Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/7/2021)

10:51 18/7/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/7/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/7/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/7/2021), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό

και τον 8ο σας οίκο και η μέρα μπορεί να ξεκινήσει λίγο πιεστικά σε οικονομικά θέματα αλλά θα μπορέσετε στη συνέχεια να βρείτε λύσεις ίσως και μέσα από τη διαίσθησή σας.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Σκορπιό και τον 7ο σας οίκο και θα πιεστείτε σε επαγγελματικά και στις σχέσεις σας με συνεργάτες ωστόσο μπορεί να σας βοηθήσουν ή να νιώσετε καλύτερα με την επαφή σας με φιλικά πρόσωπα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 6ο σας οίκο και η διάθεσή σας μπορεί να είναι λίγο πεσμένη μέσα στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας ή να πιεστείτε για οικονομικά θέματα. Μπορεί να νιώσετε καλύτερα σταδιακά μέσα στην ημέρα.

Καρκίνος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε πίεση σε κάποιες συνεργασίες σας ωστόσο κάποια επικοινωνία ή κάποια νέα ή πρόταση από μακριά θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ καλά.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Σκορπιό και τον 4ο σας οίκο και μπορεί να συνεχίσουν και σήμερα θέματα με την οικογένειά σας και το σπίτι ή κάποιος εκνευρισμός να σας απασχολεί και θα μπορέσετε μέσα στην ημέρα να φτιάξετε τις σχέσεις σας με βοήθεια τα συναισθήματά σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 3ο σας οίκο και θα μπορέσετε μετά από κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις που θα σας ζορίσουν να μπορέσετε να κάνετε μια συμφωνία. Ωστόσο θα πρέπει να εξετάσετε κάθε λεπτομέρεια.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον  2ο σας οίκο και ίσως θα πρέπει σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για επαγγελματικά σας σχέδια ωστόσο θα βρείτε τρόπους να κάνετε κάποιες συμφωνίες και να καλύψετε υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/7/2021), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε επαγγελματικά ή οικογενειακά προβλήματα με τη βοήθεια φίλων που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Σκορπιό και τον 12ο σας οίκο και μπορεί και σήμερα να είστε ψυχολογικά με τα οικονομικά σας ωστόσο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε με τους συνεργάτες σας και να νιώσετε καλύτερα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε σήμερα να ξεπεράσετε οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα και να περάσετε όμορφα με φίλους ή κάποιες καλλιτεχνικές ομάδες που θα συμμετέχετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 10ο σας οίκο και παρόλο που μπορεί να δυσκολευτήκατε σε θέματα επαγγελματικά ή οικογενειακά θα μπορέσετε ίσως σήμερα να πάρετε κάποια χρήματα από τρίτες πηγές ή να ρυθμίσετε κάποια θέματα προς όφελός σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 9ο σας οίκο και θα μπορέσετε σήμερα να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες σας ή άγχος για επαγγελματικά ή κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν και να κάνετε κάποια ιδανική συνεργασία  που θα σας βοηθήσει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/7/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα