Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η συγκινητική τελετή υποδοχής προς τιμήν της στην Καρδίτσα – «Εύχομαι στο μέλλον να χειροκροτήσουμε πολλά παιδιά εδώ στην ίδια πλατεία. Να είμαι εδώ δίπλα και να τα καμαρώνω»

16:56 27/8/2022 - Πηγή: iPop

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, με μεγάλη επιτυχία, και ως προς την οργάνωση και ως προς τις επιδόσεις. Ο ευρωπαϊκός στίβος, απέδειξε, για άλλη μία φορά, το υψηλό του επίπεδο. Μετά τον προσωπικό θρίαμβο της λοιπόν, όπου κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στα 35 και τα 20χλμ βάδην, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της, στην Καρδίτσα και αποθεώθηκε από τους κατοίκους που έσπευσαν να την υποδεχτούν.

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες στην κορυφή της Ευρώπης – Δεύτερο χρυσό της μετάλλιο

στα 20χλμ. βάδην στη Γερμανία!

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η θερμή υποδοχή από τους κατοίκους της Καρδίτσας

«Θέλω να γυρίσω στο σπίτι μου, να πιω ένα ουζάκι, να δω τους δικούς μου ανθρώπους και να χαλαρώσω» είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες η πρωταθλήτρια Ευρώπης, μετά το ιστορικό double που πέτυχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, και πλέον έχει αυτή την ευκαιρία.

Η υποδοχή της έγινε από τον δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκο, ο οποίος της απένειμε αναμνηστική πλακέτα που έφερε το έμβλημα του Δήμου, το όνομά της, καθώς και τους τίτλους που κατέκτησε στο Μόναχο. Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που τη στήριξε και όλους όσοι πίστεψαν στην προσπάθειά της.

«Ήσασταν μαζί μου όλοι στον αγώνα μου. Ήσασταν δίπλα μου. Με ξέρετε από παιδάκι και χαίρομαι που μετά από τόσα χρόνια οι κόποι ανταμείβονται με αυτόν τον μοναδικό τρόπο, τα δύο χρυσά μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Τα λόγια είναι περιττά με την εικόνα που βλέπω. Χαίρομαι πάρα πολύ, εύχομαι στο μέλλον να χειροκροτήσουμε πολλά παιδιά εδώ στην ίδια πλατεία. Να είμαι εδώ δίπλα και να τα καμαρώνω» ανέφερε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη σε δηλώσεις της, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όταν οι αθλητές φορούν τη στολή του σούπερ ήρωα στα μάτια μας και μας δίνουν έμπνευση

Η ελληνική αποστολή έδειξε για ακόμη μια χρονιά, ότι από όπου και αν προέρχεται κάθε αθλητής, εκείνο που τον ενώνει με τους συναθλητές του, είναι ένας κοινός αγώνας: ο αγώνας για την επιβίωση. Αυτό ήταν και το βασικό μήνυμα των φετινών αγώνων του Μονάχου.

View this post on Instagram

A post shared by AntigoniDrisbioti OLY (@adigoni.drisbioti)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η συγκινητική τελετή υποδοχής προς τιμήν της στην Καρδίτσα – «Εύχομαι στο μέλλον να χειροκροτήσουμε πολλά παιδιά εδώ στην ίδια πλατεία. Να είμαι εδώ δίπλα και να τα καμαρώνω» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Καρδίτσα – Εύχομαι,antigoni ntrisbioti, karditsa – efchomai