Η υιοθεσία είναι μια περίπλοκη διαδικασία, αλλά αξίζει τον κόπο. 6 celebrities που το αποδεικνύουν

18:20 17/7/2021 - Πηγή: iPop

Η μητρότητα είναι ένα σπουδαίο βήμα για κάθε γυναίκα, είτε εκείνη επιλέξει τη διαδικασία της υιοθεσίας, είτε επιλέξει να κυοφορήσει το δικό της παιδί. Για πολλές γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων και των 6 διασημοτήτων του άρθρου, το ταξίδι προς την μητρότητα απαιτεί μια συνειδητή επιλογή και η υιοθεσία ενός παιδιού είναι ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσεις αυτό που όλοι αποκαλούν οικογένεια. Η διαδικασία σίγουρα δεν είναι εύκολη, αλλά πίστεψε με αξίζει τον κόπο και το αποδεικνύουν οι παρακάτω Celebrities που υιοθέτησαν παιδιά.

Μάθε κι εσύ ποιες είναι οι 6 celebrities που άνοιξαν την αγκαλιά
τους και επέλεξαν την υιοθεσία Angelina Jolie

Το 2002, η Angelina Jolie υιοθέτησε το πρώτο της παιδί, Maddox, από την Καμπότζη με τον πρώην σύζυγό της Billy Bob Thornton. Στη συνέχεια, το 2005, υιοθέτησε τη Zahara από την Αιθιοπία το 2005. Αργότερα εκείνο το έτος φημολογήθηκε ότι ο Brad Pitt σχεδίαζε να αναλάβει την κηδεμονία και των δύο παιδιών, και το 2006, το επώνυμο των παιδιών άλλαξε σε Jolie-Pitt. Ένα χρόνο αργότερα, η Jolie υιοθέτησε τον γιο της Pax. Τη στιγμή του γάμου τους τον Αύγουστο του 2014, ο Pitt είχε αναλάβει, νόμιμα, την κηδεμονία και των τριών παιδιών. Τώρα που το ζευγάρι έχει χωρίσει, η επιμέλεια των έξι παιδιών τους, να σου θυμίσω πως το ζευγάρι έχει και τρία βιολογικά παιδιά, φαίνεται να είναι ένας από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους οι διαπραγματεύσεις του διαζυγίου κράτησαν τόσο πολύ.

“Καθένα έγινε μέλος της οικογένειας με τον δικό του όμορφο τρόπο. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μιλάς ανοιχτά γι’ αυτό και να το μοιράζεσαι. Οι λέξεις υιοθεσία και ορφανοτροφείο έχουν θετική έννοια στο δικό μας σπίτι. Με τα υιοθετημένα μου παιδιά μπορώ να μιλήσω για την εγκυμοσύνη με κάθε λεπτομέρεια, αλλά εξίσου λεπτομερώς μιλάω και για τη διαδρομή μέχρι να τα βρω και να τα κοιτάξω για πρώτη φορά στα μάτια” δήλωσε χαρακτηριστικά η Angelina Jolie.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial)

Sandra Bullock

Βραβευμένη με Όσκαρ η Sandra Bullock ανακοίνωσε πως εκείνη και ο πρώην σύζυγός της Jesse James είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας ενός παιδιού. Ο γιός τους, Louis, ξεκίνησε να ζει μαζί τους τον Ιανουάριο του 2010. Τέσσερις μήνες αργότερα ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον σύζυγό της Jesse και υιοθέτησε άλλο ένα παιδί, την κόρη της Laila.

“Η οικογένειά μου είναι αποτέλεσμα ανάμειξης πολιτισμών. Είναι ποικιλόμορφη, τρελή, αγαπημένη και δείχνει κατανόηση. Αυτό σημαίνει οικογένεια” .Απόσπασμα από την αποκλειστική συνέντευξη της Sandra Bullock στο περιοδικό People το 2015.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandra Bullock (@sandrabullockco)

Viola Davis

Η επίσης βραβευμένη με Όσκαρ Viola Davis υιοθέτησε την κορούλα της όταν ήταν ακόμα μωρό το 2011. Η διάσημη ηθοποιός σε μια συνέντευξή της στο InStyle, σχετικά με τη διαδικασία της υιοθεσίας δήλωσε: “Υπάρχουν τόσοι πολλοί και διαφορετικοί τρόποι να γίνεις μητέρα. Μητέρα δε γίνεσαι μόνο όταν κυοφορείς το μωρό μέσα σου. Τόσα πολλά παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο χρειάζονται γονείς και τόσοι πολλοί από εμάς θέλουμε να γίνουμε. Να γνωρίζετε πως υιοθετώντας ένα παιδί θα ζέσετε την μητρότητα στο έπακρο!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VIOLA DAVIS (@violadavis)

Madonna

Η Madonna έχει δύο βιολογικά παιδιά, τη Lourdes και τον Rocco Ritchie, από τους πρώην συντρόφους της, αλλά αργότερα υιοθέτησε δύο ακόμη παιδάκια. Ο David Banda και ο Mercy υιοθετήθηκαν από το Μαλάουι. Αργότερα, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε στο Instagram ότι υιοθέτησε και τα δίδυμα της κορίτσια. “Μπορώ να επιβεβαιώσω επισήμως ότι έχω ολοκληρώσει τη διαδικασία υιοθέτησης των δίδυμων αδελφών από το Μαλάουι και είμαι πολύ χαρούμενη που είναι τώρα μέρος της οικογένειάς μου”, ανέβασε μια φωτογραφία της που κρατάει τα χέρια με τις κόρες της. “Είμαι βαθιά ευγνώμων σε όλους εκείνους στο Μαλάουι που βοήθησαν να γίνει αυτό εφικτό.”

“Όλες οι εφημερίδες έγραφαν ότι τον απήγαγα. Κι εγώ σκεφτόμουν, “Κάτσε ένα λεπτό. Προσπαθώ να σώσω τη ζωή κάποιου. Με δουλεύετε;”. Τα έκανα όλα με το νόμο. Τότε είχα αγγίξει πάτο. Έκλαιγα με αναφιλητά, μέχρι που με έπαιρνε ο ύπνος” είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Charlize Theron

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υιοθέτησε τον γιο της, Jackson, το 2012. Ο πρώην δικαστής του Αρκάνσας που δημοσίευσε λεπτομέρειες στο διαδίκτυο για την διαδικασία που ακολούθησε η Charlize Theron για την υιοθεσία του γιού της, παρέδωσε οικειοθελώς την άδεια του για να αποφύγει την πειθαρχική ακρόαση μετά την καταδίκη του για δωροδοκία σε μια άλλη υπόθεση. Υιοθέτησε την κόρη της, τον Αύγουστο του 2015 και στο περιοδικό Elle δήλωσε ότι η μητέρα της, η Gerda, της υπενθύμισε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υιοθεσίας ότι όταν η ηθοποιός μεγάλωνε στη Νότια Αφρική, είχε γράψει μια επιστολή σε ένα ορφανοτροφείο επειδή ήθελε έναν αδελφό ή μια αδελφή.

«Η υιοθεσία υπήρξε πάντα η πρώτη μου επιλογή, ακόμη κι όταν ήμουν σε σχέση. Ήμουν πολύ ειλικρινής με τους συντρόφους μου σχετικά με ότι είμαι ανοιχτή στο να κάνω δικά μου παιδιά αλλά πως η υιοθεσία θα έπρεπε να είναι κομμάτι της ζωής μου. Το υποστήριζα με σθένος αυτό» δήλωσε η Charlize Theron μεταξύ άλλων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica)

Sharon Stone

Η Sharon Stone παντρεύτηκε τον εκδότη Phil Bronstein το 1998 και το ζευγάρι υιοθέτησε ένα αγοράκι, τον Roan Joseph, το 2000. Αφού χώρισαν, παραχωρήθηκε στον Bronstein η κύρια επιμέλεια του παιδιού και η ηθοποιός έλαβε δικαιώματα επίσκεψης. Το 2005, η Stone υιοθέτησε τον δεύτερο γιο της, τον Laird Vonne, και μετά τον τρίτο γιο της, τον Quinn Kelly, το 2006.

“Εγώ έγινα μητέρα μετά τα σαράντα. Είχα προσπαθήσει να κάνω παιδιά νωρίτερα, νιώθοντας πως έτσι θα είμαι καλή σύζυγος, αλλά δεν ήταν για μένα αυτό. Από μικρή ήθελα να γίνω μητέρα μέσω υιοθεσίας, να βοηθήσω παιδιά που είχαν ανάγκη από ένα σπίτι, οπότε δεν είχα κάποιο βιολογικό χρονικό όριο να με πιέζει. Άσε που δεν με ένοιαζε να έχω κάτι “από εμένα” μέσω της γέννας. Έχω αρκετή από εμένα, έτσι κι αλλιώς” δήλωσε η Sharon Stone κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στη Vogue Ελλάδας τον Νοέμβριο του 2020, αναφερόμενη στην ισότητα φύλων και στη δύναμη της γυναίκας να δημιουργήσει μόνη της οικογένεια και να ανταποκριθεί με επιτυχία στις ανάγκες ενός ή περισσότερων παιδιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η υιοθεσία είναι μια περίπλοκη διαδικασία, αλλά αξίζει τον κόπο. 6 celebrities που το αποδεικνύουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
υιοθεσια, αξιζει, angelina jolie, brad pitt, jesse james, bob, pax, instagram, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, james, louis, σημαίνει, people, instyle, madonna, david, jackson, elle, phil, quinn, vogue, ελλαδα, ipop, google, εφημεριδες, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, www.google.gr, Καλή Χρονιά, αντζελινα τζολι, jolie angelina, instagram, ipop, αδεια, αφρικη, βημα, γυναικα, εγκυμοσυνη, ηθοποιος, μητερα, μωρο, σθενος, φωτογραφια, brad pitt, james, people, vogue, αγκαλια, αρθρο, αιθιοπια, γινει, γινεσαι, γιου, γονεις, δευτερο, διδυμα, δυναμη, δειτε, δειχνει, διαδικτυο, εγινε, ειλικρινης, εννοια, εξι, επρεπε, επιτυχια, επωνυμο, ετος, ζωη, ζωης, υποθεση, κυρια, λεπτομερειες, μηνες, νοτια αφρικη, παντα, οικογενεια, παιδι, παιδια, παιδακια, σιγουρα, συζυγο, συνεχεια, σωσω, σπιτι, τραγουδιστρια, τρια, φορα, bob, δικαιωματα, david, elle, phil, instyle, jackson, jesse james, κομματι, κορες, λεξεις, louis, madonna, pax, πιστεψε με, quinn, σημαίνει, ταξιδι, θεματα, ξεκινησε, χερια, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα