Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/08/2022)

09:02 28/8/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/08/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/08/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/08/2022),

σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται και πάλι στην Παρθένο και τον 6ο σας οίκο και θα μπορέσετε να κάνετε ομαλά κάποιες επικοινωνίες για επαγγελματικά θέματα αλλά και να επικοινωνήσετε με αποτελεσματικότητα μέσα στην εργασία σας.

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 5ο σας οίκο και σε μια ευνοϊκή θέση για εσάς και θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας άτομα ίσως από το εξωτερικό αλλά θα βρείτε και τρόπους ώστε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 4ο σας οίκο και θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες επικοινωνίες για θέματα σπιτιού ώστε να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά ή οφειλές προς τρίτους.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σήμερα και στον 3ο σας οίκο και θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες κινήσεις αλλά και επικοινωνίες με άτομα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάποιες οικονομικές συνεργασίες αλλά με κάποιο τρόπο θα ησυχάσετε και ψυχολογικά.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 2ο σας οίκο σήμερα και θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες κινήσεις ή κάποιες επικοινωνίες ίσως και με φίλους σήμερα ώστε να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά. Ωστόσο προσέχετε αρκετά κάποιες λεπτομέρειες ώστε να μην εξαπατηθείτε.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και σήμερα και θα μπορέσετε να προωθήσετε θέματα προσωπικά σας και να έχετε ιδέες ώστε να τακτοποιήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Προσέχετε ωστόσο τις συνεργασίες σας ή κάποια λεπτομέρεια που δεν είστε σε θέση να δείτε.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον 12ο σας οίκο σήμερα και θα θελήσετε να απομονωθείτε και σήμερα ώστε να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού αλλά θα μπορέσετε να κάνετε και τις κατάλληλες επικοινωνίες ώστε να βελτιώσετε κάποιες οικογενειακές εντάσεις.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/08/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε θέματα με φίλους σήμερα και να επικοινωνήσετε με άτομα που είναι πολύ κοντά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και σήμερα και τον 10ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας κι ίσως καταφέρετε μέσα από κάποια επικοινωνία να κάνετε κάποιες επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες. Ωστόσο προσέξτε να ελέγξετε κάθε λεπτομέρεια.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σήμερα και τον 9ο σας οίκο σε μια θετική θέση για εσάς και θα μπορέσετε να κάνετε κάποια επικοινωνία με ένα συνεργάτη που με τη βοήθεια του ίσως μπορέσετε να προωθήσετε κάποιους προσωπικούς σας στόχους.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σήμερα και τον 8ο σας οίκο και πολλοί θα θελήσετε να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά σας θέματα αλλά θα μπορέσετε να κάνετε και κάποιες μυστικές επικοινωνίες για επαγγελματικές συνεργασίες που επιδιώκετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στην Παρθένο και θα ασχοληθείτε με την τακτοποίηση σχέσεων και συνεργασιών αλλά θα μπορέσετε να έχετε και επικοινωνία με φίλους και ομάδες αλλά και οικογενειακούς σας φίλους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/08/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
28082022,