Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/8/2019)

08:57 17/8/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/8/2019):Κριός

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία

της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί σωματικά, παράλληλα όμως, θα σας παρασύρει στον κόσμο του ονείρου, όπου εκεί θα μπορέσετε να οραματιστείτε το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον.

Ταύρος

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει με οδηγό την διαίσθηση σας, να ανακαλύψετε τι κρύβεται στο μυαλό των φίλων και των γνωστών σας. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να διαφυλάξετε τα μελλοντικά σας σχέδια αλλά και τις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Με τη δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία, θα σας ωθήσει να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας και παράλληλα θα ενισχύσει την επιθυμία σας να κάνετε επίδειξη των επιτυχιών σας. Αυτή σας η συμπεριφορά θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε, με αποτέλεσμα να χαρακτηριστείτε αλαζόνες.

Καρκίνος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και να κυνηγήσετε τους μελλοντικούς σας στόχους. Ακούστε την διαίσθηση σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα διαψευστείτε.

Λέων

Την πιο ευαίσθητη και ανθρώπινη πλευρά σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βγάλετε στην επιφάνεια σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να δείξετε στους άλλους τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Αυτή η στιγμή αδυναμίας, θα σας κάνει πιο συμπαθείς στα μάτια των άλλων, ενώ η διαίσθηση σας θα λειτουργήσει προστατευτικά.

Παρθένος

Με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία, θα σας ωθήσει σε υπερβολικές εκδηλώσεις τόσο απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, όσο και σε υπερβολικές σπατάλες με σκοπό να τους κάνετε χαρούμενους  και να τους εντυπωσιάσετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή σας η στάση θα τους φανεί περίεργη.

Ζυγός

Με την φροντίδα του εαυτού σας και της υγείας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να πάρετε απόφαση και να αλλάξετε όχι μόνο τις διατροφικές σας συνήθειες, υιοθετώντας ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, αλλά και να προχωρήσετε και σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση. Ωστόσο, καλό θα ήτανε να μην κάνετε άμεσα αυτές τις αλλαγές γιατί το πιθανότερο είναι η εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας να είναι εσφαλμένη.

Σκορπιός

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να χαλαρώσει, να διασκεδάσει , να φλερτάρει και να περάσει όμορφα. Άλλωστε, είναι ωραίο να αφήνουμε ελεύθερο τον εαυτό μας να παρασυρθεί αφήνοντας από τα χέρια μας τον έλεγχο.

Τοξότης

Μάλλον δε θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, σε εκείνα που θα θελήσει να σας πει ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή και ίσως να σας διαφύγουν κάποιες λεπτομέρειες, που αργότερα, γεγονότα και καταστάσεις θα σας τις υπενθυμίσουν και θα επιβληθεί να δώσετε λύσεις. Κάπου το ίδιο θα ισχύει και για εσάς, εάν υπάρχει στη ζωή σας κάποιος άνθρωπος, που ενώ σας έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του, αγνοείτε τα αισθήματά του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τη ζωή σας και να τον αναζητήσετε ματαίως αργότερα. Επιπόλαιη  στα ερωτικά σας φαντάζει η στάση σας.

Αιγόκερως

Μέσα σας αλλάζουν τα δεδομένα που αφορούν την ερωτική και την αισθηματική σας ζωή. Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αποφεύγετε να κάνετε τους συμβιβασμούς του παρελθόντος και ο λόγος σας απέναντι στον σύντροφός σας γίνεται πιο αυστηρός και επιτακτικός σε μερικές περιπτώσεις. Καλό θα ήταν είτε βρίσκεστε σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, είτε όχι, να αποφύγετε να θέσετε τους όρους σας, στο άτομο που βρίσκεται δίπλα σας. Καλό θα ήταν τα “θέλω” σας να τα εκφράσετε με το διάλογο, χωρίς υποδείξεις χωρίς περιορισμούς και κανόνες. Σκεφτείτε το.

Υδροχόος

Σήμερα η ημέρα έχει όλες τις προϋποθέσεις να περάσετε χαλαρά, με τον άνθρωπο που αγαπάτε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Παρ όλα αυτά, δεν τα έχετε βρει ακόμα με τον εαυτό σας, για να συμμετέχετε με αυθορμητισμό σε δράσεις που σας αναζωογονούν. Να θυμάστε ότι για αρκετό χρονικό διάστημα, θα σας απασχολήσει, ένας παλιός έρωτας της ζωής σας. Θα απορροφήσει τη σκέψη σας και ίσως βρεθείτε σε αδιέξοδο εφόσον δεν εκτονώσετε την ανάγκη σας να ξανά βρεθείτε με αυτό το άτομο. Σας δημιουργούνται έτσι απωθημένα.

Ιχθείς

Όσο οι ημέρες σας, φορτώνουν το πρόγραμμά σας όλο και περισσότερο με υποχρεώσεις και πράγματα που πρέπει να γίνουν άμεσα, όλο και πιο συχνά, θα ψάχνετε να βρείτε τους τρόπους εκείνους να τα προλάβετε όλα. Χαλαρούς ρυθμούς αποκλείεται να καταφέρετε να έχετε, οπότε η αλλαγή της διάθεσής σας σε αυτές τις πιέσεις είναι δεδομένη. Προσέξτε λοιπόν, μήπως επειδή θα είστε πιεσμένοι, πείτε λόγια που θα διέπονται από ένταση, στον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, ή σε εκείνον που έχετε έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα. Δεν θα τα εννοείτε αλλά καταγράφονται.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα