Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/7/2021)

09:00 25/7/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/7/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/7/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/7/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο

και τον 11ο σας οίκο και θα είναι μια δύσκολη ημέρα  σε θέματα με φίλους αλλά και τα επαγγελματικά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 10ο σας οίκο και μπορεί να έχετε εντάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά ίσως έχετε και έντονες αντιδράσεις από συνεργάτες σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως έχετε κάποιες δυσκολίες σε νομικά θέματα που θα σας ταράξουν ή ακόμη ίσως έχετε θέματα με ένα ταξίδι ή ένα μεταφορικό σας όχημα ωστόσο θα καταφέρετε να κάνετε καλή διαχείριση.

Καρκίνος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα οικονομικά και μπορεί να έχετε και εντάσεις με φίλους που σχετίζονται με τα οικονομικά σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες ωστόσο θα έχετε δυσκολία στη συνεννόηση και μπορεί να πιεστείτε ψυχολογικά.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα καθημερινότητας ωστόσο θα έχετε δυσκολίες με κάποιο ταξίδι και ίσως να αγχωθείτε αρκετά. Προσέχετε και την υγεία σας.

Ζυγός

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και μπορεί να προκύψουν κάποια ξαφνικά έξοδα που θα σας αναστατώσουν που μπορεί να είναι σχετικά με φίλους και τη διασκέδασή σας ωστόσο θα καταφέρετε να τα διαχειριστείτε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/7/2021), h Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 4ο σας οίκο και θα έχετε και πάλι κάποιες δυσκολίες σε θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά ωστόσο αν μιλήσετε ειλικρινά ίσως βρείτε κάποιες λύσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητά σας και ίσως δυσκολευτείτε με κάποιο επαγγελματικό σας ταξίδι.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο και θα δυσκολευτείτε με θέματα οικονομικά ή ξαφνικά έξοδα που θα προκύψουν ενώ θα έρθετε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε κάποιες εντάσεις με την οικογένειά σας αλλά δεν αποκλείεται και πιο αργά να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες σας .Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην δώσετε σημασία σε κουβέντες που μπορεί να σας πληγώσουν.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο και ίσως νιώσετε κάπως απομονωμένοι ή πιεσμένοι με κάποια ένταση στο περιβάλλον σας ωστόσο αποφύγετε να αγχωθείτε για οικονομικά θέματα αλλά και για κάποια φιλικά σας πρόσωπα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/7/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα