Η Britney Spears κάνει το comeback στη μουσική σκηνή στο πλευρό του Elton John – Η μεγάλη της επιστροφή μετά από 6 χρόνια απουσίας είναι γεγονός!

13:25 27/8/2022 - Πηγή: iPop

Δυναμικό come back στη μουσική σκηνή με μια συνεργασία έκπληξη με τον Elton John κάνει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της pop. Το νέο τραγούδι της Britney Spears σηματοδοτεί ένα καινούργιο, φρέσκο ξεκίνημα στη ζωή της, μετά τον τερματισμό της 13χρονης αυστηρής κηδεμονίας της.

Είναι επίσημο: Τέλος στην κηδεμονία της Britney Spears

με δικαστική απόφαση

Το νέο τραγούδι της Britney Spears σε συνεργασία με τον Elton John

Την Παρασκευή 26/08, η Britney Spears και ο Elton John αποκάλυψαν το πολυαναμενόμενο ντουέτο τους με τίτλο «Hold Me Closer», το οποίο πρόκειται για μία διασκευή της τεράστιας επιτυχίας του Βρετανού σταρ του 1971 «Tiny Dancer» από το άλμπουμ «Madman Across the Water».

«Είμαι ενθουσιασμένος, είναι μεγάλη επιτυχία. Θα της δώσει αυτοπεποίθηση, περισσότερη από αυτή που έχει. Θα συνειδητοποιήσει πόσο την αγαπά το κοινό και πόσο νοιάζονται για εκείνη. Αυτό είναι το μόνο που θα ήθελε ο οποιοσδήποτε, ειδικότερα μετά από μία τόσο τραυματική περίοδο» είχε δηλώσει πρόσφατα ο διάσημος Βρετανός μουσικός για αυτή τη συνεργασία.

Madonna και Britney Spears αναβίωσαν το περίφημο φιλί τους, 19 χρόνια μετά!

Η 40χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το τραγούδι στον λογαριασμό της στο Twitter, γράφοντας: «Το πρώτο μου τραγούδι τα τελευταία 6 χρόνια! Είναι πολύ όμορφο που τραγουδάω με έναν από τους πιο κλασικούς καλλιτέχνες της εποχής μας. Είμαι κάπως συγκλονισμένη… είναι μεγάλη υπόθεση για μένα. Διαλογίζομαι περισσότερο αυτή την περίοδο και μαθαίνω ότι ο προσωπικός χώρος μου είναι πολύτιμος!»

Συνέχισε λέγοντας πως «Μαθαίνω ότι η καθημερινότητα είναι απλά μια πλάκα για να προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να κάνω αυτό που με κάνει ευτυχισμένη… ναι, επιλέγω την ευτυχία σήμερα. Λέω στον εαυτό μου κάθε μέρα να αφήσω στην άκρη την πικρία και να προσπαθήσω να συγχωρήσω τον εαυτό μου και όλα όσα με πλήγωσαν. Θέλω να είμαι ατρόμητη όπως όταν ήμουν νέα και να μην είμαι τόσο φοβισμένη».

Okie dokie … my first song in 6 years !!!! It’s pretty damn cool that I’m singing with one of
the most classic men of our time … @eltonofficial !!!! I’m kinda overwhelmed… it’s a big deal to me !!! I’m meditating more and learning my space is valuable and precious !!!

Britney Spears (@britneyspears) August 25, 2022 Elton John και Britney Spears: Το θρυλικό τους ντουέτο

Το «Hold Me Closer» σηματοδοτεί τη δεύτερη πρόσφατη συνεργασία του Elton John, μετά την επιτυχία του με την Dua Lipa στο τραγούδι «Cold Heart». Μάλιστα, η ίδια η Britney αποκάλυψε πως αμέσως μόλις κυκλοφόρησε το κομμάτι τους βρέθηκε στο Νο1 σε πάνω από 40 χώρες!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google New

Το άρθρο Η Britney Spears κάνει το comeback στη μουσική σκηνή στο πλευρό του Elton John – Η μεγάλη της επιστροφή μετά από 6 χρόνια απουσίας είναι γεγονός!  εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Britney Spears,Elton John –