Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/06/2022)

08:31 28/6/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/06/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/06/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/06/2022),

η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στους Διδύμους σε κενό πορείας και ίσως να υπάρξει κάποια ένταση ωστόσο από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και να ηρεμήσετε.

Ταύρος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να ηρεμήσετε και να αναλογιστείτε κάποιες ανάγκες σας παρά να κάνετε κάποιες επικοινωνίες για οικονομικά θέματα αφού ίσως να πάρετε λάθος αποφάσεις..Από το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και τον 3ο σας οίκο και θα επικοινωνήσετε με άτομα της οικογένειάς σας αλλά και φιλικά σας πρόσωπα που θα σας υποστηρίξουν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται από το πρωί σε κενό πορείας στο ζώδιό σας και θα πρέπει να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις σε προσωπικά θέματα και καλό θα είναι να μην κάνετε κινήσεις για κάποια απογοήτευση που μπορεί να έχετε πάρει.Στη συνέχεια θα περάσει στον Καρκίνο και τον 2ο σας οίκο και θα έχετε κάποια έσοδα ή κάποια αναγνώριση από την εργασία σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλό θα είναι να ηρεμήσετε μέσα σας και να ξεκουραστείτε ίσως και μετά από κάποια αδιαθεσία ή απογοήτευση που μπορεί να νιώθετε.Από το απόγευμα και μετά θα περάσει στο ζώδιό σας και θα είστε καλύτερα για να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα μέχρι και το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι μάλλον να ξεκουραστείτε και να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις.Στη συνέχεια η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο κι ίσως θελήσετε να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε στο σπίτι σας ενώ ίσως να βρείτε λύσεις σε κάποια οικονομικά θέματα.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα μέχρι και το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας στους Διδύμους και καλύτερα θα είναι να μην κάνετε κάποιες προσπάθειες με τα επαγγελματικά σας που ίσως και να σας έχουν απογοητεύσει.Στη συνέχεια θα περάσει στον Καρκίνο και στον 11ο σας οίκο κι ίσως θελήσετε να συναντήσετε φίλους που είστε πολύ κοντά ή να έχετε κάποια σημαντική βοήθεια.

Ζυγός

Η Σελήνη μέχρι το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλό θα είναι να μην κάνετε σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες..Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τον 10ο σας οίκο μετέπειτα θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με την καριέρα σας και να έχετε θετικές εξελίξεις μέσα στην εργασία ή κάποιο θέμα ασθένειας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/06/2022), η Σελήνη μέχρι και το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα μην ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα που μπορεί να χειριστήκατε λανθασμένα.Με τη Σελήνη στον Καρκίνο στη συνέχεια και τον 9ο σας οίκο θα μπορέσετε να κάνετε επικοινωνίες με άτομα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις .

Τοξότης

Η Σελήνη μέχρι και το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις ή συζητήσεις με συνεργάτες ακόμη κι αν σας απασχολεί μια εξαπάτηση ή απογοήτευση που μπορεί να έχετε πάρει.Από το απόγευμα θα περάσει στον Καρκίνο και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε καλύτερα τα οικονομικά σας και θέματα της οικογένειας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι και το απόγευμα σήμερα σε κενό πορείας στους Διδύμους και μην κάνετε κινήσεις ώστε να τακτοποιήσετε κάποια οικογενειακά θέματα μέσα στην καθημερινότητα ωστόσο ίσως να νιώθετε και κάποια απογοήτευση.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και τον 7ο οίκο σας και θα έχετε περισσότερη διάθεση να επικοινωνήσετε .

Υδροχόος

Η Σελήνη μέχρι και το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας στους Διδύμους και ίσως να σας απασχολούν κάποια οικονομικά θέματα για κάποιους στόχους σας ή με φιλικά πρόσωπα ωστόσο μην επιχειρήσετε κάποιες κινήσεις .Μετέπειτα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις ή να έχετε κάποια έσοδα ή υποστήριξη από φιλικά σας πρόσωπα.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το απόγευμα σε κενό πορείας σήμερα και καλύτερα θα είναι να μην ασχοληθείτε με πολύ σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις.Στη συνέχεια θα περάσει στον Καρκίνο και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας και τη δημιουργικότητά σας και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/06/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα