Ο Kendrick Lamar έστειλε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα για τις αμβλώσεις

19:01 27/6/2022 - Πηγή: iPop

Ένα απ’ τα πιο ηχηρά μηνύματα των ημερών, είναι εκείνο του Kendrick Lamar για τις αμβλώσεις. Ο γνωστός ράπερ, φορώντας ένα αγκαθωτό στέμμα/στεφάνι στο Glastonbury, ερμήνευσε το “Saviour”.

Πρόκειται για μια πολύ δυνατή εικόνα, την οποία δεν θα ξεχάσουμε. «Καλή τύχη στα δικαιώματα των γυναικών. Αν σε κρίνουν, κρίνουν τον Χριστό», είπε ο ράπερ και επανέλαβε τη συγκεκριμένη φράση πολλές φορές. Την ίδια στιγμή, το στέμμα από αγκάθια είχε αρχίσει να ματώνει, καλύπτοντας με αίμα το πρόσωπο και το σώμα του.

Σημειώνεται

πως το συγκεκριμένο στεφάνι, το φοράει συνέχεια το τελευταίο διάστημα ο Kendrick Lamar, λόγω του concept του τελευταίου του άλμπουμ με τίτλο “Mr. Morale & the Big Steppers”.

Ισχυρά αποσπάσματα από τις βασικές θέσεις των 3 διαφωνούντων δικαστών – Οργή και μαζικές αντιδράσεις από όλο τον πλανήτη μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, ο ίδιος μίλησε για θέματα εξουσίας, προκαταλήψεων, απληστίας, ενοχής και αφοσίωσης, ενώ το κλείσιμο με το Saviour, το οποίο μιλάει για τις συνομωσίες για τον κορονοϊό, ήταν το αποκορύφωμα της βραδιάς.

«Καλή τύχη στα δικαιώματα των γυναικών», ήταν ο στίχος που πρόσθεσε στο τέλος.

Η στιγμή που έστειλε το μήνυμα ο Kendrick Lamar για τις αμβλώσεις

Ανατρέπεται το δικαίωμα στην άμβλωση στις ΗΠΑ, σε εθνικό επίπεδο, με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Kendrick Lamar έστειλε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα για τις αμβλώσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα