Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/1/2020)

08:02 17/1/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/1/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/1/2020):Κριός

Η ευχάριστη έκφραση του λόγου και των συναισθημάτων, είναι μια φωτεινή νότα, την συγκεκριμένη εποχή, που οι δοκιμασίες διαδέχονται η μια την άλλη. Είναι σαφές πως η εποχή αυτή

είναι γεμάτη αλλαγές.  Δυσκολίες στα επαγγελματικά που υποκινούνται από πρόσωπα «μυστήρια»και όχι φιλικά. Βελτίωση στα οικονομικά, από πιθανές ευκαιρίες που έρχονται.

Ταύρος

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σου, βρίσκεται στον συναισθηματικό Ιχθύ. Αυτό σε κάνει περισσότερο ευαισθητοποιημένο στις περισσότερες καταστάσεις. Ένας προβληματισμός για πιθανά χρέη, θα σε κάνει  να αναθεωρήσεις μερικές οικονομικές προτάσεις το επόμενο διάστημα, με πολύ καλή προοπτική. Εργασιακά δέχεσαι αλλαγές, με τρόπο ίσως λίγο ζόρικο, αλλά παίρνεις και «επαίνους».

Δίδυμοι

Με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ, βιώνεις μια πλάνη και θλίψη, ενίοτε αναίτια. Είναι αυτή η φύση του πλανήτη, που σκορπά ανασφάλεια και κάνει το πιο απλό πράγμα, να φαίνεται πολύπλοκο. Θα δεχτείς μια επιθετικότητα ή ανταγωνισμό. Με την επίλυση οικονομικών θεμάτων θα χρειαστεί να ασχοληθείς, ειδικά αυτές τις μέρες. Νέες πηγές εισοδημάτων, ανοίγει «δρόμους» να τακτοποιήσεις αρκετούς λογαριασμούς.

Καρκίνος

Σε θέση «μάχης»βρίσκεται ο τομέας σχέσεων και συνεργασιών. Πολλά τα ερωτήματα και ακόμη περισσότερες οι δυσκολίες. Βέβαια, μια πολυαστρία στον Αιγόκερω, σε “ψήνει”και σε ωριμάζει. Αντιμετωπίζεις καταστάσεις «ίξεις-αφίξεις». Με καλή οργάνωση και πολύ κόπο, θα μπορέσεις επιτέλους να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη, τόσο στα προσωπικά όσο και σε εργασιακό χώρο.

Λέων

Ο Ουρανός από τον Ταύρο, πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω. Πρακτικά η επιρροή δεν έχει ξεκινήσει έντονα. Να είσαι προετοιμασμένος, γιατί αυτή η εξέλιξη, σου επιτρέπει μόνο βραχυπρόθεσμα σχέδια. Με μικρές αναποδιές και μια τάση αφηρημάδας στα οικονομικά σου. Εστίασε στο κέρδος σου με περισσότερη υπευθυνότητα.

Παρθένος

Με τον Ποσειδώνα απέναντι σου, θα έχεις μονίμως ψευδαισθήσεις. Όλο αυτό τείνει να φέρει παρεξηγήσεις από το πουθενά. Μοιραίες εξελίξεις, με τις οποίες πρέπει να συντονιστείς, προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες σου. Πολλές ζημιές οικονομικές. Βιώνεις μια περίοδο με περισσότερα έξοδα, από ότι έσοδα. Ανατροπών συνέχεια, με αλλόκοτες συνθήκες.

Ζυγός

Οι πρωτοβουλίες που σκοπεύεις να πάρεις, σε οδηγούν σε δύσκολα μονοπάτια. Τυχαίνει, την μεγαλύτερη δυσκολία να στην προκαλέσει άτομο από την οικογένεια. Ωστόσο, ίσως η κατάσταση αφορά σε κάποια ασθένεια του ατόμου, οπότε συντονίζεις την προσπάθεια σου, να καταφέρεις να είσαι συνεπής στα περισσότερα. Οι προτάσεις που θα σου γίνουν επαγγελματικά, θα έχουν σοβαρές απαιτήσεις.

Σκορπιός

Αν«επιτρέψεις»να λειτουργήσει η όμορφη πλευρά του Ποσειδώνα, στον τομέα του έρωτα, μέσα από ζεστασιά, θα εκδηλωθούν τα καλύτερα συναισθήματα. Με τον Ουρανό απέναντι από το ζώδιο σου, θα έρθουν ταραχές, γι αυτό πάντα να είσαι προνοητικός και ετοιμοπόλεμος. Οι συνθήκες, είναι μεν πολύ δύσκολες, όμως τα οφέλη θα είναι πιο σταθερά, αν φερθείς ανάλογα με τα “τερτίπια”του πλανήτη.

Τοξότης

Απόφυγε να μπλέξεις φίλους στα αισθηματικά σου, γιατί θα λειτουργήσουν καταστροφικά. Οι αντιζηλίες ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα παίρνουν επικίνδυνες «προεκτάσεις». Από τη μία θα έρχεται χρήμα, από την άλλη θα πρέπει να δοθεί για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Η διάθεση σου και η τάση σου να είσαι νομοταγής, θα σου βγει σε καλό.

Αιγόκερως

Παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες βελτίωσης στα ερωτικά, ενώ θα βρεις την «υγειά»σου, μόλις απομακρύνεις «ζημιογόνα»τρίτα άτομα. Πιθανόν σήμερα να δεις κάτι, που θα σε κάνει να αντιληφθείς ακριβώς, ποιός ή ποιοι ευθύνονται για περασμένες παρεξηγήσεις. Πολύ ωφέλιμο θα είναι το χρονικό διάστημα στα οικονομικά, από κέρδη και χρηματοδοτήσεις μέσω τρίτων. Απόφυγε τα αλόγιστα έξοδα.

Υδροχόος

Η καχυποψία και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν , θα διατηρήσουν μια στάση «κολλήματος»και εμμονών σε κάποια θέματα. Προσπάθησε να το αποβάλλεις, για να ισορροπήσεις. Το βασικό στα οικονομικά σου, είναι να μη δέχεστε μια κατάσταση όπως σου την «σερβίρουν». Να προσέχεις πάντα στις συμφωνίες που κάνεις, να μη πέσεις θύμα πλάνης.

Ιχθείς

Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, τόσο στο να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, λύνοντας πιθανά προβλήματα, όσο και στο να έχεις απλά καλή διάθεση. Διατήρησε περισσότερο αυτή τη κατάσταση. Να είσαι πολύ προσεκτικός-η με τα χρήματα σου, επειδή θα παρουσιάζονται ζημιές που θα σου προκαλούν τρίτα άτομα. Στα επαγγελματικά, έρχονται καλύτερες μέρες και ευκαιρίες.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/1/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα