Αχ Ελλάδα σε αγαπώ! Σε αυτή την εκπληκτική παραλία του Αιγαίου μπορείς να πας μόνο με το αυτοκίνητό σου

12:46 17/7/2021 - Πηγή: iPop

Αγαπημένη παραλία των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών, η παραλία Άγιος Δημήτριος στην ανατολική Εύβοια αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για καλοκαιρινό μπανάκι!

Η ελληνική φύση σε καλεί για άλλη μια φορά να ανακαλύψεις τους επίγειους παράδεισούς της! Άλλοι γνωστοί στο ευρύ κοινό, άλλοι πάλι πιο κρυφοί, όλοι βάζουν, όμως, το λιθαράκι τους στη μαγεία και τη μοναδικότητα του ελληνικού τοπίου και η ομάδα Up Stories σε βοηθά να τους ανακαλύψεις σιγά σιγά. Αυτή τη φορά έρχονται με ένα υπέροχο Video για να σου γνωρίσουν την παραλία Άγιος Δημήτριος

στην ανατολική Εύβοια

Κάτω Σούνιο: οι κρυφές και ασφαλείς μοναχικές παραλίες που χωράνε μόνο δύο πετσέτες

Οι Up Stories σε ξεναγούν στην παραλία Άγιος Δημήτριος στην ανατολική Εύβοια μόνο με ένα video!

Είχες ποτέ φανταστεί πως μπορείς να κολυμπήσεις σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του Αιγαίου Πελάγους δίχως, όμως, να ταξιδέψεις με πλοίο, πάρα μόνο ταξιδεύοντας περίπου 2 ώρες από την Αθήνα με το αυτοκίνητο σου; Κι όμως γίνεται.

Η παραλία Άγιος Δημήτριος στην ανατολική Εύβοια είναι μια από τις ομορφότερες παραλίες, όχι μόνο της Εύβοιας αλλά ολόκληρου του Αιγαίου. Βρίσκεται στο τέλος του φαραγγιού του Αγίου Δημητρίου και στο τέλος αυτού, λίγα μόλις μέτρα πριν, μπορείς να συναντήσεις κι ένα υπέροχο σπήλαιο ανοιχτού τύπου με υπέροχους και τεράστιους σταλακτίτες. Η παραλία του Αγίου Δημητρίου στο τέρμα του φαραγγιού είναι απλά μαγευτική. Πρόκειται για μια απλωτή παραλία με βοτσαλάκι στη μεγαλύτερη της έκταση και λίγη άμμο στη μια άκρη. Τα νερά είναι καταγάλανα και φυσικά πεντακάθαρα.

Αυτές είναι οι καθαρότερες παραλίες της Ελλάδας! Η λίστα με τις Γαλάζιες Σημαίες

Η πρόσβαση στην παραλία (135km) από Χαλκίδα γίνεται οδικώς από τον κεντρικό οδικό άξονα της Νότιας Εύβοιας, μετά το Αλιβέρι στα Λέπουρα, δεξιά για Κάρυστο. Στη διασταύρωση Μαρμαρίου κάνεις αριστερά για Άγιο Δημήτριο. Η απόσταση που απομένει είναι περίπου 30 χιλιόμετρα και έφτασες!

Η παραλία του Αγίου Δημητρίου θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό καθώς το τοπίο είναι εκπληκτικό. Το τιρκουάζ συναντά το βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου και σε αρμονία με την άγρια φύση της Νότιας Εύβοιας, που θυμίζει Κυκλάδες, καθώς και με τον ποταμό που εκβάλλει στην παραλία συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό. Ένα σκηνικό που μπορεί να συναντήσει κανείς μόνο στην ομορφότερη χώρα του κόσμου. Την Ελλάδα μας!

Κάνουμε βουτιά στην Πελοπόννησο με 5 κορυφαίες παραλίες!

Δες το σχετικό video των Up Stories εδώ:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αχ Ελλάδα σε αγαπώ! Σε αυτή την εκπληκτική παραλία του Αιγαίου μπορείς να πας μόνο με το αυτοκίνητό σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα