Raspberry Rum Cocktail: Το καλοκαίρι στο ποτήρι σου!

16:31 17/7/2021 - Πηγή: iPop

Το μαύρο ρούμι, τα βατόμουρα και ο φρέσκος χυμός μήλου είναι ο απόλυτος συνδυασμός που μόλις τον γευτείς θα σου συμβεί κάτι μαγικό! Επειδή ξέρουμε πόσο πολύ θα ήθελες να βρίσκεσαι σε ένα τροπικό νησί, με τον ήλιο να λάμπει και να πίνεις τα αγαπημένα σου cocktails σου έχουμε τη λύση και θα προσπαθήσουμε να σε ταξιδέψουμε με μια συνταγή για cocktail, Raspberry Rum. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις γαρνιτούρα φρούτων για να δώσεις στο κοκτέιλ μια επιπλέον γλυκιά και φρέσκια γεύση.

Συνταγές

για cocktails: Τα 4 top cocktails του καλοκαιριού

Συνταγή για cocktail: Μια γουλιά από το Raspberry Rum και θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι στο νησί των ονείρων σου!Τα υλικά που θα χρειαστείς:50ml μαύρο ρούμι30ml πουρέ από φρέσκο βατόμουρο40ml χυμό από φρέσκο μήλο30ml μπύρα από ginger30ml χυμό από lime Φρέσκα φρούτα για γαρνιτούρα, όπως ανανά ή σμέουρα (προαιρετικά)Πάγο

Cocktails με βότκα

Unsplash / Mae MuΠώς να φτιάξεις το Raspberry Rum:Σε ένα shaker τοποθετείς το μαύρο ρούμι, τον πουρέ από φρέσκο βατόμουρο, τον χυμό από φρέσκο μήλο και τον πάγο και τα ανακατεύεις μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.Σέρβιρε το μείγμα σε ένα ψηλό ποτήρι μαζί με πάγο.Πρόσθεσε την μπύρα από ginger και τον χυμό lime και στόλισέ το με τα φρούτα που κράτησες για το γαρνίρισμα!

Ρόφημα με παγωτό σαν milkshake, αλλά καλύτερο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Raspberry Rum Cocktail: Το καλοκαίρι στο ποτήρι σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα