Android ή iPhone; Η απάντηση στο μεγάλο debate!

16:11 16/8/2019 - Πηγή: iPop

Android ή iPhone; Τι να επιλέξει κανείς; Ποιο λογισμικό είναι τελικά καλύτερο: το Google Android ή το iOS της Apple; Βρήκαμε την απάντηση. Μάλλον. 

Android ή iPhone; Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων. Αυτοί που έχουν συνηθίσει τόσο πολύ τα iPhones που δεν μπορούν να τα αντικαταστήσουν για κανέναν λόγο.

Λένε πως αν μια φορά αποκτήσεις μια συσκευή από την Apple,

δεν υπάρχει επιστροφή, είτε είναι κινητό, είτε tablet, είτε laptop. Εμείς βεβαίως, δεν ξέρουμε κατά πόσο συμμεριζόμαστε αυτήν την άποψη καθώς η τεχνολογία διαρκώς εξελίσσεται και διαρκώς βγαίνουν νέα μοντέλα, με νέα χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, υπάρχουν και οι άνθρωποι που πάντα χρησιμοποιούσαν Android – από τότε τουλάχιστον που θυμούνται τον εαυτό τους- και δύσκολα θα το άλλαζαν. Έχουν μάθει πώς λειτουργεί, τους βολεύει, το γνωρίζουν με τα μάτια κλειστά και οι ενημερώσεις που κάνει το λογισμικό διαρκώς βελτιώνονται και το κάνουν πιο εύκολο στη χρήση.

Και τελικά… Android ή iPhone;

Η απάντηση μας έρχεται από ένα τεστ. Ναι, επειδή εμείς δεν μπορούμε να αποφασίσουμε και οι συντάκτριες στο iPop έχουν λίγο από όλα (κερδίζει το iOS ωστόσο), βρήκαμε ένα τεστ που σου δίνει την απάντηση. Περίπου δηλαδή.

Συγκεκριμένα, αυτό το τεστ σου κάνει 10 γενικές και λίγο περίεργες ερωτήσεις και τελικά σου απαντά στο τι συσκευή πρέπει να έχεις και ποιο λογισμικό θα πρέπει να χρησιμοποιείς.

Οι ερωτήσεις που σου κάνει το τεστ είναι τύπου αν προτιμάς το Instagram ή το Facebook, αν σου αρέσει να βγάζεις selfies, αν το Σάββατο το βράδυ προτιμάς να βγαίνεις με τους φίλους σου ή να βλέπεις Netflix. Παράλληλα, σε ρωτά ποιο είναι το χόμπι σου και σου δίνει μια σειρά από επιλογές, αν έχεις αυτοπεποίθηση ή όχι, αν το brand για σένα είναι σημαντικό κι αν… προτιμάς πίτσα για πρωινό ή pancakes για βραδινό (;)!

Σίγουρα η απάντηση σε αυτό το debate δεν εξαρτάται απ’ τα  χαρακτηριστικά ενός iPhone ή ενός κινητού Android, αλλά το τεστάκι είναι για πλάκα!

Πάτα το play και ίσως η απάντηση σε εκπλήξει!

Το άρθρο Android ή iPhone; Η απάντηση στο μεγάλο debate! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα