Μαθήματα για γονείς από τη Βασιλική Οικογένεια

12:34 24/7/2021 - Πηγή: iPop

Είναι δύσκολο να είσαι γονέας και είμαι σίγουρη πως κι εσύ έχεις βρεθεί πολλές φορές σε ένα σημείο που δε γνωρίζεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος να χειριστείς μια κατάσταση ή μια συμπεριφορά. Να θυμάσαι, όμως, πως όλοι κάνουμε λάθη και ένας σωστός γονέας δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι χάρη στην ανιδιοτελή αγάπη των παιδιών σου!

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας. Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William είναι γονείς

3 παιδιών και μοιράζονται μαζί σου ορισμένα tips και συμβουλές.

Ποια θα ήταν η γνώμη της Πριγκίπισσας Diana για την Meghan Markle και την Kate Middleton;

Μερικά γονεϊκά tips από τη βασιλική οικογένεια:Προσπάθησε να αναλάβεις η ίδια τη διατροφή των παιδιών σου

Οι αυξημένες υποχρεώσεις και το περίπλοκο πρόγραμμα της η Kate Middleton και του  Πρίγκιπα William θα μπορούσαν πολύ εύκολα να οδηγήσουν το ζευγάρι στην πρόσληψη μιας νταντάς, από τη στιγμή βέβαια που έχουν και την οικονομική δυνατότητα. Παρόλα αυτά και οι δυο έχουν τονίσει σε πολλές συνεντεύξεις τους πως είναι αντίθετοι σε αυτή την μέθοδο. 

Μπορεί ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton να έχουν μια μικρή βοήθεια όταν πρέπει, από τη βασιλική τους νταντά, όμως τα περισσότερα όπως, μπάνιο, τάισμα παιδιών, παιχνίδια, ανάγνωση παραμυθιών, είναι κάτι που προσπαθούν να το κάνουν μόνοι τους και αυτό είναι υπέροχο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Η οικογένεια είναι προτεραιότητα

Ο William και η Kate είναι αποφασισμένοι να μεγαλώσουν οι ίδιοι τα παιδιά τους, γι’ αυτό και βρίσκονται κοντά με τα μέλη της οικογένειάς τους. Ο George φροντίζει τα μικρότερα αδέρφια του και όπως έχει αναφέρει αρκετές φορές η Δούκισσα, τα παιδιά της γίνονται πολύ καλοί φίλοι.

Τα παιδιά γνωρίζουν την ιστορία της οικογένειάς τους και συχνά επισκέπτονται τον τάφο της γιαγιάς τους, της Πριγκίπισσας Diana. Η Kate και ο William προσπαθούν επίσης να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους.

Λατρεύουν τα σπορ

Ο αθλητισμός θα έπρεπε να υπάρχει στη ζωή όλων μας. Το ίδιο ακριβώς πιστεύει και η Βασιλική Οικογένεια. Για παράδειγμα ο William λατρεύει το πόλο και το ποδόσφαιρο ενώ η Kate λατρεύει το hockey και το τένις, οπότε δεν θα είναι δύσκολο για τα παιδιά να αγαπήσουν κάποιο από αυτά τα σπορ ή να δείξουν ότι έχουν κλίση σε κάποιο άλλο.

 Το σπίτι είναι το μέρος που ξεφεύγουν

Ο πρίγκιπας William είχε αναφέρει σε μια συνέντευξή του: “Δεν έχουν σπάσει κάποιο κόκκαλο ακόμη, αλλά πάντα προσπαθούν να το κάνουν αυτό. Για παράδειγμα ο George πάντα τρέχει μέσα στο σπίτι, σπρώχνει πράγματα και πηδά από τη μια μεριά στην άλλη. Σας παρακαλώ πείτε μου ότι αυτά κάποια στιγμή θα σταματήσουν!”.

Το σπίτι είναι το μέρος όπου νιώθεις ο εαυτός σου γιατί είσαι ελεύθερος. Το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τα παιδιά σου. Μπορεί ο George, η Charlotte ή ο Louis να συμπεριφέρονται άψογα όταν βρίσκονται έξω από το παλάτι, όταν όμως είναι στο σπίτι τους, εκτονώνουν όλη τους την ενέργεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Το Wifi ανήκει στους γονείς

Σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τα παιδιά τους να εξαρτώνται από την τεχνολογία, δεν επιτρέπεται στα βασιλικά παιδιά να έχουν tablet, υπολογιστές ακόμη και smartphone. Είναι προτιμότερο ένα παιδί να παίζει στη φύση και να κοινωνικοποιείται με τα αδέρφια του ή τους φίλους του, παρά να περνάει τις μέρες του μπροστά από μια οθόνη.

Η εκπαίδευση είναι το παν!

Για την Kate Middleton και τον Πρίγκιπα William η εκπαίδευση είναι σημαντική και στα παιδιά τους αρέσει πολύ το σχολείο. Η εκπαίδευση, μάλιστα, δε θα έπρεπε να περιορίζεται στις γνώσεις που προσφέρει το σχολείο. Η ανάγνωση βιβλίων και οι οικογενειακές επισκέψεις σε μουσεία και επιμορφωτικές εκδηλώσεις είναι εξίσου σημαντική και είναι και κάτι που το προτιμά και το Βασιλικό ζευγάρι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μαθήματα για γονείς από τη Βασιλική Οικογένεια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα