Τα top water parks της Αττικής για ατελείωτες βουτιές και διασκέδαση!

19:47 24/7/2021 - Πηγή: iPop

Η θερμοκρασία έχει αγγίξει το κόκκινο και είμαι σίγουρη πως τα παιχνίδια στο νερό είναι μέσα στα σχέδιά σου, κι αν δεν είναι πρέπει να μπουν γιατί συγκέντρωσα για σένα τις top νεροτσουλήθρες της Αττικής.

Αν δε θέλεις να μείνεις μόνο στις βουτιές στη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία της παραλίας, αλλά ενδιαφέρεσαι για πιο extreme εξορμήσεις, σου βρήκα τη λύση! Οι νεροτσουλήθρες είναι η απόλυτη καλοκαιρινή διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους. Αν λοιπόν, είσαι έτοιμη

για ατελείωτες βουτιές και παιχνίδι στο νερό, μια βόλτα από τις νεροτσουλήθρες πρέπει σίγουρα να μπει στη λίστα σου. Τι περιμένεις; Πάρε την οικογένειά σου κι έφυγες για διασκέδαση!

Μάθε κι εσύ ποιες είναι οι top νεροτσουλήθρες της Αττικής για να τις επισκεφτείς φέτος το καλοκαίρι:Aquapolis

Το Aquapolis είναι το ολοκαίνουργιο water park που άνοιξε πέρσι στα Σπάτα, δίπλα στις εγκαταστάσεις του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου. Διαθέτει 17 νεροτσουλήθρες, πισίνες και δεκάδες ακόμα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Το highlight του πάρκου είναι αναμφίβολα η γιγαντιαία νεροτσουλήθρα Κόμπρα, ενώ για τους τολμηρούς η Adrenaline Zone είναι ό,τι πρέπει για μεγάλες ταχύτητες.

Το πάρκο λειτουργεί Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 11.30 μέχρι τις 19.30 και Σαββατοκύριακα από τις 10.30 μέχρι τις 18.30. Η γενική είσοδος κοστίζει 20€, και 16€ για παιδιά 3-12 ετών. Για οικογένειες με δύο παιδιά (και 2 ενήλικες) είσοδος στα 65€, γενική είσοδος για το πάρκο και το Αττικό Ζωολογικό πάρκο στα 29€, και στα 24€ για παιδιά 3-12 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquapolis (@aquapolis_athens)

Weekend Ideas: 5 οικονομικοί προορισμοί μια ανάσα από την Αθήνα για μικρές αποδράσεις χωρίς πολύ κόσμο και συνωστισμό

Splash Waterpark

Το Splash Waterpark βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου, 40 λεπτά από την Αθήνα οδικώς. Μπορείς να έρθεις εύκολα με αυτοκίνητο αλλά και με λεωφορείο. Λειτουργεί με νέα διεύθυνση σε έναν πολύ μεγάλο χώρο όπου μπορείς να επισκεφτείς με τα παιδιά σου για καλοκαιρινές βουτιές και ατελείωτο παιχνίδι!

Οι τσουλήθρες Kamikaze και Freefall ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη, ενώ η Multislide είναι τριπλή και μπορείς να τη κατέβεις κανονικά ή με tubes. Τα φώτα κλείνουν στην Black Hole και το σκότος έρχεται, ενώ η Body Open σε στροβιλίζει σε έναν ανεμοστρόβιλο σε υψηλές ταχύτητες.

Το πάρκο λειτουργεί Δευτέρα έως Κυριακή από τις 10 μέχρι τις 19.00, ενώ εισιτήρια μπορείς να βγάλεις από την επίσημη ιστοσελίδα του πάρκου και ξεκινούν από 12€ την ημέρα για μικρά παιδιά 3-8 ετών και 16€ τη μέρα για παιδιά από 9 ετών με δωρεάν ομπρέλα, ξαπλώστρα και ελεύθερη χρήση σε όλες τις νεροτσουλήθρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Splash Waterpark Isthmos (@splash_waterpark)

Κάτω Σούνιο: οι κρυφές και ασφαλείς μοναχικές παραλίες που χωράνε μόνο δύο πετσέτες

Waterfun Waterpark

To Waterfun Waterpark βρίσκεται στα Άνω Λιόσια κοντά στην Αττική οδό σε έναν ολοκληρωτικά ανανεωμένο χώρο και διαθέτει τέσσερις παιδικές νεροτσουλήθρες, για παιδιά έως 8 ετών, και έξι καινούργιες νεροτσουλήθρες για μεγαλύτερες ηλικίες και ατελείωτη διασκέδαση!

Το πάρκο λειτουργεί κάθε μέρα και Σαββατοκύριακα από τις 10.30 μέχρι τις 18.00, και τα Σάββατα από τις 8.30 αν είσαι από εκείνους που ξυπνούν νωρίς. H γενική είσοδος είναι στα 12€, για παιδιά 3-11 ετών στα 8€, για οικογένειες με τουλάχιστον 3 άτομα στα 8€/ άτομο ασχέτως ηλικίας, για φοιτητές στα 8€, για άνεργους στα 8€ και για παιδιά έως 3 ετών δωρεάν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Waterfun (@waterfun_park)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα top water parks της Αττικής για ατελείωτες βουτιές και διασκέδαση! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα