Η Amazon σου κάνει ηλεκτροσόκ για να κόψεις τις κακές συνήθειες!

20:45 29/8/2019 - Πηγή: iPop

Προσπαθείς να βάλεις ένα όριο στο πόσα ξοδεύεις σε ψώνια, στο τι τρως, στο πόσο καπνίζεις ή πίνεις. Μέχρι σήμερα δεν τα έχεις καταφέρει και κάπως έτσι φτάνει το τέλος του μήνα βλέπεις τον λογαριασμό σου άδειο και έχεις επιβαρύνει την υγεία σου. Πλέον, όμως, έχεις σύμμαχο την Amazon η οποία σου κάνει ηλεκτροσόκ για να κόψεις τις κακές συνήθειες!

Όσο και να προσπαθείς δεν μπορείς να απαρνηθείς κάποιες κακές συνήθειες. Με μεγάλη ειλικρίνεια έχεις

υποσχεθεί πώς θα σταματήσεις να ξοδεύεις ανούσια τα χρήματά σου, θα σταματήσεις να παρασύρεσαι από τις διαφημίσεις με τις οποίες σε βομβαρδίζουν τα αγαπημένα σου brands, ότι θα κόψεις το κάπνισμα, ότι θα ελαττώσεις το αλκόολ και τέλος ότι θα μαγειρεύεις στο σπίτι και θα κόψεις τα fast food deliveries. Στην πραγματικότητα, όμως, μέχρι σήμερα δεν έχεις καταφέρει να φανείς σωστή απέναντι στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στον ίδιο σου τον εαυτό!

Το behavior training βραχιόλι Pavlok είναι αυτό που χρειάζεσαι και κοστίζει μόλις $200.

Εκτός απ’ το κάπνισμα, αυτό είναι το ποτό που αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο.

Πώς λειτουργεί;

Όταν κάνεις κάτι καλό για τον οργανισμό σου, για παράδειγμα πας για τρέξιμο, το βραχιόλι δονείται ελαφρά για να σε επιβραβεύσει, αν όμως ακολουθήσεις τις κακές συνήθειες θα σου κάνει ηλεκτροσοκ με 350-volt για να σου υπενθυμίσει πώς κάνεις κάτι κακό!

Στην περιγραφή του Pavlok εξηγεί πώς είναι ασφαλές και ότι η ποσότητα ρεύματος με την οποία σε «χτυπάει» στον καρπό δεν είναι επικίνδυνη. Ο δημιουργός μάλιστα αυτής της συσκευής, Maneesh Sethi, εξηγεί πώς το βραχιόλι θα εκπαιδεύσει τον εγκέφαλο σου να συνδέει τις κακές συνήθειες με δυσάρεστη αίσθηση με αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου να μην επιθυμείς να καπνίσεις, να φας fast food ή να πληρώσεις μία ακόμα τσάντα!

Σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος πάνω από 50,000 άνθρωποι έχουν καταφέρει να αφήσουν πίσω τους κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα ή το να κοιμούνται παραπάνω από την ώρα που έχουν ορίσει το ξυπνητήρι τους.

Το βραχιόλι λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και έρχεται μαζί με μία εφαρμογή (διαθέσιμη για iOS και Android) η οποία σου επιτρέπει να επιλέξεις τις κακές συνήθειες που θέλεις να αφήσεις στο παρελθόν!

Η λογική πίσω από το ηλεκτροσόκ για να κόψεις τις κακές συνήθειες

Η λογική του συγκεκριμένου βραχιολιού είναι βασισμένη σε 80 χρόνια επιστημονικών θεραπειών, μελέτες αποστροφής.

Η εταιρεία, πάντως, συνιστά να μην γίνεται χρήση από άτομα κάτω των 18 ετών, απ’ όσους έχουν βηματοδότη και από τις έγκυες.

Εσύ θα το αγόραζες;

Διάβασε επίσης:

Τα δύο πράγματα που χρειάζεσαι για να ζήσεις περισσότερο!

Το άρθρο Η Amazon σου κάνει ηλεκτροσόκ για να κόψεις τις κακές συνήθειες! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Amazon,