Είναι επίσημο! Το Netflix βάζει διαφημίσεις – Η μείωση στις τιμές και οι νέες αλλαγές

19:58 27/6/2022 - Πηγή: iPop

Το Netflix δήλωσε ότι πολύ σύντομα πρόκειται να προβάλλονται διαφημίσεις καθώς βλέπεις μία ταινία. Το ξέρω, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί, αλλά η πλατφόρμα υποσχέθηκε πως μαζί με τις διαφημίσεις πρόκειται να έρθει και μία μικρή μείωση στην τιμή της συνδρομής. Και όλα αυτά γιατί; Μα επειδή καθημερινά χάνει όλους και περισσότερους χρήστες.

Σύμφωνα με διεθνές ειδησεογραφικό δημοσίευμα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ted Sarandos δήλωσε σε συνέντευξή του στο διαφημιστικό

φεστιβάλ Cannes Lions ότι σκοπεύει να προσθέσει διαφημίσεις στην πλατφόρμα.

Η πλατφόρμα σκοπεύει να κάνει το ντεμπούτο των διαφημίσεων πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις της.

Χαμηλότερη συνδρομή και διαφημίσεις στο Netflix;

Διαφημίσεις στο Netflix: Πότε θα εμφανιστούν στον λογαριασμό σου;

Το Netflix χρειάζεται απεγνωσμένα περισσότερους συνδρομητές. Η εταιρεία αποκάλυψε ότι έχασε περίπου 200.000 συνδρομητές, ενώ η αύξηση των εσόδων της παρεμποδίστηκε από τη μείωση των μελών.

Αυτός είναι επίσης ένας από τους λόγους που η επιχείρηση απέλυσε σχεδόν 300 εργαζομένους σε λιγότερο από έξι μήνες.

Τα προγράμματα που υποστηρίζονται από διαφημίσεις, ωστόσο, μπορούν να βοηθήσουν την εταιρεία αμέσως, καθώς πρόκειται για μία ακόμα πηγή εσόδων.

Ο Sarandos δήλωσε την Πέμπτη 23/6, στο φεστιβάλ Cannes Lions: «Έχουμε κρατήσει ένα σημαντικό τμήμα των καταναλωτών μας, που είναι άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι το Netflix είναι πολύ ακριβό και δεν τους ενδιαφέρουν λίγες διαφημίσεις επειδή θέλουν να κρατήσουν τον λογαριασμό τους».

Βρήκαμε το μυστικό μενού του Netflix! Μάθε πώς να το ξεκλειδώσεις

View this post on Instagram

A post shared by Netflix US (@netflix)

«Δεν θα φέρουμε στο Netflix τις διαφημίσεις που γνωρίζετε και αυτό αφορά τους ανθρώπους που λένε, “Γεια, θέλω χαμηλότερη τιμή και θα παρακολουθώ διαφημίσεις”, εγκαινιάζουμε ένα νέο επίπεδο διαφημίσεων».

Με περίπου 222 εκατομμύρια συνδρομητές, το Netflix είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη υπηρεσία ροής, αλλά έχουν μειωθεί σημαντικά οι χρήστες της και τα κέρδη της από το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Η επιχείρηση εξακολουθεί να εργάζεται για να ανακάμψει από το πλήγμα των χαμένων συνδρομητών.

Όχι μόνο είχε αντίκτυπο στις λειτουργίες της, αλλά πέρασε δύσκολα και το προσωπικό του Netflix, το οποίο χρειάστηκε να χάσει την δουλειά του.

Ο εκπρόσωπος του Netflix ανέφερε ότι «ενώ συνεχίζουμε να επενδύουμε σημαντικά στην επιχείρηση, κάναμε αυτές τις προσαρμογές ώστε το κόστος μας να αυξάνεται σύμφωνα με την βραδύτερη αύξηση των εσόδων μας».

«Εκτιμούμε πραγματικά όλα όσα έχουν κάνει για το Netflix και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν αυτήν την μετάβαση».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είναι επίσημο! Το Netflix βάζει διαφημίσεις – Η μείωση στις τιμές και οι νέες αλλαγές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Netflix,