γιώργου Μαυρίδη στη Μόλυ είναι γνωστή. Την υπερλατερεύει, την παίρνει παντού μαζί του και το Instagram του είναι γεμάτο με φωτογραφίες της! Τώρα, εμείς καλούμε όλους εσάς που είστε σκυλογονείς να δείτε το μήνυμα του Μαυρίδη για τη Μόλυ!

View this post on Instagram

The annual underwater summer selfie! ❤️ _________________________________

#underwater #selfie #Summer #chalkidiki #molly #goldenretriever

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) on Aug 23, 2019 at 12:05pm PDT

Μέσω των Instagram stories του, ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Μόλυ με τα ματάκια της και θέλησε να δώσει μια συμβουλή σ’ όλους τους σκυλογονείς για να ξέρουν!

Η Μόλυ, όπως κι όλα τα σκυλάκια καθώς μεγαλώνουν, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τα ματάκια της. Συγκεκριμένα, τα μάτια της θόλωσαν με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η όρασή της.

Όπως λέει ο Γιώργος Μαυρίδης, όσο μεγαλώνουν τα σκυλιά δημιουργείται καταρράκτης και διάφορες ασθένειες, αλλά λόγω της ηλικίας δεν γίνεται εγχείρηση. Έτσι, ακολουθείται αγωγή με σταγόνες.

View this post on Instagram

Δεν κουνιέται η κοκονα μας! She is the Queen! ❤️ #goldenretriever #doglover #doglife#greece #Summer #chalkidiki #boathouse #boat

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) on Aug 5, 2019 at 12:22pm PDT

Δες εδώ πώς μπορείς να κάνεις τη ζωή του ηλικιωμένου σκύλου σου καλύτερη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ανακάλυψε, όμως, ότι υπάρχει και κάτι άλλο σωτήριο για τα θολά μάτια των σκύλων: Η θάλασσα! Τα ματάκια της Μόλυ ξεθόλωσαν χάρη στην αλμύρα της θάλασσας:

«Κάτι πάρα πολύ σημαντικό για όποιους έχετε σκυλιά και είναι άνω των 10 χρονών και έχουν θολώσει τα μάτια τους. Ανακάλυψα κάτι. Η Μόλυ είχε ένα σοβαρό πρόβλημα στα μάτια, επειδή μεγάλωσε. Είναι 12 χρονών στα 13 και τα μάτια της είχαν θολώσει.

Είναι φυσιολογικό γιατί όσο μεγαλώνουν τα σκυλιά δημιουργείται καταρράκτης και διάφορες ασθένειες της ηλικίας. Τα μάτια δεν μπορείς να τα εγχειρήσεις λόγω της ηλικίας και βάζεις μόνο κάτι σταγόνες. Τα μάτια της Μόλυ ξεθόλωσαν και η αιτία ήταν η εξής. Δεν υπάρχει πλέον η θολούρα στα μάτια της και για αυτό ευθύνεται η θάλασσα και η αλμύρα. Η θάλασσα και η αλμύρα ξεθόλωσαν τα μάτια της Μόλυ. Απλά εγώ το είπα, το μετέφερα».

Το μήνυμα του Μαυρίδη για τη Μόλυ:https://ipop.gr/wp-content/uploads/2019/08/mauridis.mp4https://ipop.gr/wp-content/uploads/2019/08/mauridis1.mp4https://ipop.gr/wp-content/uploads/2019/08/mauridis2.mp4https://ipop.gr/wp-content/uploads/2019/08/mauridis3.mp4https://ipop.gr/wp-content/uploads/2019/08/mauridis4.mp4Δες ακόμα:

Ο Γιώργος Μαυρίδης κλαίει -on camera- σε μια συγκινητική εξομολόγηση | Video

Το άρθρο Το μήνυμα του Μαυρίδη για τη Μόλυ που όλοι οι σκυλογονείς πρέπει να δουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα