Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι οίκοι που έντυσαν τις Εθνικές Ομάδες. Ποιες ήταν οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στην Τελετή Έναρξης;

16:17 24/7/2021 - Πηγή: iPop

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν χθες και η Τελετή Έναρξης πραγματοποιήθηκε χωρίς θεατές αλλά μέσα σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με πυροτεχνήματα και πανηγυρισμούς των αποστολών. Την τελετή άνοιξε, όπως κάθε χρόνο, η ελληνική αποστολή ως φόρο τιμής στους Αρχαίους Έλληνες που δημιούργησαν και ξεκίνησαν τον θεσμό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ολυμπιονίκης στην σκοποβολή Άννα Κορακάκη και ο ολυμπιονίκης στο αγώνισμα των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας έκαναν την είσοδο τους στο στάδιο κρατώντας την ελληνική σημαία. Οι περισσότερες χώρες όπως και η Ελλάδα εφάρμοσαν την προτροπή της ΔΟΕ για έναν άνδρα και μια γυναίκα σημαιοφόρο, προφανώς με στόχο την ανάδειξη της ισότητας. Έπειτα, από την ελληνική αποστολή ακολούθησε παρέλαση από την Ολυμπιακή Ομάδα Προσφύγων στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων που εκπροσωπείται από 29 αθλητές από Συρία, Ιράκ, Σουδάν, Αφγανιστάν, Ιράν και στην συνέχεια ακολούθησαν όλες οι χώρες με βάση το Ιαπωνικό αλφάβητο, με την Ιαπωνία να ολοκληρώνει την τελετή ως οικοδέσποινα χώρα, σύμφωνα με την παράδοση.

Το ενδιαφέρον μας στράφηκε φυσικά και στο στυλ των αθλητών, οι οποίοι ντύθηκαν στα χρώματα χρώματα της χώρας τους και η αλήθεια είναι πως φαίνονταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακοί.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ποιοι διάσημοι οίκοι έντυσαν τις Εθνικές Ομάδες;Ελλάδα

Η αποστολή της Ελλάδας μπήκε πρώτη στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο, όπως κάθε φορά, με τις γαλανόλευκες πλισέ φούστες των αθλητριών να εντυπωσιάζουν χάρη στη φυσικότητα της κίνησης και την αέρινη γραμμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenic Olympic Committee (@hellenic_olympic_committee)

Η είσοδος της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων με σημαιοφόρους τον Λευτέρη Πετρούνια και την Άννα Κορακάκη

ΗΠΑ

Η στολή των ΗΠΑ έχει την υπογραφή του οίκου Ralph Lauren. Όπως ανακοίνωσε ο οίκος, για τις στολές χρησιμοποιήθηκαν υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως τα ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ralph Lauren (@ralphlauren)

Μεγάλη Βρετανία

Η Μεγάλη Βρετανία για την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο επέλεξε τις στολές από τον βρετανικό οίκο Ben Sherman. Οι στολές αποτελούνται από τζάκετ στα χρώματα της σημαίας και off-white παντελόνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Team GB (@teamgb)

Αυστραλία

Η Αυστραλία φόρεσε Sportscraft Australia, μια στολή με πολύχρωμα φουλάρια σε πράσινο και κίτρινο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sportscraft Australia (@sportscraft)

Τσεχία

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν και η Τσεχία εντυπωσίασε με τη στολή που δημιούργησε η σχεδιάστρια Zuzana Osako, στα χρώματα του λευκού και του μπλε, με ένα χαρακτηριστικό print ιδιαίτερα δημοφιλές στη χώρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zuzana Osako (@zuzana_osako)

Τουρκία

Η στολή της Τουρκίας είναι μια σύμπραξη της Nike και του σχεδιαστή Bunyamin Aydin, ο οποίος εμπνεύστηκε από παραδοσιακές τεχνικές χαλιών της Ανατολής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LES BENJAMINS (@lesbenjamins)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι οίκοι που έντυσαν τις Εθνικές Ομάδες. Ποιες ήταν οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στην Τελετή Έναρξης; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα