Τα καλύτερα YouTube videos για Pilates Workout που θέλεις να δεις τώρα!

18:53 29/8/2019 - Πηγή: iPop

Η γυμναστική είναι ο καλύτερος τρόπος να παραμείνεις υγιής, να χάσεις κιλά και να μείνεις χαρούμενη. Είσαι, όμως, από τους ναθρώπους που βαριούνται να πηγαίνουν σε γυμναστήρια -σε καταλαβαίνουμε, και εμείς! Μην αγχώνεσαι, βρήκαμε τα καλύτερα YouTube videos για Pilates

Workout που θέλεις να δεις τώρα!

Μπορείς να παραμείνεις δυνατή, ευλύγιστη και να κρατάς την Kate Middleton–level posture χωρίς να χρειαατεί να ξοδέψεις μία περιουσία στα γυμναστήρια ή να βγεις από το σπίτι!  Είτε είσαι αρχάρια στο Pilates, είτε έχεις τον κορμό του ίδιου του Joseph Pilates ή απλά χρειάζεσαι ένα  νέο go-to home workout, πίστεψε με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω YouTube videos για Pilates Workout θα ταιριάξουν με τις ανάγκες σου!

Αν θέλεις να ιδρώσεις

35 λεπτά με μηδενικό εξοπλισμό και συμπεριλαμβάνει το ζέσταμα και το post-workout stretch. Μην επιτρέψεις στο basic λευκό backdrop να σε ξεγελάσει. Η ακολουθία των κινήσεων του κάτω μέρος του σώματος (που περιλαμβάνει clamshells και γέφυρες ισχίου) δεν έχει αρκετό χρόνο ανάπαυσης, οπότε να είσαι σίγουρη ότι θα ιδρώσεις!

Αν θέλεις να γυμνάσεις τον κορμό και να κάνεις cardio

Ακόμη και η προθέρμανση σ’ αυτό το βίντεο είναι πικάντικη. Η Lisa Corsello, Pilates guru, ενσωματώνει αλτήρες ύψους 1,5 έως 2,5 κιλών και καρδιο κινήσεις για να ξεκινήσει το κάψιμο. Μην ανησυχείς, όμως, η Corsello επιδεικνύει ευκολότερες τροποποιήσεις για κάθε κίνηση.

13 λεπτά Pilates και πίστεψε μας οι κοιλιακοί σου θα είναι έτοιμοι για το Insta

Αν έχεις μόνο 20 λεπτά

Η Master trainer Deanna Dorman δίνει ένα 20λεπτο flow για ενδυνάμωση με ασκήσεις όπως single-leg hip bridges, η οποία δεν είναι εύκολη (!) και αρκετό stretching.

Αν έχεις βαράκια στο σπίτι

Με μικρή βοήθεια από τα βαράκια που έχεις ήδη στο σπίτι αυτό το 40λεπτο πρόγραμμα υπόσχεται να σου αφήσει τα χέρια, τον κορμό και τα πόδια σε fuego -που θα έλεγε και η Φουρέιρα.

Τα οφέλη του Pilates δεν αφορούν μόνο την ενδυνάμωση του πυρήνα!

Αν θέλεις να προσποιηθείς ότι είσαι σε διακοπές

Αφού ξεπεράσεις τα Μόλις περάσετε από cheesy drone shots των εκπαιδευτών που κάνουν απλά κινήσεις yoga στην παραλία και κάνουν βαθιές σκέψεις σε βράχια, θα φτάσεις σε μια πραγματικά φοβερή προπόνηση. Ένα 5λεπτο προθέρμανσης και 10λεπτη yoga, αυτή η 30λεπτη προπόνηση Pilates γυμνάζει τον πυρήνα με σκληρό και σοβαρό έλεγχο της ισορροπίας.

Εάν θέλεις να ξεσκουριάσεις

Εάν δεν είσαι σε θέση να χτυπηθείς σαν το χταπόδι στα βράχια αλλά θέλεις να γυμναστείς αυτή η 10λεπτη προπόνηση είναι ότι χρειάζεσαι!

Εάν δεν είσαι σίγουρη τι είναι το Pilates

30 λεπτά για beginner workout από την βασίλισσα του Pilates Cassey Ho of Blogilates, θα δείξει τα βασικά του Pilates, όπως οι αναπνοές η στάση του σώματος και βασικές κινήσεις.

Διάβασε επίσης:

Το PiYo είναι η προπόνηση που συνδυάζει το Pilates και τη yoga!

Το άρθρο Τα καλύτερα YouTube videos για Pilates Workout που θέλεις να δεις τώρα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα