Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/6/2019)

09:05 29/6/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Πολύ δυνατοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Κριοί.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να μείνετε πειθαρχημένοι και να επικεντρωθείτε με προσοχή στους νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς

σας στόχους. Το πιο σημαντικό όμως για τους περισσότερους από εσάς, είναι να μην βιάζεστε.

Ταύρος

Πολύ σημαντική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με τους φίλους σας τα νέα σχέδια σας.

Δίδυμοι

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε με προσοχή τα σχέδια σας, και να χαράξετε με μεγάλη προσοχή την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να έχετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Ευχάριστες συναντήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα που βρίσκονται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, σας υπόσχεται ότι μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο θα γνωρίσετε ένα ισχυρό πρόσωπο το οποίο θα σας βοηθήσει να βάλετε σε νέα ρότα τη ζωή σας.

Λέων

Έτοιμοι να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετεπροτεραιότητες στη δουλειά σας, ώστε να είστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα που σας δίνουν και να μην χάνετε άσκοπα το χρόνο σας.

Παρθένος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς  ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πάρετε την απόφαση και προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δείτε την ερωτική σας σχέση πιο σοβαρά.

Ζυγός

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μιας οικονομικής συνεργασίας. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό, θα παίξει η στήριξη που θα έχετε από την οικογένεια σας.

Σκορπιός

Πιο αυστηροί με τους φίλους και τους συνεργάτες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να γίνεται αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσουν να απαιτήσετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας να γίνουν πιο σαφής απέναντι σας, γιατί έχετε αρχίσει να κουράζεστε από τις απαιτήσεις τους.

Τοξότης

Με τον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να πάρετε την απόφαση και να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας, την διατροφή σας και την φυσική σας κατάσταση. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για όσους από εσάς θέλετε να χάσετε βάρος.

Αιγόκερως

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δείτε με άλλα μάτια τον /την ερωτικό/η σας σύντροφο.

Υδροχόος

Αρκετά προβληματισμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της οικογένειας σας. Και επειδή τίποτα δεν γίνεται μόνο του , θα πρέπει να αρχίσετε σταδιακά να δρομολογείτε τις εξελίξεις.

Ιχθείς

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθείς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις σας με ιδιαίτερη ευκολία στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Πολύ σημαντικό για εσάς θα είναι το γεγονός ότι, οι ιδέες σας μπορούν να γίνουν άμεσα πράξη.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/6/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
2962019,